![]() |
kahvaltılık bisilerr hazırla da yiyelim yaw.... acıımm..... :11:
|
yaw dolaptada bişi kalmamışş..:72: boşver senn..:11:
|
ahhh bana ne bicim misafir karsılıosun diene.. bak... :11: git kuru ekmek fln bisiler bul..yaw... yarım bardakta su... :72: :11: beni geyiktee tutmaa...işim var kalkacamm...senn yüzünden kalkamıorm bi türlü yaw.. :11: :72:
|
ee karşılıklıı..:72: du birasdan hazırlarım yiyecek bişiler...:72:
|
:11: zıkkım dolması, karısık zıkkım suyu.... mı? :72:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sen bana zıkkım içirmeye kalk..bak sana sebzeli güveç yaptım 2.dkda..:72: kıymetimi bil yaww...:11: |
bizde KURU-ekmek-soğan var bize gelin öğlene:11:
yani pardon kuruekmek-soğan dicektim:72: |
ayy... :( çok saol yaa..... du bende sana bisiler hazirliim... :11: helindeydi....
sende saol mahir abi... :) |
haızırlaa yavv..:72: zıkkımlı bişiler olmasınn...:11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yavaş iç bu sıcakta çarpmasın... :11: :72: mahir abi sende buyur.... kız bak hani mutfakta bisi yoqtu...sen beceriksizsin...ondan bisi yoq diodun... :72: bak dünya kadar şey varmıs..hepsini kendi ellerimle hazırladım... :11: |
afiyet olsun....
|
vayyş bee bekir sen neymişsiinn...:72: rakıda ii oldu baj şimdi gözüme girdin sen..:72: mahir abicim gel yiyelimm..:11: bnde dolap baoş sanıodumm..:11:
|
bekir snde buyur gell..:72:
|
allahtan kandil deil bugün..kandil olsayydı içirmezdim ama...neseee... :11:
|
yo ben almiim...çarşıda atıştırıcam bisiler...utanmazz seni... :11: buyr gel dioo bide... :72:
|
:72: o kadar hazırladınn..gel bi parçacık yee nolcak..:11: valla ellerine sağlık..:11:
|
yo beni rakı bozarr... :11: bünyem kaldırmaz
|
hadii yav öle mii..:72: o zmn bi bira açalımm...:11:
|
yw ben kacarr..hade bbyy... isim var...kardeşim alla allaa.. belamısın? :11: :72:
|
alla allaa..:72: çocuğa bak yaww..:11: iii gitt...:72: bb..:D
|
:94:
|
ooyyyşş deniz kızı gelmişş...:72:
|
canım sıkıldı accık ıslık çalayım dedim buralarda :11:
|
ii ettin yaavv...:72: bekoda bana bi yemekler yaptı üff sormaa..:11:
|
:11: yinemi yemek :72: burası ocakbaşına döndü :11:
|
sormaa yaa..:72: bide rakı vardı yanındaa...:72:
|
:72: yarasın :11:
|
içtim bi güzel valla..:72: aslında gündüz gündüz de hoş olmuoo...:11:
|
:89: sendemi ayyaş oldun gııı :89: :11:
|
arada içioz kıss yaw...:72:
|
:78: ne deyysunnn :78: :72:
|
yok yaaw heç içer miyimm..:72: yav baktım bekir getirmiş kırmiiimm içeyim dedim..:11:
|
he heee bende yedim :11:
|
:72: ye yee cidden..:11:
|
afiyet olsun denizkızı:72:
|
:72:
|
forummda olmakk ne güzell yaa çoook özlemişiiimm....:D :D
|
helin sen de hikmet gibi bi şey ısmarlamadın...:19:
|
ayıp edionn mesut dur sana bi güzel çay yapayımda iç...:2: :caylar: buyur çayın..afiyet olsun...:78: :85:
|
helin imzan güzelmiş bacımm... xerli be :11:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:56 . |