Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Kişisel Sayfanız (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   goldberg (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=21962)

S!yaH MeLeK 21/06/08 22:14

neşlayla konuştum az önce..çok selamı vardı..;)

goldberg 22/06/08 00:23

Alıntı:

dertkolik´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 192716)
neşlayla konuştum az önce..çok selamı vardı..;)

a.slm bi daha konştuğnda sende söle :2::2:

goldberg 22/06/08 00:25

Alıntı:

yaprak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 191964)
neyse size iii geceLer ben cıkıorum By

şmdi bakabildm kusura bakma :72::72:

goldberg 22/06/08 00:28

Alıntı:

..TebessüM..´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 192386)
Hocam ben geldiğimde de sen yoksun =/ ..
Kimseyi ısırmamak hmm .. buna söz veremem hocam ksr bakmaa :11::11:
Nesse gene yoksun ben gideem sayfandan cok isgal ediyom ztn ksr bakmaa :)

işgalmi bnm bildğm o zorla olur :72::72:seni ben çağrdm :2:
tabi konşmak istemiyosan o ayrı ona bişey diyemem vampir şmdi yine 4-5 ortaya çıkarsın:11::11:

S!yaH MeLeK 22/06/08 08:54

Alıntı:

goldberg´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 192883)
a.slm bi daha konştuğnda sende söle :2::2:

a.s.

..TebessüM.. 22/06/08 14:23

Alıntı:

goldberg´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 192898)
işgalmi bnm bildğm o zorla olur :72::72:seni ben çağrdm :2:
tabi konşmak istemiyosan o ayrı ona bişey diyemem vampir şmdi yine 4-5 ortaya çıkarsın:11::11:

Vaay .. Çok teşekkürler :) ..
Ben neden konuşmak istemiyiim yahuu aaa aip ama =) ..
yook bu aralar yiğenlerim geldii hep onlarla ilgileniyorum :2::2: ..
o yüsden geceleri takılamıyorum :)))
Nesse karşılaşırsak konuşurus ok .. (:

goldberg 22/06/08 20:46

Alıntı:

dertkolik´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 192969)
a.s.

neşşşşşşşla ndn giremiyo be antalyada net yokmu :20::20:

goldberg 22/06/08 20:51

Alıntı:

..TebessüM..´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 193087)
Vaay .. Çok teşekkürler :) ..
Ben neden konuşmak istemiyiim yahuu aaa aip ama =) ..
yook bu aralar yiğenlerim geldii hep onlarla ilgileniyorum :2::2: ..
o yüsden geceleri takılamıyorum :)))
Nesse karşılaşırsak konuşurus ok .. (:

bu gidişle zor karşılşcas:72::72:
akşam yiyenlrini mi korkutuyon napıyon hışşşşt bak onlar snn yiyenlern:89::89: sakın unutma sonra ısırrsn falannn:11::11:yazık çocuklara şimdi üzldm yahu

..TebessüM.. 22/06/08 21:28

Alıntı:

goldberg´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 193260)
bu gidişle zor karşılşcas:72::72:
akşam yiyenlrini mi korkutuyon napıyon hışşşşt bak onlar snn yiyenlern:89::89: sakın unutma sonra ısırrsn falannn:11::11:yazık çocuklara şimdi üzldm yahu

bencede zoor karşılaşırız bu gidişlee :S .. :)

yook yaav onlar beniim cnm kıyamam ben onlaraa :2:

ay ay bak icim gitti .. gidiim seviim simdii :72:
ama önce markete gitmem lasım :11:

hade sora görüşürüs byby :D

goldberg 23/06/08 00:18

işte karşılaştık sonunda :11::11::11:
tabi sen forumdaysn:72:

goldberg 23/06/08 00:48

ismn var ruhun yok ne o birilerini ısırmayamı gittin:11::11::11:

..TebessüM.. 23/06/08 20:14

Alıntı:

goldberg´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 193433)
ismn var ruhun yok ne o birilerini ısırmayamı gittin:11::11::11:

eed kendime kurban arıyodum o saatlerdee hocam :11:

goldberg 24/06/08 18:17

yiyenlern varya onlara noldu yoksa .....:89:(sakın ha aklından geçirme):11:

..TebessüM.. 24/06/08 18:23

Aaaaa :O
Burdasın mı hocam =) ?

goldberg 24/06/08 18:27

evet:46: sonnda senide burda gördük:1:
vaybe vammmmmpiiiiirrr(sesim geliyomu):11:

..TebessüM.. 24/06/08 18:29

Aynen sonunda karşılaştık :) ..

Geliioo hocaam gelioo :11:

goldberg 24/06/08 18:31

eeee sen napyon :20::20: hiç yoktun (geceleri hariç):11::11:

..TebessüM.. 24/06/08 18:34

İyiyim N'olsun uraşıos .. :) Yiğenlerimle uraşıodum :) :) ..

Sen Napıon , Nasılsın ?

goldberg 24/06/08 18:38

iii ya naplm havuz deniz derkn gün bitiyo sıkıldm ilkez bi yazn sıkıldm yazlıkta kimseler yok canm inanılmaz sıkılıyo nese bateriden sonra gitar dersleride alcam bu yaz ozamn belki güzel geçer.yani inşallah:65:

..TebessüM.. 24/06/08 18:45

Alıntı:

goldberg´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 194998)
iii ya naplm havuz deniz derkn gün bitiyo sıkıldm ilkez bi yazn sıkıldm yazlıkta kimseler yok canm inanılmaz sıkılıyo nese bateriden sonra gitar dersleride alcam bu yaz ozamn belki güzel geçer.yani inşallah:65:

hmmm .. valla bende bu yaz sıkılcamı bildiğim icin[kuzenler gelmio die] yazlık olayını iptal ettirdim :) ..

Hmm inşAllah alırsın zaman gecirirsin en azından .. :)

goldberg 24/06/08 18:49

bncede yoksa depresyona:11::11: gircem önce öss şmdide bu:65: ama ikiside kötü başladı bakarsn iii biter:72::72:

..TebessüM.. 24/06/08 19:09

yok yok .. Öss çalıştıysan kazanırsın yaa puanlar cok düştü bu sene ..

Ama sn git hem vakit gecer hem stres atarsın :) :) ..

goldberg 24/06/08 19:10

tamm dur gelyom arkadşm çağryo

..TebessüM.. 24/06/08 19:11

Tamam ..

neşşşla 29/06/08 15:15

SLM NASILSIN????YAA SEN NE ŞANSLISIN ÖSS YE GİRDİN BEN ANTALYA YA GİTTİM BÖYLECE HİÇÇ SINAVIN HAKKINDA Bİ FİKRİM OLMADI...E SEN SÖYLE BAKİİM PARTİYİ YAPIYON MU YAPMIYON MU?

goldberg 30/06/08 16:49

iiiiiii snden uzn zamndan beri yoksun:89: parti işi sakat baklm puana göre:20::20: haberler sendn sen konşcan:11::11: ben dinlicem

yaprak 05/07/08 13:54

AY KARANLIK

Maviye/Maviye çalar gözlerin,
Yangın mavisine/Rüzgarda asi,
Körsem/Senden gayrısına yoksam
Bozuksam/Can benim, düş benim,
Ellere nesi?
Hadi gel,
Ay karanlık...
Itten aç/Yılandan çıplak,
Vurgun ve bela
Gelip durmuşsam kapına
Var mı ki doymazlığım?
İlle de ille/Sevmelerim,
Sevmelerim gibisi?
Oturmuş yazıcılar
Fermanım yazar
N'olur gel,
Ay karanlık...
Dört yanım puşt zulası,
Dost yüzlü,
Dost gülücüklü
Cıgaramdan yanar.
Alnım öperler,
Suskun, hayın, çıyansı.
Dört yanım puşt zulası,
Dönerim dönerim çıkmaz.
En leylim gecede ölesim tutmuş
Etme gel,
Ay karanlık...

yaprak 05/07/08 13:57

slm size bir ahmet arif şiirriyle iadeyi ziyarette geldim ama sanırımyoksunuz
iyi forumlar..

goldberg 05/07/08 15:01

sağol yaprak sevndm teşekürler :4::4:

goldberg 05/07/08 15:37

Alıntı:

neşşşla´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 200977)
SLM NASILSIN????YAA SEN NE ŞANSLISIN ÖSS YE GİRDİN BEN ANTALYA YA GİTTİM BÖYLECE HİÇÇ SINAVIN HAKKINDA Bİ FİKRİM OLMADI...E SEN SÖYLE BAKİİM PARTİYİ YAPIYON MU YAPMIYON MU?

hşşşt noldu ses yok :11::11::11: parti yok diye üzülebilrsn:85::85: ama bekle sonçları bakarsn olr parti:11::11::11::11::11:

neşşşla 05/07/08 15:41

ne üzülcem partiyi gerçekleştiremeyen üzülsüz...:11::11:
valla benim o sonuçlardan hiç umudum yok...
sen borçlu kalma ben ona da razıyım...:11::11:

goldberg 05/07/08 15:58

ya üfff bak şmdi neden kötü geçti diyom bilyon boğaziçi olmadı diyee olmasa ki anemde tuturmuş dedemlern yanına gidcem diye olmazsa yüzüncü yıla gelrm yani nolcak dimi:46::46:

neşşşla 05/07/08 16:03

yüzüncü yıl seni tatmin edicekse olur tabi...
yani her türlü kazandım diyosun???
yaa sende bizi düşman mı belledin nedir anlamadım heralde bi yere yerleşmeni bende çok isterim...yani şimdi yüzüncü yıl oldu diye mi parti vermiyon?sen bizim üniv. beğenmiyo musun?:65::65:

goldberg 05/07/08 16:07

ya boğaziçi ya hafta içi yani bi daha diyodumda vazgeçtm şmdi gitcm diyom beğenmmkle alakası tani tek hedef boğaziçiydi bu diğer bütn ünivler içn geçerli yoksa ben sonna kadar vanlym:1: vann herşeyini beğnrm yaklaşk 8-9 yıl göremsm bile

neşşşla 05/07/08 16:16

bence ii bi karar vermişin inş sonu da ii olur...

goldberg 05/07/08 16:18

inşallh hadi kib bn gdyom seni uzun bi aradan sonra yakldk ama arkiler bekliyo kib bi daha:78::78:

_kolera_ 05/07/08 18:51

SAGOPA\\\\BEbEgIm OLdu

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

_kolera_ 05/07/08 18:53

Ve bebekler de ölür...Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundcheckindeyim.bir yazar mıyım ? yoksa tek şiirlik şair mi ?Notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım.Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldumVe ben bütündüm yarimi sevgilimde bırakıp yarimi sokağa attımCanımı yolda buldum, canıma teslim ettim, canıma okuduRAP canımsın !... Canıma okudun canıma kastınİçimde saklı bir kaçak çocuk korku dolu bakışlarıyla gizlenirken iz bırakmış anılarıyla sevgili.Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsusAnlamak kolaysa bak bi gözümün içine !...Yer mi Len Velet !?!?... Sekiz senemle ben dalaştım kimsecikler yoktu mikrofonu mu buldumİçimi döktüm.Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüşKaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysa ki suratımaGömülü parmak izlerin omuzlarımdaGözlerimde bir filmsin. Göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin.Bende ninninim uyu....[Nakarat]Dayan sabır gerekYolun uzun, vakit kısaÖlüm yakın...Tanrım ona acı.Sebep-sonuç : gecem hüzün(dolu)Bilmecelere ısınamadım (asla)hele de senle ilgiliyseSevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldiİçime sinmemişti duyduğum yanıtların yarimParçalandı ellerinde kum duvarlarımNe hakla yarimi benden aldın ?Yine de bir günahkar göremedim seniSusar dudaklarım susar çocuklarımBir vahada yolumu kaybettimSusar bu kuru dudaklarımAlışkanlıklarıma yoklama yaptımGirme sınırıma cephanen yoksa vururum tek atışta gözünün yaşına bakmadanToz Ol !....Bende başta bir çocuktum sende oyuncak oldunTarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydumAlacakaranlık geriye çekti güneşiBir içim tütün tadınKadın !.. özün toprağın buruk nefe***** der ki ; Sago yaşamın minik bebeği ?Bir yaz akşamında hayata attım göz bebeğimi, bebeğim öldü....

legend__1905 05/07/08 19:11

hayırlı olsun sayfan

goldberg 10/07/08 15:41

Alıntı:

_kolera_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 205993)
Ve bebekler de ölür...Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundcheckindeyim.bir yazar mıyım ? yoksa tek şiirlik şair mi ?Notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım.Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldumVe ben bütündüm yarimi sevgilimde bırakıp yarimi sokağa attımCanımı yolda buldum, canıma teslim ettim, canıma okuduRAP canımsın !... Canıma okudun canıma kastınİçimde saklı bir kaçak çocuk korku dolu bakışlarıyla gizlenirken iz bırakmış anılarıyla sevgili.Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsusAnlamak kolaysa bak bi gözümün içine !...Yer mi Len Velet !?!?... Sekiz senemle ben dalaştım kimsecikler yoktu mikrofonu mu buldumİçimi döktüm.Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüşKaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysa ki suratımaGömülü parmak izlerin omuzlarımdaGözlerimde bir filmsin. Göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin.Bende ninninim uyu....[Nakarat]Dayan sabır gerekYolun uzun, vakit kısaÖlüm yakın...Tanrım ona acı.Sebep-sonuç : gecem hüzün(dolu)Bilmecelere ısınamadım (asla)hele de senle ilgiliyseSevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldiİçime sinmemişti duyduğum yanıtların yarimParçalandı ellerinde kum duvarlarımNe hakla yarimi benden aldın ?Yine de bir günahkar göremedim seniSusar dudaklarım susar çocuklarımBir vahada yolumu kaybettimSusar bu kuru dudaklarımAlışkanlıklarıma yoklama yaptımGirme sınırıma cephanen yoksa vururum tek atışta gözünün yaşına bakmadanToz Ol !....Bende başta bir çocuktum sende oyuncak oldunTarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydumAlacakaranlık geriye çekti güneşiBir içim tütün tadınKadın !.. özün toprağın buruk nefe***** der ki ; Sago yaşamın minik bebeği ?Bir yaz akşamında hayata attım göz bebeğimi, bebeğim öldü....

teşekürler çok güzel olmuş :4::4::4::4:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:05 .