![]() |
gözünü kapatmış ama aradan bakıyo halen yaffff
|
:78: dayanamam ben çatlarım :11:
|
yok kardeşim. bunların hepsini bir uzay mekiğine koyup mars a yollayalım.:1: ..ama 4 kişi kalsın ben onları özlerim yaa...
annem.. kız kardeşim.. sadık dostum.. birde isimsiz biri..:72: ama o zaman da erkekler çok olur.. en iyisi ben bi uzay mekiğine bineyim. aya gideyim.. ohh bee dünya varmış ne rahat olurduuu uu...:11: |
yanş aşk olsun hikmet:D..benide yolluon öle mi marsaa...:( :(
|
Kıssss sen ne geziyon gene burda yafff
|
Alıntı:
aaaaaaaaaa!!!!!! üstüme iilik sağlık zamane kızlarına bakın!!!! eywah ne günlere kaldık!!!! erkek bölümünde kızın ne işi var çık bakem dışarı hade bakem!!!:11: :11: :11: :72: :72: |
bende geldim
|
ula ne laftan anlamazsınız ne işiniz var burda tamda bi sorunumu dile gtirecektim...
la nerde korumalar !!!! |
ya tmm hikmet öle olsun...sen marsa göndresende yine bi şekilde gelirimm benn..görürsünüz...:72:
|
ula az önce marstan e mail geldi''sakın ola bayanlarınızı bize göndermeyin:11: :11: .!!!gönderirseniz dünyayı istila edriz.:11: ..'''
o yüzden sizi marsa göndermiyoruz... antartikaya göndermeye karar verdik penguenler intihar edeceklerini sölediler... öle kaldık durduk ne yapacağımızı bilmiyoruz ... bayanlar bari siz yardımcı olun!!:72: :72: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:35 . |