![]() |
Peki. |
canım sıkılıyo yine.. of of...
|
Fark ettim. Sikma canini , sevdigim insanlari boyle gorunce bogulacak gibi oluyorum.. |
sıkmamak için yabancı müzik dinliyom zaten..:72: dıptıslı böle.. ama yinede olmuyo yaaa...
|
Bende Yucel Arzen dinliyorum... "Ben ki .. Bel ki.. " Muthish bir yorumcu.. Iyiki eklemissin o gun |
:2: onu dinlesem hepten gidicem zatan..:2:
|
Allah korusun , deme oyle. :) hmmm.. unutmadan Claudianin sana Selami var. :78: |
türkçemi selam söyle dedi..:72:
|
Evek.. groetjes dedi sana.. :) |
benden de groetjes deki allah ona güzel bi eş nasip etsin.. kara fato hehe:72:
|
Uf ne soliicem yaa.. posta guvercinimiyim ben.. :) |
:72: tmm tmm söleme.. zaten sevmiyomki ben onu..:72: napcam allahın kara fatosunu..:72:
|
Seninde ne dedigin belli diil.. :) Uff, Rusen nasil youtubedan ekledi peki.. Istanbulda kapali diil mi ? |
msnden görüştük.. orda bazı hatlarda kapanmamış.. Oda hava atıyodu bende görünüyo die..:72: çok şanslısınız varya ikinizde..:2:
|
Iki gun sonra ordada acilir.. :) Uykusu geldimi Cokoprensin ? |
açılmazsa imza kampanyası başlatıcam..:72: yoo daha gelmedi yaramazlık yapmak istio..:72:
|
Yok yaramazlik felan , hadi yatagna. Hemende canlanir .. :) Hmmm.. unutmadan ; annenle baban nasil oldu ? |
uyumuyicam işte..:2: annem düzeldi de babam ilaçlara devam ediyo.. ilaçlar fayda etmezse istanbula gidicez.. orda ruşenide görmüş olurum..
|
Iyilesir insallah..Allahim sifasini versin.. Bi ton ilac aliyor , zamana ihtiyaci var hergun ayni saatlerde alsin ama dikkat edin olur mu |
o konuda dikkat ediyoruz.. saatini geçirmiyo.. yaw bi düzelsin varya isteyin benden n isterseniz..:2:
|
Yaza Mangal partisiiiii... :) |
en kralından hemide..:85: rakıda olsunmu..:72:
|
Ben karismam..Rusen bilir.:78: |
Onada içirim..:72: nolucak.. hem halayda çekeriz..:11:
|
:) :) Halay basi cek.. uff..aksilik ya.. muthish sarkilar cikiyor karsima.. keske hemen acilsa yaa.. :( |
kafayı yiyicem zaten..:65: nerden çıktı bu yasalar yaw.. of of..:)
mendil bende olucak ama halay başım benim kimseye vermem ona göre..:72: |
Tmamm.. benide asistan yap.. ayagna kramp felan girerse mendili ben kaparim :) |
:72: sen çok yaşa emi.. bak yine gitti can sıkıntım..:2:
|
O gitmeden ben gitmem ki :) |
bitanesin sen yaw ne diyeyim sana..:2: çok iisin varya.. iiki varsın..:2:
|
Rusenle konusurken adin gecerdi ve oda senin icin derdi.. iyiki var.. :) Uf .. UzunSaglikliMutluMesutHepBirlikte YasarKalirOluruz Ins.. Alla bugunumuzu aratmasin.. :) Ben simdi cikmam lazim Adnan , dislerimi fircaliicam daha. |
tmm ruya.. allaha emanet ol.. ve cici bak kendine..
bende bi ara dişçiye gitsem ii olucak berbat olmuşlar yaw sigara maf etmiş..:72: ii ceceler.. |
Ayda bir fircaliyomusun ?? :) |
:72: o bile olsa ii..:72: yok yaw devamlı fırçalıyomda ama bazan kaçıyo aradan sonra eskisi gibi olmuyo artık..:72: konuştum gerçi ptesi gidicem rendelesin biraz..:72:
|
Uffffff..bana oyle sakalar yapma .. aklima gelirse konusurken hicc yuzune bakamam..:):) Kactim ben kactim..iyyyK. |
:72: tmm tmm.. kib.. mışıl mışıl uyu..:2:
|
ah bide bu hastalık olmassa..:65: yani ben olmıyayım en azından..:)
|
Yoksun , bende cikiyorum.. Gorusemedik yine.. yarina artik.. kendine ii baK..:) |
slm ruya.. evde değildim akşam.. başka yerde kaldım ama birazcık sızmışım galiba..:72:
|
RuYa adına cvp...: aleyküm selam satoooo..:72:
slm sayfam.. artık slmımızı da almıyo bazıları..:72: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:10 . |