![]() |
Bir yol bulup kendime...
çoğu zaman gözlerinden... sustukların belkide... kimbilir sözlerinden.. taşar başıma yalnızlığım.. yağmurlarıma karışır.. gizliden izler seni.. süzülürken pencerenden.. yorgunluğum,yalnızlığım saçlarının gölgesinde uyur.. sevdiğin bi çiçek olur ellerine dokunur.. yanında bi yavru kedi olurdum... yanında hiç soru sormadan uslu dururdum.. yanında belki beni bile unuturdum... yalnızlığım mutludur yanında... |
ah beni beni ah beni benii..
nerelere gideyim nasıl edeyim al beni beni sar beni beni saramazsan eğer körfeze bırak kuru bile söneyim (sezen aksu) |
bu sarkı bizim olsun askımız sonsuz olsun =)
grup anılar gormez olsunn |
geri dönmek inan içten deil hani var ya tutamazsın kendini
bir ümitle ya olursa dersin hep bile bile her şeyin bittiğini...(sezen aksu) |
ısıkla kal sakın değişme onlar seni deiştirmek isteselerde
6. cadde cıglık cıglıga |
anladımki hiç kimse sen değil..
hiç kimse senin kadar candan öte can değil.. anladım ki hiç kimse sen değil.. hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil... anladım ki hiç kimse sen değil.. hiç kimse senin kadar umuduma yol değil.. |
gozlerimde yas kalbimde sızı unutmadım seni unutamadım unutamadm ne olur anla beni =(
|
Bir gün olsun unutunca
Dışımda kalıyorsun Oysa seni düşününce İçime sığmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Gözlerimi kapatınca Yanımda oluyorsun Seni öpsem seni okşasam Farkına varmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Her gün akşam oluşunda Kadehime doluyorsun Yudum yudum, damla damla Düşüncem oluyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Sigaramın dumanında Dudağıma konuyorsun Her nefeste derin derin İçime doluyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman.... |
Sigaramın dumanında
Dudağıma konuyorsun Her nefeste derin derin İçime doluyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman.... AYNI SARKI =) |
Üstüme yıkıldı, dağ gibi bir hasret
Yaraları sarmaya, alışıp unutmaya Koca bir hayat lazım, yıllar yetmez Senin uzağında, hayat çok hüzünlü Şimdi kime yar diye sarılıyor ellerin Gitsen bile gözlerin benden gitmez Resimlerde hep o güzel yüzün Yüreğimde hep ağlayan bir hüzün Karaya vuran gemiler gibiİiçimdeki kalp yaralı bereli Hançerli şu gönlüm sevdanla kanarken Unutmak ne mümkün severken Hayatla barışmak, bir yerden tutunmak Herşeyde sen varken kolay mı ah unutmak... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:37 . |