![]() |
tüh akustici benden önce yazmış :D
Alıntı:
|
ya alosar akustici değil yaaa akustikci k ' yı unutuyorsun üstelik verdiğim isimlere birşey yazmamışın
ato,alosar,kenji |
ato : kardeşim yaw...can dostum...on numara bi çocuk :D
alosar : yaw daha önce dediğim gibi yorumsuz:D canem benim....yazacak çok şey var..sığmaz... :) kenji : sanırım muradiyede öğretmenlik yapan...değerli bi öğretmen üyemiz...ayrıca zyrec in (ruşen abinin dostu)....sevecen bi abimiz... save your kisses , çikolata , helin_helin |
save your kisses- ben yokken gelmiş tanıdıkça daha çok şey yazabilirim sanırım :D
çikolataa-şirinlik muskası,mod:D helin_helin o başka bişi :D ama bir kusuru var konu açmaya başlayınca kendinden geçiyor sonrada benim göbeğim çatlıyor onlara bakana kadar :72: amigo-zyrec-hayat |
amigo:yeni üyelerden sanırımm...şuanlık pek bişi söyleyemicem..:D
zyrec:yöneticimizz...:D hayat:nickini ve açtığı şiirleri çok beğendiğim biri..:D hackoogle,alosar.ato |
hackoogle :65: özledim onunla sohbet etmeyi,dünya tatlısı biri
alosar :72: genç admin ve kiraz geliyo aklıma :72: ato istemdışı sempati duyduğum aklı başında adam gibi adam :46: kenji-sinem-tutsak |
kenji:forumumuzun öğretmenii...:D
sinem:pek bişi söyleyemicem maalesefkii.:( tutsak:mod olmak isteyen biri..umarım olcak başkada bişi bilmiomm..:D lastdesigner,satan22,akustikci |
laStdesigner- canım bekom kardeşlerin bidenesi :D bide avatarından rep alan ender şahsiyet :11:
satan22 başımın belası :11: çok sefiom onu.bu forumu bana o sevdirdi :D akustikçi avatarını çok sefdim onun.çok saygılı biri.zamanla dahada tanırım sanırım :D denizkızı ,denizkızı,denizkızı :11: :72: şaka tabi helin-zyrec-ato |
helin_helin: dostlardan bi tanesi..
zyrec: iki yöneticen biri :D.. inş. bu sene kadro alır :) sitemizde bir öğretmen daha olur.. ato: şimdi atoyu yazsam sığmaz buraya. bi 4 yıllık geçmiş var nede olsa :D.. ama can dostlardan biri :) zuzu :D, kenji, muhemar |
zuzu :72: bana çook tanıdık gelio :11:
kenji,dünya tatlısı çok değerli benim için. muhamar can desem yeterli olur herhalde :D gizem-wanteds-nagy |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:48 . |