![]() |
lastdesigner:ya çok iyi ve muhteşem ötesi bir insan ve duyduğuma göre photoshopta ustaymış ee hayırlısı
weloetheatre:tanımıyorum ama doğum gününde bir kaç paylaşımına rastladım güzeldi mor_yusufcuk:valla tanımıyorum (ve nagy'cim tabiki eren hastasıyım doğru) ismail karataş,calimero99,ato |
İsmail karataş:Akvarist dostum,bire süre özleyeceğiz onu..
Calimero99:İyi bir paylaşımcı Ato:forumun avcısı denizkızı hackoogle lastdesigner |
denizkizini cok sewiorum cok iyi bi insan
hackgoogle 4 senelik arkadaşım iyi biridir bi de siirtli olmasa :) lastdesigner bana dediği gibi 10 numaradır :11: dekoratör - save your kisses - akustikci |
Dekoratör:hangisi şu beni taklit edip ayın üyesi seçilenmi?? boşverrrr siteye bile almıyolar onu yaf şu anda benle idare edin artık:11:
save your kisses:yeniyeni tanıdığım bir arkadaş akustikci:haaa o bir yüzbaşı benim komutanım:2: muhemar-zyrec-satan : |
mahir abe ayıpsın sen benim üstadımsın hiç olur mu
muhemar:tanımıyom ama bizim web master'ımız zyrec:tam bir abi tam bir üstad oda satan 22:adnan abemiz çok komik harika kişilikli biri denizkızı,zelal,hackoogle |
yaw bu deniz kızı hep bana denk geliyoo tek kelimeyle o bir süper moderator çok iyi biri
zelal: valla sabahta sormuştular tanımıyorum hackoogle:tanımıyom bunuda ama nicki biraz googleyi andırıyor:72: Dekoratör,save your kisses ,calimero99 |
dekoratör:bizim mahir abe çok iyi biri ve ayın üyesi
s.y.kisses:çok şeker mantıklı biri calimero99:süper ötesi biri çok mükemmel renkli kişikli kanım çok ısındı asyaçağla,wanteds,lastdesigner |
asyaçağla: bizim okulda bi kız
wanteds: walla pek tanımıyom lastdesigner: candır o cannn alosar satan muhemar |
hepside çok iileer hepsinide çok sewiyorm:)
çikolataaaaaaaa ato lastdesigner |
çikolata canim kardesim bitanedir kendisi cok sewerim üzliyi :)
ato ben kendimi bi alta dewredeyim :) lastdesigner 5-6 senelik can dostum ;) aTo- JesTerX (siyo) - gizemm |
aTo: bitanedir bitane;)
JesTerX (siyo): fazla samimi deiliz ama ii bi insan gizemm: samimi arkadaşım:) satan helin_helin lastdesigner |
satan: ii bi admin
helin_helin: fazla kanım ısınmadı lastdesigner:süper biri yaa çok komik:) zerguvan wanted çikolataa |
zerguwan:genelde gece foruma giren modumuz..:D
çikolataa..:ii birii..okul arkadaşım..modumuz..:D wanteds:pek bişi bilmiorum hakkında henüz..zamanla..:D alosar,sinem,smal wolf |
sinem: foruma o da iyi alıştı :)
smal wolf: çok sevdiğim bi arkadaşın kardeşi :) alosar, isveç kralı, helin_helin |
alosar: biricik dostum süper bi kişilik ....
isveç kralı: hakkında pek bişey bilmiyom amma yorumları çok güsel :D helin_helin: bu sene tanıştığım en ii kişi diebilirim :d mktr, ato---, last_designer |
MKtr:çok iyi biri.. severim keratayı:72:
ato:delikanlı çok iyi bi arkadaş last designer:insan değil melek...:72: çikolata denizkızı helin_helin ???? |
çikolata: sevdiğim bir arkadaş
denizkızı: artık yorum yok yeter yaa hep bana denk gelio :D helin_helin: msj sayısı fazla olan bir arkardaş :) hackoogle, altınay, isveç kralı |
hackoogle.:sevdiğim bi arkadaşımm..:D
altınay..:pek bi bilgim yok ama galiba askerlik yapıo..:D isvec kralı..:alosarın kuzeni..sevdiğim bi arkadaşım bide... sea star.zyrec.sinem |
hackoogle.:sevdiğim bi arkadaşımm..:D
altınay..:pek bi bilgim yok ama galiba askerlik yapıo..:D isvec kralı..:alosarın kuzeni..sevdiğim bi arkadaşım bide... sea star.zyrec.sinem |
sea star: modlarımızdan biri. genelde türkçe kliplere paylaşım yapan biri
zyrec: ruşen abimiz :) sinem: üyelerden biri MKtr, ismail karataş, çikolata |
mktr: bizim okuldanmışş...hikmet sayesinde tanıştığım ii bi arkadaş..
ismail karakas:akvaryumcu modumuz..bi süre uğramayacakmışş.:( çikolataa.:bzim okuldan..ii biri.. qizemm.muhemar.nagy |
3 ünüde tanımıorumm..:D :D
alosar.atoo.sinem |
alosa: ALOŞARI çok severim , süper bi arkadaş, harbi arkadaş....
ato---:kanı delinin önde gideni, can dostum , güzel insan:Dü sinem: o tam bi kapalı kutu zyrec, satan22, nagy |
zyrec:yöneticimiz..aynı zmnda öğretmen.:D
satan22.:adminimiz..:D nagy.:şiirleri çok seven bi ablamız.., deniz kızı,calimero,zelal |
denizkizi : cok sewdigim değer werdiğim süper şahsiyet..
calimero : ona ne desem az o da süper biri zelal de iyi bi kizdir :) satan22 - isveç kralı - muhemar |
satan22 - Tanımıyorum
isveç kralı - İsveç kralı işte muhemar Tanımıyorum |
isim yazmamışsınn...
|
Alıntı:
kimseyi tanımıyorum Dur yazam tatlixperi , ATO , Helinhelin :D |
tatlixperi:yenilerden..
ato..:mpalden mezun..baskada bişi bilmiomm helin:tanımıorummm...:D :D sinem,sea star,çikolataa |
sinemi bilmem sea stari cok iyi biri - çikolata kardesim gibidir
hackgoogle - MKtr - save your kisses |
hackoogle:ii bi arkadaştırr...
mktr.:hikmet sayesinde tanıştığım ii biri.. save your kisses:tanımıorumm... lancelot,calimero,alosar |
lancelot:yeni galiba tanımıyrum
calimero99:çok iyi biri sıcak bir insan alosar:biraz sert gibi ama iyi biridir okuldan tanıyorum basketçidir nagy,dekoratör(ayın üyesi),muhemar |
nagy güzel söylüyor ama sazı eksik :) - dekoratör - bitanecik mahir abimiz güzel insan :) - muhemar değer werdiğim bi insan ;)
Jesterx - akustikci - sinem |
jesterx=>tanımıyorm yeni galiba
sinem & akustikçi__şeker kızlar:) zerguwan_seastar_peac_Er |
isim vermemişsin :D
|
sinem tanımıyorum
akustikçi tanımıyoum şeker kızlar tanımıyorum Alosar helinhelin zelal |
oldu:)
|
Alıntı:
|
Alıntı: