![]() |
pandora: yağmur arkadaşımız bayadır sitede görünmüyor..
yaprak: o da eskisi kadar görünmüyor.. mattet: ara sırada uğrayan... lastdesigner, satan22, istediğiniz bi üyeyi yazın |
yenge sen deme bari yoğunluktan ancak girebiliyorum..
M!qRo €wren: son aktif üyelerimizden ben ilk bay sanmıştım bayanmış :D nickten dolayı :) bitlisli.esmer: bitlis temsilcimiz :) sınavlardan dolayı arasıra girebiliyor.. ..TebessüM.. : arkadaşım sınavlardan dolayı pek görünmüyor o da :) derin, tutsak_07, helin_helin |
SiBoL0gY :Çok sevdiğim ve özlediğim biri
{ ZeRGuWaN} :Benim sitedeki ilk göz ağrım.Mükemmel biri,sohbetini çok özledim :) ZyreC :Hocam,abim,saygımın sonsuz olduğu çok sevdiğim iyi yürekli biricik abilerimden..__ muhemar,Alosar,Kayıp__ |
muhemar:nagy(kendisini pek tanımıyorum ama nagy için önemli biri )
alosar: sitenin genç admini onun için sinirli demişlerdi ama bence tam aksi kayıp:benimde sohbet etmeyi sevdiğim sürekli denk geldiğim üyesi rüya, satan22,tutsak 07 |
rüya: her rüya gibi o da bitti.. :) gitti..
satan: göremiyoruz buralarda.. tutsak_07: sitemize kendini adayan bi kardeşimiz :) nagy, miqro_evren, sibology.. |
rüya:güzel paylaşımları olan fakat pek denk gelemediğim üye
satan22:sitemizin ileri gelenlerinden,yanlış konu açanların korkulu rüyası:)çok sevdiğim abim;) tutsak_07:ailemizin en uyusu,geçimsiz çocuk :Ptartışmayı çok seven çok iyi kalpli arkadaş..:) Tebessüm,mattet,kolera |
Alıntı:
|
benimkine cevap yaz o zman :)
|
tabi adminsin ya ondan ben yazıyorum demi ::D
sibolog:çok özlenen nagy:çok sevecen sitemizin en özeli çok sevdiğim ablam.. migro_ewren:çok sıcakkanlı,form oyun arkadaşım,erkek olduğunu düşündüğüm bu akşamda olmadığını öğrendiğim biri..:) elfida,yaprak,mattet |
Elfida - tanımıorum .S
Yaprak - Bi aralar sıkça rast geliyordum ama artık görmüyorum pek .. Mattet - " " :) Bitlisli.esmer,miqro_evren,alosar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:14 . |