![]() |
kapılar hep kapanmış,ruhum dar sokaklarda..
|
ama benim cigerim yanar ten oyalanır can kanar iiki gozum iki cesme haberm yok içerime içerime kanar
|
Alıntı:
|
oysa sen kansız, kalpsizmişsin beni en olmadık anda yakıp küllerimle kalbini süslemişsin...
|
........a$k iNtikam kokaN cicek sessizce simsiyah soLar gider......... ## :
|
hasretlik çekilmiyor bu soğuk gecelerde sesiz hiç yaşamadımki bu kahpe boş şehirde
|
you should let me love you
|
kusum bu sözü bi yerden hatırlıom sanki:D
|
olmaz olsun aşkın da sewgin de , yere batsin sahte güzelliğin de , düşman başına bile diyemiyorum , senin aldıgın her nefes cehennemlik...
|
karalar bağlarım..oturur ağlarım ..acıdan kıvranırım..yinede dönmem yar..
|
bilseydim ruhunun satılık oldugunu sana emek verirmiydim..bilseydim ellerle zevkte oldugunu sana sonum dermiydim ...
|
Ne ben seni unutabildim, ne bu derdimi uyutabildim, ne bu gönlümü avutabildim.....((unutamam seni))
|
gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi.. ellerin bir martı telaşlı ve ürkek ellerin fırtınada çırpınan beyaz bir yelkeenn..
|
Açtım'ola şameli'nin gülleri.. yettim'ola ela gözün sürmesi.. |
bum,bum,bum ordan hop dala uçtum sonunda bir dama kondum nedir bu damdaki durum? ooo...oooo.. |
elma attım denize
gidiyor yüze yüze ..... :11: |
tükendi nakdi ömrüm
de sermayem bir ah kaldı gülüm aman..aman..:72: |
aman geze geze yüreğime dert oldu aman dert oldu dert oldu
aman ağlıya ağlıyada iki gözlerime kan doldu kan doldu..:11: |
Manda yuva yapmış söğüt dalına, aman aman yavrusunu sinek kapmış gördün mü..? amanını amman..:11: |
Toycular yarcan
kolunda mercan ben sana kurban oy aman aman..:72::11: |
A$k yarasi bu, ilac kapatmaz..
verdigin teselli beni avutmaz.. Dermani yardadir, sende bulunmaz.. bo$una benimle ugra$ma doktor......!!! :72: |
:72: süpersin yaw..:11::11:
Bu gecede çarşafları yırttım gülom gülom gülom senin için Bağladığın kazıkları söktüm gülom gülom gülom senin için ..:11::72: |
Aksam oLdu , huzunlendim.. bennn Yinee...
Hasret kaLdimmm...:79: |
gamzedeyim deva bulmam...
|
atarmı ßu kalß Sen oLmaSan ...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
kaafnda hep aynı cümle biliyorum
"ne olacak halim":( -iclal aydın- |
alnının yazısı başının belası olmaya geldim...
|
Istersen kus oLur gocerim bu diyardan.. |
oy akşamdan ışıktır yaylalar yallar
bizim sato aşıktır dılo dılo yaylalar...:72: |
Alıntı:
|
Beni mecnun ettinn sende olasin..Askimi inkar edersen Allahtan bulasinnn...
|
Haberin haberin varmı...
taş duvar demir kapı kör pencere yastığım ranzam zincirim... uğruna ölümlere gidip geldiğim.. |
Aksam olur
karanliga kalirsin.. |
Alıntı:
|
Seven kalbi bilir Allah
sebat eyle Ezo.. |
yey yey yey yey yee diyo yabancı parça..:11:
|
Son gunlerde hallerinde bir durgunLuk var sanki birikmis bir yagmur var gozlerinde.. |
Şimdi uzaklardasın....
gönül hicranla doldu... hic ayrılamam derken................... |
Guzel gozlum..temiz ozLum..omur sozlum Ezo.. Olum varsa Senden olsun , Al bu omru Ezo.. |
Birgün daha yaşantı ve bitti
küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle herhangi bi gündü çok önemli değildi seni düşündüğüm bir kaç andan başka.. **beni unutma*** |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:33 . |