![]() |
|
Gökyüzü ve gökgürültüsü.. yeryüzünde deprem .. diren , Haydi .. yıkılmamalıyız .. Islandık , iliklerimize dek .. bu yağmurun adı Gözyaşı ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sevdiğim tut ellerimden bastığım toprak kaymasın rüya da olsa yaşamak güzeldir bir şiiri ya sen, söyle var mısın? |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alnını uzat... Pusulam olmalısın Dudakların püfür, püfür üfür.. Rüzgar alsın yelkenlerim.. yüzmeliyim.. yüzmeliyim.. Iki gecedir ömür iki kelimedir hayat.. Söylendikçe bıkılmayan bir Sevdadır delice.. Ay, aydınlık.. inkar etmiyorum.. etsem de biliyosun.. Seviyorum... |
slm iyi qecelr
|
Selam Gizem , Sanada ii GeceLer...
|
=)
|
Dokun Ellerime..
Ben ne deli yaşarım sevdaları ölümüne... Hiçbir duvar kelebeğin düşlerine engel olacak kadar güçlü değil.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Geldinse durmadokun ellerime ... |
Parkta..
Ne yağmur etkiler Ne çamur.. Hüzünsüz sarı yapraklar.. Süpürülen topraktır Üzerinden Çıkmadıktan sonra .. Sana Sensiz dökülen Ziftli çakıllar ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sayfam gerçekten güelmiş yasemin
tebrik ederim en içten dileklerimle |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:21 . |