![]() |
en güzel eserler????????
Alıntı:
memed uzun:aşk gibi aydınlık ölüm gibi karanlık yaşar kemal:ince memet yaşar kemal:çakırcalı efe orhan pamuk:benim adım kırmızı wıladımır vartol:fedailer kalesi alamut ı.d.yalom:nıetzche ağladığında paul auster:brokliyn çılgınlıkları emile zola:toprak turganyev:babalar ve oğullar. zülfü livaneli:mutluluk zülfü livaneli:leyla nın evi |
ben stephen king okurum size de tavsiye ederim özellikle kara kule serisini
|
sefiller/victor hugo
yüreğim seni çok sevdi/canan tan gün olur asra bedel/cengiz aytmatov beyaz diş/jack london |
MACERA VE gerilimden hoşlanırım
|
Reşat Nuri Güntekin: Damga
Balzac:Vadideki Zambak Tolstoy:aile Mutluluğu (gerçi tüm kitapları çok güsel Tolstoyun) Tolstoy:Kazaklar vs |
Kahraman Tazoğlu kitaplarını seviorum..
|
Reis
Gladio’nun Türk Tetikçisi Soner Yalçın Doğan Yurdakul 1: “Reis” Türkiye’nin 90’lı yıllarda yaşadığı en önemli olaylardan biri olan Susurluk Kazası'nda hayatını kaybeden Abdullah Çatlı’nın yaşam öyküsü. Doğan Yurdakul ve Soner Yalçın’ın kaleminden çıkan bu çalışma belgesel bir nitelik taşıyor. Çatlı ve arkadaşlarının 70’li yıllardan başlayıp 90’lara uzanan maceralarından Türkiye’nin yakın tarihine dair önemli bilgiler edinmek de mümkün. 2: Behçet Cantürk’ün Anıları Soner Yalçın Soner Yalçın’dan öldürülecek 67 Kürt işadamı listesinin ilk sırasında adı yer alan Behçet Cantürk’ün hayatına tanıklık etmenizi sağlayacak bir çalışma. İlk cinayetini 15 yaşında işleyen, silah kaçakçılığı ve uyuşturucu işlerine bulaşan, Asala ve PKK’ya yardım ettiği iddiasıyla işkenceli sorgulamalara maruz kalan Cantürk’ün ölümü de hayatı kadar ilginç. Gerilimli bir roman gibi de okuyabileceğiniz bu araştırma kitabında sadece ilginç bir kişiliğin hayatını değil Türkiye’nin gerçeklerini de bulacaksınız. |
belki uzun süre kitap okumayınca ilk zamanlar sıkıcı gelebilir ama kitap okumak terapi gibi gelir insana ufkunu hayata bakış açını değiştirir sana yenilikler katar
dünya klasikleri mükemmel eserler ayrıca kadir konuk'un bütün kitapları ve memmet uzun özellikle aşk gibi aydınlık ölüm gibi karanlık adlı eserlerini şiddetle tavsiye ederim |
Dicle'nin Yakarışı - Mehmet UZUN.....
çok güzel bir kitap ..herkesin okumasını tavsiye ederim.. |
kemal tahir-esir şehrin insanları
sabahattin ali - kuyucaklı yusuf tolstoy-savaş ve barış peyami safa-dokuzuncu hariciye koğuşu namık kemal-intibah :1: :1: :1: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:36 . |