![]() |
3 ünü de tanımıyorum..
tod__, mattet, firari |
tod: iyi biridir herhalde
mattat we firari: fırtına gibi giriş yaptılar ama sonrada esintiye dönüştüler bence waner, kayıp_, alosar ßæ |
Waner yani ben
Kayıp - Alosar forumun pirleri uyuşukpaşa - mahopaşa - neslihan(paşa) |
Uyuşuk paşa : tanımıyorum
Mahopaşa : Sevgili modumuz Neslihan: ne zaman paşa oldu ya :) Satan, Zerguwan, tutsak_07 |
satan: üşüttüğü zaman komik olan adminSATARımız...
zerguwan: benden yaşça küçük olsa beni taklit ediyor dicektim ama ben ondan küçük olduğm için şimdi ben onu taklit ediyormş gibi görünüyom ama öle değil ruh ikizi gibi bişey:D tutsak_07_: bu da kimm bea:D lastdesiner, mahopaşa, şehzade ßæ |
LD -> Forumun S.Modu ..
Mahopaşa -> Bi kaç kere denk geldim ama hakkında pek bi bilgim yk :$ Şehzade -> Pek rast gelmediğim forum sakinlerinden biri .. LUCKMAN,Zyrec,Satan .. |
luckman = lokman:D:D=> iyi bir paylaşımcı arkadaşımız bu aralar pek yok ortalıkta...
zyrec => "seni sewmeyen ölsün" dedirtecek kadar sewdiğim bir abim;) satan => sitenin admini, eğlence bölümünün tartışmasız en iyi ismi(idi)... onu tekrar eğlence bölümünde de görmek isteriz:D;) KeND! HaL!nDe, KaYıp, X (seçeceğiniz bir üyeyi kendiniz yorumlayın);) ßæ |
KENDİ HALİNDE(ERDAL ABİ):ÇOK İYİ,DUYARLI VE SİTEDE SÜPER PAYLAŞIMLARI OLAN Bİ ABİMİZ...:D
KAYIP__(FERHAT):SİTEDE GÜZEL PAYLAŞIMLARA YER VEREN ÇOK İYİ,ÇOK SEVECEN Bİ ARKADAŞ.:) ZERGUWAN(ALİ HAYDAR ABİ):SİTEMİZİN ADMİNİ!BENİM BİRİCİK ABİMDİR,SİTENİN OLMAZSA OLMAZIDIR ;) tutsak_07_ LASTDESİGNER SİBOLOGY... |
Tutsak_07~ne zamandır karşılaşamadığım Taner abimiz..:)
LastDesiqner | Silinmeyecek olan bi sürü hatırasıyla bırakıp gitti burayı.. kainata değer bi insan.. onu tanımayanlar için büyük kayıp,tanıyanların neşe kaynağı biricik matematikçi.. açıksözlü harbi.. ((: SißoL0qy _ sanırım kendimi anlatamam.. Nagy,,muhemar,,Zerguwan.. |
alosar-->sıcak sohbeti olan,sevecen ve çok güzel paylaşımlara yer veren meslek arkadaşım :)
SiBoLogY-->Sitemezin nadide mod.sibel:)çok tatlı,sıcak kanlı,hoş muhabbeti olan candan bi arkadaş.. Poesie-->ilk defa ismiyle karşılaştım ama eminim çok iyi biridir:) Pandora--yaprak--mattet |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:09 . |