![]() |
:1:
|
:46: :46: :46:
|
sataaaaaaaannn kaççç gelioooooooooo :11: :72: :11: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Offff bee yavruya bak.. :11:
|
opppppppsssss :89: hay allah bende kaç demişim :72: adam dünden razı be :11:
|
:11: :11:
|
bu kadın şeyi söölüyomuş sana :11: öpücem öpücem dedim sana kaçmaaaaaa :11: :11:
|
Kaçan kim ki.. gelsin kim kimi öper görür o zaman.. :11:
|
:89: senmi öpecen :11: tabi buldun köfte dudakları :72:
|
|
:11: o kadar kocamanki sayfayı açınca benimde masaüstüm o oldu :11:
|
:11: :11:
|
vaşşşş bu ne giii:89:
|
:11: adam delü delüüüü :11: :78:
|
diyene bak.. sanki kendisi çok akıllı..:11:
|
akıllıyım dabü :11: fışkırtıyom :78: :11:
|
Senin doğru zamanların benden çok öncelerde kalmış sevgilim. Ben hep yanlış
zamanlara mecburum şimdi. Kış güneşine aldanıp açan çiçekler gibi mevsimsiz solacak olsa da sana olan aşkım, inadına seviyorum seni. Yalancı sıcağını seviyorum sevgilim. Zarar göreceğimi bile bile. Sonunda solacağımı bile bile seviyorum seni. Sana açıyorum yüreğimi, biliyorum ki güneşin umurunda değildir mevsimsiz açan çiçek. Ben yine de açıyorum yüreğimi. Umurunda olmasa da, Seviyorum seni. Alev alev yanıyorum Buzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor, tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana Biliyorum ki sonum olacaksın. Korkuyorum ki sonum olacaksın. İstiyorum ki son'um olasın. İlk'im olduğun gibi, Son'um olasın. Senin doğru zamanların çoktan harcanıp gitmiş sevgilim. Senin suçun değil bana yanlış zamanlarda gelmen. Yada benim sana gelmem en yanlış zamanında. Zamanlarımız uymasa da, benim için erken olan sana geç kalmış olsa da seviyorum seni. Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim Hep doğru zamanda doğru yerde olur diye düşünürdüm aşkı. Oysa ben aşkı bulduğumda yanlış zamanındaydım hayatının ve en yanlış yerinde. Düşündüğün gibi yaşanmasa da hayat, seviyorum seninle hayatımı. Sen ve hayatım. Aynı anlamı taşımaya başlasa da, sensizlik hayatımın sonu olacak olsa da; Al beni Ne Yaparsan Yap!.. Al beni Ne Yaparsan Yap!..:65: :65: |
portakal soyulurmuuuuuuuuuuuu tadına doyuluuuuurrrrrrrmuuuuuuu fener sana biiiiiii :89: :11: :11: |
:72:
|
Alıntı:
|
bugün hep bu şarkıyı sölücem :11:
ama devamı daha güzelkiii :11: bi sölesem :72: |
hee söle söle sölede bi güzelde banlıyam seni.. :11: zaten yaralıyım hemde yürekten yaralayım.. ağ ulan fener ağ yedin ömrümü..:11:
|
:89: küfür yokki niye banlıyosun aşkolsun :18:
|
şarkının tamamını sölersen diye :11:
|
ohooooooooo o 3 sayfa nasıl sölim :11: :11:
|
sölersin vallaha sen zuzusun..:11:
|
al bunu alamazmısınnnnnnn
sen ne biçim :89: :72: :11: |
böle ikişşer ikişer bitirisin şarkıyı.. :11:
|
:11: yok valla çok küfürlü yazamam :11: ama sana sölerim :72:
|
söle söle bendede var gs için güzel bir şarkı.. :11:
|
bak söle deyip gaz verme bana :72: valla cephaneyi dökerim görersin :72: ne var ne yok biliyorum ona göre :11:
|
göz dağımı veriyon ay nede korktum ama.. :11:dök bakem ne var cephanende :11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Zyrec'le Msn görüşmemiz.. :11:
|
gördüm yaw süper:11: :1:
|
Alıntı:
|
Evet burası özel yaaa ondan.. :11: sayfamız dolsun.. :11: