![]() |
ÖZLEDİM SENİ.. özledim seni... ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden 'git artık' demek 'beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek.... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
-------------------------------------------------------------------------------- Uzatıyorum ellerimi ama havada kalıyor.. Uzanamıyorum sana.. Sanırım şimdi iyice uzaksın bana.. Suç Benim biliyorum.. Ama yemin ediyorum ve sende biliyorsun SEVİYORUM. Bu bir sınavsa katlanırım... Cezaysada çekerim. Ucunda sen olduğunu bileyim. Ama ne olursa olsun şu binlerce kilometreden daha uzak kalma bana .. Bu uzaklığın bi adım ötesine geçme.. Gitme.. Gitme Bir adım daha öteye.. Gitme ki nefes alabileyim. Düş/tüm gözünden ve gönlünden.. Bilsem hiç yapar mıydım .. Kırar mıydım seni hiç ? Güvenini yıkar mıydım ? Bir adım öteye gitme ki yıkılmayayım. Durayım ayakta.. Gitme.. Gitme ne olur... Binlerce kilometreye dayanmayı başaran gönlüm, Şu bir adıma dayanamaz.. Düş/tüm Dudaklarından Değil mi ? Halbu ki Bilmiyorsun Düş/sün sen bana.. Düş/üm sün.. Uyandırılıyorum bu En tatlı uykumdan. Fazla mıydı ne bana ? Yok.. Hatta, çok fazla.. * * * Yorgunum. Bakışların solgun çünkü. Görmesemde tahmin ediyorum. Yorgunum. Nefes alırken zorlanıyorum. Sanki yarısı boşa gidiyor Yarısı sende kalıyor. *** Desem ki yaşama sebebim ? Desem ki Herşeyim ? Desem ki sen olmazsan herşey boşa ? Desem ki Ben seni istiyorum ? Desem ki gel... Desem gel... Gel Allah aşkına gel.. Gözüm Nuru .. Gel... İçim gidiyor içimden.. Gel.. Ben gidiyorum Gel.. Gel.. |
adını yeni öğrendim demek adın sena canım sayfana bir bakayım dedim yoksun bu akşam genelde ben geldiğimde olurdun merak ettim
|
selam nerelerdesin sena epeydir görüşemedik kendine cici bak ............
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hoş geldin...evet çok oldu görüşmeyeli ben çok takılamıyorum malum önümüz YGS :)iyisindir inşallah sende kendine iyi ve cici bak,dularını bekliyorum... |
esmerim yoksun bu aralar nerdesin canım
|
Alıntı:
canım benim seni tekrar sayfamda görmek çok güzel..üniversite çalışmaları çok yoğun geçiyo onun için uğrayamıyorum herkesi çok özledim dualarını bekliyorum kendine çok iyi bak görüşürüz.. |
Allah yardımcın olsun umarım istediğin yeri kazanırsın..
|
Alıntı:
|
esmerim kandilin mübarek olsun tatlım
|
Alıntı:
Canım benim teşekkür ederim senin,ailenin ve tüm müslümanların kandili mübarek olsun Kendine çok iyi bak bitanem.. |
SLM SENA CIM İYİ PAZARLAR:2: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
:27::caylar:S.a çayları alıp geldim bu gün kişisel sayfaları ziyaret etme zamanı geldiğini düşünerek slm wermek istedim:2:
|
Alıntı:
|
bitanemmm burdamısın nasılsın canım yaa nerelerdesinn
|
buralardayım canım çok saol seni çok çok özledim sen nerelerdesin
|
işler dolayı fırsat bulup giremedim canım bu günde çalışıyordum erken çıktım bu gün bakayım bir dedim kimseler yok bu ara sitede
|
Erik Ağacı
Uzun süre baktım sokağa Kimse yürümemiş o yoldan Yürüdüyse de belli değil Kuru yaprak gibi yapışmış Ayak izlerim kaldırımlara Yeni bir yaz başlıyor Rengi, tadı, kokusu değişik Bir hayat geçmiş önümden Ancak bir kaç saniye... Aynı dalda ama farklı çiçekler Anlıyorum bu yüzden bana yabancı Kaç yıldır tanıdığım Şu arka bahçedeki erik ağacı Özel Arabul |
Alıntı:
|
S.A Sena nasılsın ?
Gelmişken eli boş gelmek olmaz diye nacizane bir şiirle geldim kabul edersen ? Umarım beğenirsin. YALNIZLIĞI DENEMEK gecenin ortasında ne işin var yıldızlara dokunma yanarsın bak birazdan ay da batacak karanlık bulaşmasın ellerine tersine döner yolunu bulamazsın içi dışı uzay tozu yansımalar sahi mi yalan mı anlayamazsın bir rüya gemisi iskele sancak dokunup geçiyor hayallerine ağlayasın gelir ağlayamazsın sevmek insanın yüreği kadar küçükse büyüğünü taşıyamazsın yalnızlığı da dene oldu olacak nasıl yankılanır derinden derine iyi midir kötü mü çıkaramazsın insan insanı kendisi tamamlar içinde başka dışında başkasın eksikliğin fazlana elbet bulaşacak öbürü sığacak bunun derisine yoksa sabaha sağ çıkamazsın |
Alıntı:
|
Hoşbuldum .Rİca ederim. ßeğenmene sevindim .Ayrıca sıcak karşılaman içinde teşekkür ederim.
Fırsat buldukça seni rahatsız ederim :) |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Kandilin Mübarek Olsun Kardeşim..........
|
esmerim yaaa nerelerdesin sen yaaaa görmez olduk seni buralarda bir giden bir daha gelmiyor :79:
|
geldim işte derin özledim sizi dayanamadım artık...
|
hoş geldin senacım seni tekrar gördüğüme sevindim canım umarım bir daha arayı bu kadar açmazsın:2:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:27 . |