![]() |
o kadar haklıısn kii dayanamıorum buna...
o kadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanında korkum yaralanman hayatta.... |
Kaşların arasından dom dom kurşunu değdi
bir avcı vurdu beni bin avcı beni yedi ağ dedim ağladım yaremi bağladım egdiyar boynumu eydi.... :72: ğençer yarası degel dom dom kurşunu degdi..:11: |
derdimiz yaramız acılarımız farklı olabilir...
gözyaşlarımızın tadı aynıı..........(şebnem ferah) |
benden bir iz kaldıysa ne olursun iyi bak nasip değilmiş bana dizlerinde uyumak
|
Sevemedim Kara Gözlüm Seni Doyunca
Hep Kıskandım Seni Elden Ömür Boyunca :1: |
walla smack that diye bi sarkı dinliyorum ve galiba tek anladıgım sozcukde o =)
|
ne güzelde duruyor resmin duvarda :65: sanki bana gel diyorr cok uzaklarada soruyorum seni ben bütün kuslara belli ki dönülmeyen uzak yerdesin..... |
buda yabancı bilmyiom sozleri=)
|
karadır kaşların ferman yazdırır...
bu dert beni diyar diyar gezdirir.... |
sana seni anlatamam isyan edersin askı tekrar edemem ziyan edersin
|
güneş çıkmış şavkımıyor ahsensiz zerdali güzeli gözlerinle gül bana (ilkay akkaya - ahsensiz)
|
sende basını alıp gitme nolur..nolur tut ellerimi..hayatta hiç birşeyim maazolmadı senn kadar..hiçbirşeyi istemedim seni istediğim kadar.ne olur tut ellerimi..
|
vay benim deli gonlum yaralı kusa benzer guvendgm dağlara kar yagdı birer birer
|
sıkıldım sıkıldım uçmak istiorumm...yalın ayak yere basmak istiorumm..ne eksiğimiz var çiçekten böcekten..tabiat misali coşmak istiorumm...
|
senden çoook war (be gülüm sanada yol)
|
ato :85:
|
oy akşamdan ışıktır yaylalar yaylalar..:11: bu saatte foruma giren manyaktır dılo dılo yaylalar..:11:
|
kapandı pencerem şarkım sustu
artık o kalbimde yaşıyordu.... |
hadi yüreğim ha gayret
hele sıkı dur hele sabret bu bi rüyaydı farzet.... |
şimdi çok uzak bir hatıra gibi o yaşadığımız boynumda bilmece gibi bir düğümm...
dört kısa günden bana bir garip sızı kaldı birde deli özlemin....ben senin gözlerinin yalan dolan bakışlarını bile sevdimm...ben sana bir annenin evladına duyduğu hisleri besledim.(sezen aksu) |
güneşe deh heves dolu banane bundannn bak ben yine yitik ziyan kederlerdeyim sevdim sevdim sevilmedim gülemedim ben şimdi S... nerelerde ben neredeyim ağla ağla gözbebeyim ağlamaya doymadın sen oda GİTSİn sen tükenme zaten mutlu olmadın sen dariradiraramm:( pek nakarat olmadı ama içimden bu geldi
|
soz sana yemin sana soz kor olayım yalansa değmedi degmez gozume baska renkte iki goz
|
gitme dur ne olur bırakma ellerimi
ne olur söyle hiçmi sevmedin beni |
yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git
|
sevemedim ayrılığı gel alışamadım bak gözlerime gitmeee.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:44 . |