![]() |
geldim bende burdayım canımmmmmmmm hoş geldinnnnnnnn:2:
|
cnm hoşbuldum;)eee ne konuşalım
|
önce sana sıcak bir çay ısmarlıyım m!grom:caylar:
burası çok soğuk ya kar başladı tekrar sen nasılsın bakalım bu gün neler yaptın |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
güzel japon dimi |
canım yaaaa güzel tabiki sende biliyosun benim çekik hayranlığımı
|
benmi ne yaptım sağa sola dönüyorum anca:11:çok sıkıcı ya neyseki sürekli int le uğraşıyorum yoksa patlarım ve bu kadar duramam yani evde roller değişti kızlarım annem bende kızları oldum çok acımasız bu cadılar :72: duymasınlar:78:odadan çıkarmıyolar sen neler yaptın bu gün |
şımarıklığım üstümde ben çayı sevmiyom bu aralar derin abla bana pasta bide:20:meyve suyu olsun |
benimde aynı tüm gün dükkandaydım hava soğuk fazla dışarı çıkamadım sanırım azzcıkta üşüttüm halsizim bu gün o cadılarıda öp teyzelerinin yerine
|
pastadamı istiyormuş annelerin en şekeri sen iste sana neler yaparım bitanemmm
|
sağol teyzesi onlarda seni öpüyolar isteklerime gelince ne yapiyim bebişim zor şeylerinde iyi bi tarafını bulup değerlendirmezsem işin içinden çıkamam :11:bende hakkımı sonuna kadar kullanıyorum |
sen nasıl üşüttün bebek ya neyse bitki çayları falan iç atlatmanı dilerim dinlenmelisin |
deriiiiiiiiin nereye kayboldun :2:en iyiysi çıkıp dinlen tatlım |
benim şu an çıkmam lazım üzerimde ki baskılar artıyor çok muhterem eşim çalışıyoda bi şey üzerinde umarım en kısa zamanda kendine bi pc alırda vatana millete hayırlı olur:46: :19:beni senden ne bu şehir ayırır devamı yarın aşkım:50::50::50::50::50::50: |
net gitti m!grom neyse bende çıkıyorum uyumam lazım benimde görüşürüz canım
|
Bir an seni dusunmeden
Inan yapamiyorum Oyle derin derin yaram Kurtulamam bu sevdadan, Yakar yikar hatiran Bak su yagan yagmura gor beni Feryadim sariyor bak simdi gokleri Gel bastan yazalim bu askin kaderini Gel bastan yazalim Nasil unuturum seni Nasil unuturm seni Gonul ferman dinlemez ki yar |
DERİNİM UYUYOSUNDUR ŞU AN MIŞIL MIŞIL DAHA ÖNCE GİREMEDİM YA :79: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] TEKRAR GÖRÜŞEBİLECEK OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR... |
m!grommmmm canım ya işe gidiceğim için erken uyuyorum bende beklerim seni ama sabah uyanamıyorum beklerim bu gün seni yarın tatilim erken uyumam
|
ben geldiiiiiim nerede bu derin:20: |
burdayımmmmmmmmm müzik dinliyordum dalmışım hoş geldin canım
|
bende şiirlere dalmışım |
dalma derinlere canım yaaaaaaaaaaa
|
SU YÜZÜNDE Bİ ŞEY YOK:72: |
hehe canım yaaa neden yok ben varım çık derinlerden
|
vazgeçilmez
değilsin elbet unuturum senii içimdeki yangın hesabını kim vericek... kaybolan yıllarımın hesabını kim vericek... elvedaaaa bu sana son sözüm olur inan... yüreğimi alır çeker giderim... sensiz geçen kara gecelerin.... acısını içimde hapsederim... yüreğime almıştım seni... düşlerime sarmıştım seni... sen istesende unutamazsın beni... ELVEDA ELVEDA |
iyi bir hafta geçirmeni diliyorum cnm:1: |
sağol m!grom bu hafta sonu çok yorucu oldu benim için
umarım başımı biraz olsun dinlerim |
eski sarkilardaki o ask masalları hayalimde canlaniyorlar,
her birinde ayri bir aşk ayri bir yalan bana seni hatirlatiyorlar, sevgini kaybeden o aşk sarhoşlari yanlizliklara içiyorlar, gözlerinde aşklarin o kanli yaslari ayriliklara agliyorlar, dinmiyorki gönlümün haykirişlari bitmiyor içimde sevgi yalvarişlari, herbirinde ayri bir aşk kayboluşlari yaslı gönlümü işliyorlar, |
derinim görüşemedik bu gün yani dün :)
|
görüşemiyoruz canım ya kimse yok bu ara sitede bakıyorum ama kimsecikler yok
|
OKULLAR AÇILIO DİYE HERHALDE BENDE AKŞAM OLUNCA:38: TAVUKLARLA YRIŞIOM CNM YENİ HAYAT TARZIM BU:11:UMARIM KARŞILAŞIRIZ
Alıntı:
|
Hayirli Cumalar Cnm;)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sağol m!grom
|
sende saol bebek;) |
Sevdimya
Sevmesende sevdiğimi bilmesende Sevdimya Gelmesende şu halimi görmesende Zaten hep böyledir, sevgi hep söyletir Leylaya suya giden mecnunlar susuz gelir Koşturdun ardından hoşnutum derdinden Şikayet etmedim bunca yıl halimden Mutluyum adam gibi sevdim seni sevdim seni Dünyaya demir atmam alacağım senden beni Giderken yanıma alacağım aşkımı Bırakıp giderken aşkımdan kalanımı Üzülme üzülsemde Deryalarda çözülsemde Üzülme halı gibi Yollarında ezilsemde |
slm kaçak h.g... nerelerdesin :))
|
hoş bulduk sende hoş geldin kim kaçak hem ben buralardayım hep olmayan sizsiniz hem ben sana gelmesem uğrayacağın yok
|
CUMA'N MÜBAREK OLSUN CNM ALLAH BÜTÜN DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN |
yoo bak geldim uğradım işte :)) nasılsın
|
ben yokken uğramışsın kayıp ya benim pc çöktü bunla elim ayağıma dolanıyor olana kadar bunla idare edicem kardeşim genle temizlik var benim pcde zaten tüm müzik arşivim onda kaldı bu ara işler yoğun giremiyorum gerçi pazartesi olucak inşallah kardeşim proğramları değiştiriyor
bu arada çok sağol m!grom |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:05 . |