![]() |
bedevi "bedevi"nin anlamı ne yaw... bi açıklasan...:20:
|
çöllerin adamı bedevi :72:
|
peeehhh... zafermi çöllerin adamı.. :11:
|
:72: çaktırma :72:
|
bedevi ile kutup ayisinin cennette karsilasmasi
sen kutup ayısı değil misin? - groar - e abi bak $imdi ikimiz de buradayız, ne geçti eline? - groarr. - söyle bana, söyle, çölde buldun da olaya giri$tin ve boyun mu uzadı? - groar. - belliydi sen çölde ya$ayamayacaktın zaten, ben de bahtsızdım, niye yaptın ki bunu? - groar. - öfff pis yaratık seni, ne manyak $eymi$sin sen be... - grooorrr, hart hurt. - aahh, bırak lan, aahhh olm , ahh, burası çöl diil bee, imdaaat! - hey ayı! - efendim? - tanıdın mı beni? bedevi... çölde ihfal etmi$tin... - hangisi? - vay talihsiz ba$ım... - bedevi sen misin? - hıı? evet, benim n'olcak? sen kimsin? - ben kutup ayısıyım... - haa. neydi problem? - bana iftira atmı$sın. ate$li biyerlere yollayacaklarmı$ beni $imdi... - ne iftirası? - sen daha iyi bilirsin... ulan benim çölde ne i$im olur? - ama abi, o bi $akaydı, espriydi... - nasılsa gidiyorum sıcak yere, dur ben seni harbiden bir paralayayım da... :72: :11: :46: |
kankamın arkasından ileri geri konuşmayın.. o yok ben varım. ona göre....
|
olsan neolcek gel hadi bahçeye gel bekliyem
|
emin misin ??
|
eminim ki çağırıyorum
|
yaw n dedik şimdi senin kankana... ama yalanmı bedevilik nerde zafer nerde çöllerin adamı pıheee... :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:00 . |