![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sen beni hiic sevmedin kii!!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
Alıntı:
snn napyon:20::20: |
Alıntı:
Hmm .. Sağlık Olsun .. Bende Hafta Sonu dersane yok evde dinLeniyorum .. :) :) Azcık ayağımı incittim gercii ama başka bi sorun yook cok sükür (: |
çalş çalş yalnz dikatt et :46: ayağına geçmş olsn
|
Çalışıyom zaten yaz günü bile dersane : (
Sen tatiLLerde bende dersaNede : ( Geçmiş olsun dileklerin icin tesekkürler .. |
:11::11::11:
ya bnm kankada kayıt oldu ona yardmcı olrmsn alışana kadar o şuan evdn giriyo bn cafadan kimse yorm yazmıyo diye sinir olmş tanışalmda bi hoş geldn de istsn |
valla ona yorum yazdım sayfama baktım sen demişin :) ..
elimden geldiğince yardımcı olurum (: ; ) |
:4::4::4:
özlmşm formda muhabet etmeyi |
: )
cok uzak kalıyon ondandır (: |
doğrudur :11::11::11:
artık gece değl gündüz giriyon noldu:11::11: |
:D :D
Sen yoksun die :D :D öyle takılıom artık :p :D |
vaaaaaaav bırak şmdi dershane değilde ben yokm diye :11::11::11: hadi canm sende :85::85:
|
tabii :11:
dersanem akşama kdr sürmüyoo beniim :11: dersaneden sorada gündüz takılıyom :D |
:11::11::11:
sabah erkn uyanıyon diye sakın akşam girmiyo olmayasn yani gece :89::89: |
Baak o olabilir :11:
Sende nie senden dolayı girmediğimi kabul etmiyosun anlamadım :11: |
slm ben ilk defa sayfana geliyom heralde...bundan sonra daha fazla uğrarım inş..ii forumlar
|
Alıntı:
Hoşgeldin neşşşla'cım .. Evet ilk defa geliyosun ama bundan sonra hep beklerim inşAllah .. :) :) |
Alıntı:
sndn varya iii bir avukat olr kabul etirene kadar vazgeçmyon:11::11::11: |
Alıntı:
oLur tabii oLur :11: valla çenemle olurda hukuk puanları cok yüksek ordan kaybediiooss :65: =) |
:11::11::11: tembel
|
TembeL olsam yazın dersaneye gitmesdim tmm mıı hııhh .. :p
|
babn zoruyla olmasn sakın :11::11::11:
|
yook diiL ;)
Dersane bu hafta bitti ama biz devam edicez arkadaşlarla bitirmemiz gerekn testleri tamamlamak icin ;) :2: Öss Kapıda :) :) :) |
doğru:4::4:
tecrübeli biri olarak diyomki yazn sadece 1. bölüme çalış onları bitir kışn 2. bölüme daha rahat çalşrsn:78::78: |
Aynen o taktik zaten .. :)
Sözel dersLeri bitirmeye caLısıyorum .. işte 2.dönem de Matematik,geometri fln onlara ağırlık veriim diorum .. Hocalarda güzel fln dio ama bakalım hayırLısı .. :) |
:1::1::1:
ben kaçaym arkiler sabırsızlanıyo nese kibbbbbbbbb byyyy :4::4: |
Ok .. Muhabbetin icin tskler ..
Kendine dikkat et .. Bashh bashh .. |
sanda teşkürler byyyyyyyyy
|
.. KaLbin Ağlasada Gülümse İnadınaa .. |
Feridun Düzağaç - Çok Aşık
Herşeyi silip atmak yok saymak unutmak var İntikam çok sinsice aşkın kucağında saklanır yakar İçimdeki kötü fısıldar 'Acıt acıtabildiğin kadar kanar' Önce fikrin düşer Boğar gecemi sorulara Hiç mi gelmez içinden huzur Ne gerek var bu kavgalara Affetmek aşkın içinde var Gururun gardını kollar Gururum delik deşik sana Ben insan değilmişim Hiç mutlu edemezmişim seni Zamansız gidermişim yarım bırakırmışım Sonları hiç sevmezmişim asla yetinmezmişim Ama ben çok Çok aşığım sana... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Feridun Düzağaç - Özledim
Bir yıldızın gökten kaybı kadar arsız Ah; bu gidiş çok zamansız Sensizliğin tam ortasında Oyunsuz, oyuncaksız Ellerin... ellerin Şimdi ellerin elleri Saçlarından bir yol inerdi ortasına ellerimin Şimdi bir akarsu misafir içimde gözlerimin Gözlerin... gözlerin Bazen susar bazen bağırır yaralanmış sözlerin Senin suskunluğunda bir çığlık; vuruverir özlemin Özledim... özledim Ben acılarımı dışladım Seni kendime eşledim Yokluğunda yağmur oldum; Saçlarını düşledim Özledim... Özledim... Özledim |
Alıntı:
SaqoL Cnm .. |
Alıntı:
Güzel bir söz...:1: |
Alıntı:
Beğenmen daha güzel .. Bu arada hosgeldiin :) |
Hoş bulduk, teşekkürler... Sayfanı biraz inceledim de güzel olmuş doğrusu... Hele de yukarıdaki söz çok hoşuma gitti.
|
Sayfamı Beğendiysen ne mutlu bana ;) ..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:28 . |