![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] * Hep böyle sensiz mi bu şehir? Hep böyle ayrılık mı kokar? Hep geceye küskün müdür güneşlerim? Hep sevdaların sonunda ayrılık mı var?... ßir karar ver artık! Ya hayatını seç,ya kalbini.. Gecelerim ağlıyor gidişinden beri.. Ayrılık çalıyor saatlerim.. Ve öyle masum masum bakıyor çerçevendeki son resmim… Rüzgarlar kan çanağına dönmüş, nedir bu ayrılık bu kararsızlık! Ağaçlar hayata küsmüş, açmıyor çiçekleri, nedir bu kimsesizlik bu yalnızlık! Güneş yerini bulutlara bırakmış, nedir bu karamsarlık!! Küçüğüm.. Ufak bir veletim kiminin gözünde.. Kiminin gözünde kocaman bir kız. Kimi bana şaşkınlıkla bakar, kimi tanımaz geçer önümden.. Kimi sevdayla,aşkla yoklar beni, kimi ise umursamaz güler geçer. Dedim ya, küçüğüm ben.. Ne yapsalar anlamam.Safım ben… Çayım soğumuş, içmem gerek.. İzin ver gideyim. Al kalbimi de,senin olsun. Ama izin ver bari bedenimi götüreyim.. * o Hep böyle sensiz mi bu şehir? Hep böyle ayrılık mı kokar? Hep geceye küskün müdür güneşlerim? Hep sevdaların sonunda ayrılık mı var?... Küsmüş şehir geceye.. Oysaki şehrimde, gecem de sendin,gündüzüm de! Gece’mdeki ay’mdın sen.. Gündüz’mdeki güneş.. Oysaki şimdi şehir küsmüş geceye.. Ne yapsa ne etse nafile. Sigaramdaki külüm düştü düşecek. Gitmem gerek.. İçtiğim bir damla suyumda sen, kokladığım bir tutam çiçekte sen! Özledim şimdi zavallı yüreğini.. Hep zavallı gördüğüm için seni, zavallı büyüyorum şimdi! Üstüm ıslanmış yağan yağmurunda.. Gitmem gerek.. Aşk senden birkaç adım uzak.. ßirkaç beden büyük sana.. Tamamlamak isterdim yerini ama, şimdi gitmem gerek |
merhaba firari..mesajına yanıt vermek istedim ama posta girişin dolu diye gönderilemedi.....
öncelikle beni sorduğun için teşekkür ederim iyiim çok şükür..kişiselim yok,açmadım daha..ya sen nasılsın?umarım iyisindir:) |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben her gunden kacarken, her gece sana yakalandım.. Bir ” elveda ” denmeliymiş Sızısı bile sızlatan bir sevdaya “merhaba” demek icin. Her ayrilik bir kavuşmakmiş. Gidişler, donuş.. Cunku şairinde dedigi gibi.. ” Ayrılıklarda sevdaya dahilmiş “ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] "Ayrılık kalbine inmiş olmalı Gece uykularından sıçramalısın Gözlerin herkese beni sormalı Bu defa kendini suçlamalısın..." bak ,gidiyorum işte...bak,bitiyoruz..sen beni bırakıp gidemezsin demiştin..beni onca yıpratırken bu aşkın son nefesini vereceğini hiç tahmin etmedin...ben incinmezdim,kırılmazdım,yorulmazdım senin gözünde..bu yüzden bana yüklenmeliydi aşkın tüm suçu ve faili ben olmalıydım bütün aşk süsü verilmiş cinayetlerin..ama takatim tükendi bu kadar masumken bu kadar fail olmaktan..gidiyorum ben... ..."Hani başkasıyla avunacaktın Beni üç beş günde unutacaktın Sen benim yanımda yazdın sıcaktın Kıştasın hasrete sarılmalısın..." duydum..ayrılık usul usul canını yakmış...istanbul yeşili gözlerin kanlı yaşlara bulanmış..suçunu haykırmışsın haliçe karşı.. çabuk geçer sandığın o gecmek bilmez zaman canını yakıyor olmalı simdi.titriyor olmalısın..ayazda kalmışsın,anılarımızı yorgan yapmışsın..olsun,alışırsın.sana koskoca bir hasret armağan ettim,ürperdikçe onun kollarına koşarsın... ..."Kaçma acısınlar bu son haline Cesaretin yok dönüp gelmeye Bundan sonra çekilip bir köşeye Sessiz ağlamak yok hıçkırmalısın...!" duydum..saklıyormuşsun gözlerini insanlardan..korkak bir çocuk olmus dünyayla saklambaç oynuyormuşsun.kaçınca o zavallı halini görmezler sanıyormuşsun; yanılıyorsun..o dağlar kadar güvendiğin cesaretini denize düşürmüş,gözlerini kuytularda nem sefalarına salıyormuşsun.olsun..! daha da cok yanmalı,daha da cok kahrolmalısın!sessiz ağlamak yok,hıçkırmalısın..! |
güzel bir paylaışm..emeğine sağlık firari
|
tşkler dertkolik...
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bütün ışıkları sönmüş sevda şehrinin Bir başka karanlık çökmüş Caddelerinde bir çığlık kopuyor feryad var İmdat imdat diye haykıran bir ses Ölümle burun buruna gelmiş bir adam Birazdan kıyameti kopacak olan bir adam O adam ki; bir deli sevda yaşamış Yüreğine bir hançer saplanmış bir adam Bir alaca karanlık bürümüş etrafı Ve bir sis çökmüş gözlerimin önüne Anamın son sözünü hatırlıyorum Sevdamın son anını hatırlıyorum Ve dünyamın sedece son günün hatırlıyorum Gerisi boz bulanık gerisi yıkık dökük Bir aşk şiiri değil bu bir sevda türküsü değil Bu sondur son yazışımdır bu bir hazin vedadır Yolumun bittiği yerde son haykırışımdır Biliyorum ben artık olmayacağım Gün açmayacak benim için Yazıklar olsun bana eyvahlar olsun Bu benim son şiirimdir son ahlar olsun bana Ben sözümü tuttum Ölene dek sevdim ben sözümü tutum Elini tutamadım ama sözümü tuttum Ve unuttum kendimi sende unuttum. |
..cEwdeT baqCa//cUd!
Sensiz mavisi bıçaklanmış akşam üstüyüm, Ateşten bir denizim, kıyılarım yok Sensiz kar altında dağlarım anlıyormusun Kadınım, baharım, a canım a canım" [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen yağmur ol ben toprak Sen rüzgar ol ben yaprak Sen derya ol ben ırmak Tuzuna sarılayım Sen munzur ben murat Sen şirin ol ben ferhat Sen cudi ol ben serhat Sızına sarılayım Sen dicle ol ben fırat, sızına sarılayım Sen dicle ol ben fırat, acına sarılayım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
umarım beqenirsin benim çoq sewdiqim bi şarqı foruma bıraktım ama kimse beqenmedi herhalde:Syorum yazan yok belki sen beqenirsin ((:
|
çok güzel ya tşkler... fark etmemişlerdir... aslında forum pek cevdet kürtçe şarkıları dinleyen kitleler değil o yüzden böyleler...
|
s.a
|
a.s. hoşgeldin yoksun herhalde veya ben yoktum geldiğinde ..... artık ben gelirim...
|
!!! ÜSTÜME GELME HAYAT !!! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alıp başını gitmek istersin. Bilmediğin, bilinmediğin, Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme. Biraz ürkek düşünürsün. Biraz kekeme.... ' Üstüme gelme hayat! Bundan sana ne...? ! ' [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kekemeliğin korkularındandır. Giderken bile; gidene değil de Geride kalana aklın takılır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir yanına yatarsın ' git.. ' der bir yanın ' kalmalısın... ' Geceleri hep uykusuz kalırsın... Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin. Gitmeden daha Sen; gider gider gelirsin... ' Üstüme gelme hayat.... beni bilirsin....' [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kaldığın bu yerde Harcadığın yılların gelir aklına Bir bir sayarsın, Toplarsın, çarparsın, Böler, çıkarırsın. Bakkal defteri kadar kalın Bakkal defteri kadar karmaşa... İçinden bin bir küfür ' Sümme haşa...! Sümme haşa...! ' Farkedersin ki hayatı Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın. Kabarmış hesabından kaçarsın. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ' Üstüme gelme hayat...! Daha neyi alacaksın..? ! ' [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hep sevmişsindir aslında. Hep ama hep sevmişsindir. Birini sevmişsindir sonra. Sonra birini daha... Birini daha... Daha....! ? Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur Gemiler gitmiş Sen yorulmuşsundur. ' Üstüme gelme hayat....! Gemi olmuşmusundur..? ' [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kocaman bir mahalleden Daracık bir sokağa. Sokaktan ufacık bir eve Evden odaya.... Yağlarından tiksinir gibi kurtulmak ister gibi kapatmışsındır kalabalıklara kendini. Gitgide yanlız kalmışsındır. Yalın yaşanan gecelerde Gitmekle kalmak arasında dolanırken Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını. Yalnız...Korkak...Kekeme.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] !..Üstüme gelme hayat..! !..Kıyarım kendime..! |
Hic dusundunuz mu yada bilen var mı icinizde "merhaba" ne anlama geliyordiye?. Cok ilginc bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meger."merhaba" aslında Arapça kökenli olup "benden size zarar gelmez" anlamınageliyormus. Cok hoş degil mi? Bunu ogrendikten sonra karşımdaki insanamerhaba demek daha bir anlamlı. Şu an bu mesajı okuyan herkese benden " merhaba" |
sayfan çok güzel olmuş firari... çıkmak istemiyo insan...
|
tşk ederim sağol.. satan...
|
Seyduna Latife bile olsa iki kelime, düşer derinlere Dili lâl eder, yüreği koro Beklemek sonsuz, yazgı belki de Takatsiz yüreğe, tamahkâr Sonsuz dediğin nedir ki? Biter… Çeyreklik umut, olsa da yarın Sabredeceğim Tufan sen, gemi de Seydunasın biçareye Kelamsız, yazısız Şahidi bir avuç toprak Hummalar kaplasa da ten i Yüreğin ateşinin yanında, ne ki? |
BAŞKALAŞAN AŞK adını anmak güzeldi dost ağızlarda sana dair cümlelerin ıslatılması... adını anmak... yüksek sesle, kimsesiz gecelerin düşsel avuntularına sırt çevirip senden söz açmak... biraz gülünç, biraz sitemkar... güzeldi... adının türkçedeki yankısı özeldi... seninle yoğurt yemek, kendi Kanlıcanlı, sülalesi kandilli yoğurtçunun mekanında... denize amors durup, yüzüne cepheden bakmak güneşli bir mavilikte.... güzeldi.. ipe sapa konuşlanmaz bahanelerle elini tutmak, yüzünde yüzyıllık bir hasreti gidermek güzeldi... Güzeldi'li geçmiş zamanları düşünüyorum şimdi... cümlelerimiz öznesiz... umursayan yok Kanlıca'daki yoğurdu... ve eşikteki öpücük, tarih bilinci olmayan bir aşkın mührüdür artık... |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …? Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... Aşk benim hiç Senim olmamış Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi… |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ...nefesimsin... Geri dön yanlızlığım Ger dön Çıkmaz sokağın kuytusundan Geri dön Hayalimsi bir çokcuk gibi durma orada Geri dön Sen yeterki geri dön Sadece geri dön Küsmüş olmalısın belki Sadece bana Bana ve benimle olanlara Senden başka kimsem yok benim Ben asla küsmedim Sana ve seninle olanlara Beni bırakma yanlızlığım bırakma... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Senden benden ne farkeder şeytana uyup aşkı yakmışız Adımı söylemezdin bana seslenirken Aşk derdin aşkım derdin her aşk dediğinde Beni kendine daha çok aşık ederdin Buluştuğumuz anları hatırlıyorum Güller açardı gönlümde sen gelirken 3-5 saat bile ayrılsak yapraklarım dökülürdü sen giderken [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fırtınalarda korunup saklandığım liman olduğumu söylerdin ömrünün sonuna dek beni seveceğine kalbini kalbime kelepçeleyip anahtarını okyanusa attığını eklerdin benim için kıyamet seni kaybettiğim gün demekti ruhumda sakladığım en derin hazinemdin sonsuza kadar saklıyacağım yokluğumda sen nasıl olursun diye hayal ettiğimde seni mutlu çok mutlu görüyorum çünki hep öyle ol istedim hatta belki yeni aşklar tanırsın tanı zaten herşeyin en güzeli senin olmalı aynı şeyi isteme benden yerine kimseyi koyamamki [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bazı şarkılar vardı birlikte sevdiğimiz senin bana benim sana söylediğimiz onlardan bir yada bir benzerini duyarsan beni anımsar gülümsersin benmi? ben hiç unutmıcamkı okyanusa attığın anahtarı biri bulurda bizi bizden çözer diye daha iyisini yaptım seni kalbime kazıdım her atışında hatırlamak için yaşıyor ama uzaktaysak birbirimizden seni hiç unutmadım ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş hata yapmışız Kendine sahip çık bensem kalan geride zaten sen hep görüceksin ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim kadar sevmedimki |
kişiselin hayırlı olsun!!!
|
Hayırlı kandiller firari.....
|
tşkler.. dertkolik.. seninde kandilin mübarek olsun...
|
:2:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ADIN KALMALI... Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yüreğimi Geceleri koynuma almadım ihaneti Hele nihavend hele buse hiç geçmedi aklımdan Ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın İçimin nehirlerinden Evet yangın Evet salaş yalvarmanın korkusunda talan Evet kaybetmenin o zehirli buğusu Evet isyan evet kahrolmuş sayfaların arasında adın Sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı Bu sevda biraz nadan Biraz da hıçkırık tadı Pencere önü menekşelerinde her akşam Dağlar sonra oynadı yerinden Ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca Sen say ki yerin dibine geçti geçmeyesi sevdam Ve ben seni sevdiğim zaman bu şehre yağmurlar yağdı Yani ben seni sevdiğim zaman Ayrılık kurşun kadar ağır gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın Yine de Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet, bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet beni affet kaybetmek için erken sevmek için çok geç...!!!!!!! |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sevdam……… Denizin parlayan yalnızlığında Sevdanın kimsesiz burukluğunda Bir şarkının göz yaşlarında Kaybetmek değil bulmaktı yüreğini Beyazlığı maviyle buluşturan gökyüzü Yeşili ve sarıyı yakamoz yapıp takan gemiler Senden gelecek bir ayak sesine hasret Penceremden bakışlarımda bugün sana hissettim Yanımda yokluğun tel örgüde mahkum yüreğim Sana uzanmayan ellerim yine soğuktu titrerken Anladım ki yaşam kaynağım sende saklı Ahşap kutuda saklı en değerli mücevher gibi Kutu açılır herkes takar ama bir sana yakışır sevdam |
HEY DÎLBERE Hey dîlbere wey dîlbere Hey nazikê wey esmerê Ka soz û peymana berê Bawer nakim dem wergerê Hey dîlberê wey dîlberê Bejna zirav li ser kemberê Rû ji ava kewserê Gerden bi morî û cewherê Hey dîlberê wey dîlberê Tasa li ser zîv û zerê Te nabînim li ber pencerê Xem û kulan ji dil derê Hey dîlberê wey dîlberê Şevka me çû, roj wê li me derê Xelk û alam we li me binerê Wê bêjin ewa dîna dîlberê Gotin: Feyruşe HACO Muzîk: Ciwan HACO |
XERÎBî Birîndar kirim xerîbiyê Ez ji xwe re kuştim xerîbiyê Min bese ji vê eziyetiyê Berêm kete vê beriyê Dikim nakim ji bîram naçê Rewşa welat û beracê Çiya û newal û qelaçê Ez ne melekim xwediyê tacê Kuro lawo welat xweş e Me jê barkir rojê res e Dijmin sote wek serxwes e Ji zilm û zorê me dames e Vê buharê gul pişkivîn Li çol û çiya û dilê birîn Dil û nave min dikewgirîn Kanî welat û ala rengîn Derdê welat pir girana Jêre divê jîr û zana Mêjî û ziman ew dermana Wê xilaskin... Gotin: Feyruşe HACO Muzîk: Ciwan HACO |
bne bu şarqıyı çoq sewerim sayfana çoq yakışmış;)
|
tşkler burdamısın gidiyormusun...
|
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM Sen hiç kendine küstün mü?Ben küstüm.Kimseye sormadan seni gönül tahtına oturttuğu için küstüm.İçimde yaşattım seni.Bahardı yüreğimde mevsim.Yazı görmeden kış geldi.İçimde fırtınalar kopuyor.Artık ne fark eder ki.Ben dondurucu soğukta güneşle yanıp kavruldum.Şimdi gün güneş olsa, etrafım güllerle dolsa ne çıkar.İçimde ölen biri var.İçimde ölenle birlikte ölen bir ben var. Her damla gözyaşımla seni akıttım gözümden.Seninle sevdiğim herşeyi çıkartsam hayatımdan, çıkartabilsem...Seni bana hatırlatan her şeyden adım adım uzaklaşıyorum.Ben ki sana koşmak isterken bunu yapıyorum ya, kendime inanamıyorum.İçimden her gün, her saat, her dakika birşey kopuyor.Parçalanıyorum görüyor musun? Kendimle hala küskünüm.Barışmayacağım.Artık şarkı söylemek gelmiyor içimden.Kimbilir, belki kağıt kalemle de küserim.Herkese, herşeye sebepli sebepsiz küsmek, omzumu çekerek küçük bir çocuk edasıyla “banane” demek ve saatlerce ağlamak istiyorum.Belki gözyaşlarımla bu acıyı da atarım içimden.Sen üzülme!Küskünlüğüm, kırgınlığım sana değil!Ben sadece kendime küstüm. Sana söylemek isteyip de söyleyemediğim, boğazımda düğümlenen sözler kaldı.Yutkunmakta zorlanıyorum.Sanki göremediğim ama varlığını hissettiğim bir el kapatıyor ağzımı.Nefes alamıyorum.Yüreğime bir hançer saplandı sanki.Kimse görmüyor ama yüreğim kanıyor. Hani insan çok sıkıldığında, çok üzüldüğünde ıssız, sessiz herkesten uzak bir yerde yalnız kalmak ister ya, bende tam tersi.Ben kalabalık içinde kaybolmak ve kaybolan beni aramak istiyorum. İçimde bir yara var.Dünyanın hiçbir hekimi deva bulamaz.Hiçbir ilaç yaramı kapatmaz.Artık buraya bahar gelmez, gün doğmaz.Güneşimi kaybettim, karanlığa müebbettim... |
|
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:31 . |