![]() |
yok canım bizim bişey yaptığımız yok bunlar sadece sizin emekleriniz :)
|
tşkler adminim her zaman beklerim... ama bi keyif kahvesine :18:demeyin lütfen [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
kahvede süpermiş teşekkürler :2: tabi sizin böyle misafirperver olduğunu gördüm gelirim artık :)
|
AFİYET OLSUN ADMİNİM...
EEEE VAN LI OLDUĞUMUZ NERDEN ANLAŞILACAK:1: Alıntı:
|
bende istiyorummmmmmmmm bana yokmu :111:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sen yeterki bi cik yap ben neler neler hazırlarım sana lililililili deriiiiiiiiiin yavruuuuum:85: ama bizim genç admin duymasın tamammı babaannecim:89:pardon role bayaa kaptırdım:11: eee malum kriz ortamı diğer yavrucaklarda duya muyar artık börek çörek çay kahve derken batarız valla:72: |
hehehee tamam kimseye söylemiyicem biz gizli gizli yeriz onları belki ucundann veririz ama dimi
|
Alıntı:
SEN İSTE BABANEN SANA PASTANE AÇSIN LİLİLİLİLİ |
slm nasılsın micro ewren sayfanı çok güzel renklendirmişin çok beğendimm banada bişey ısmarlarsın demi :79::2:
|
cnm benim sağol
uğraşa uğraşa kaptık bi şeyler aşkolsun van lılar hiç misafirleri kuru kuru ağırlar mı? malum bide bayram üstü arkadaşıma şöyle lokumlu falan:78: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:22 . |