![]() |
slm canım napıyosun?
Geliyosun dimi eskişehre? nişana bekliyoruz bak ha sakın gelmemezlik yaparsın :72::78: |
günaydın tabi gelecem allah nasip ederse gelecem.
inşallah ayın 18 de akşam yola çıkcam.. hep beraber oluruz bol bol hasret gidercaz |
:1:
|
pardon ya 19 da yola çıkcam tabi Allah nasip ederse:72:
istediğn bişey varmı? |
yok canım ya bişey istemem sen gel yeter:2:
|
iyi akşamlar ablacım çok özledim seni araya uzun bi ayrılık girdi...çok hayırsız çıktım demi hiç sormuyorum seni?:(ama hep aklımdasın çok özledim seni...fırsat buldukça gelir yazarım sana ablacım...
|
Ayrılık Vakti
Akşamı getiren sesleri dinle Dinle de gönlümü alıver gitsin Saçlarımdan tutup kor gözlerinle Yaşlı gözlerime dalıver gitsin Güneşle köye in[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] beni bırak da Küçüle[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] küçüle kaybol ırakta Su yolu dönerken arkana bak da Köşede bir lahza kalıver gitsin Ümidim yılların seline düştü Saçının en titrek teline düştü Kuru yaprak gibi eline düştü İstersen rüzgara salıver gitsin. Necİp Fazil KisakÜrek |
vay vayyyy kimleri görüyorum bu ne güzel süpriz :2:
hoş geldin. sefalar getirdin. ayrıca şiir için tşkler güzel bi şiir :1: bu sıralar pek karşılaşamıyoruz bnfazla siteye uğrayamıyorum . bn olsamda olmasmda her zaman gelebilirsin hiç çekinme :72: öyle yabancı gibide durma ziyaretin için tekrar tşklerrr:2: |
sevgili esmercim hoş geldin eve sninle epeydir görüşemiyoruz ziyarete gelmen bni onure etti canm derslerin nasıl umarım iyidir snin derslerin
iyi olsun tatilde bol bol görüşürüz ama snden çok bn karneni merakla bekliyorum ona göre öptüm kendine iyi bak her zaman beklerim |
günaydınlar canım arkadaşım iznim kesinleşti yani geleceğim garanti...
bugün akşam üzeri biletimi ayırtacam :11: ama snde izin olayını ayarla güzel bi tatil yapalım |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:04 . |