![]() |
bu ben değilim aslında
korkan, susan kimbilir belkide bu senin hayat boyu üzerinde çalıştığın usta hareketlerle şekil verdiğin ruhunun bir kısmını üzerine üflediğin ve bana verdiğin bir sanat eseri sen en az ortak özelliği olanımsın sen en küçüğüsün hayatımın ve en büyüğü kalbimin. kalabalıktaki yalnızlığım gürültünün ortasındaki sessizliğim unutmadığım birkaç isimden biri. ve sen ilk sustuğumsun sen, hep hayalini kurduğum kimselerin ve benimde bilmediğim o yerde denize bakan ağaçların arasındaki ahşap evimin önünde yakamozu seyreden kişisin.. sen ilk yazdığım değil ilk sakladığım şiirsin. sen bu kokuşmuş dünyada yıllardır aradığım ve geç bulduğum masum çocuk yüzüsün. uzağımdaki yakınım, yakınımdaki uzağımsın. en yakınında olmak istediğim ama en uzağında olmam gerekensin. ve sen hayatımın ilk ikibuçuğusun.. |
|
bi dahaki kahve molasında görüşmek dileğiyle..:72:
|
Alıntı:
En icten tskLerimLe..:2: |
Bir terazinin durgun prinç kefesine Pat diye inince kara kiloluk Nasıl kalkar havaya birdenbire Boş kalan zavallı kefe.. Nasıl titreşir terazi uzun süre, Denge sağlanıncaya kadar başka şeylerle.. Anılarla bozdum o dengeyi ben önce, İkimiz için de yaptım bunu.. Yaşadığımız günlerden biriktirdim sessizce, Bir kefede sana hiç sezdirmeden.. Koyabilirsin kara kiloyu artık, Bak terazi nasıl kolay gelecek dengeye.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sevgilim.. Yesil erigim benim.. ben icine hapsolmus cekirdeginim senin.. |
Seher vakti uykumdan kaldıran
Sabah uyandığımda Gözlerime bakan sen olsan Sen olsan ölüme başkaldıran Kelebek kanatlı dokunuşlum Nefesimde yaşamım sen olsan Ne olurdu yanımda sen olsan Bildiklerimi unutsam Bilmediklerim sen olsan Ilgıt ılgıt esen çaresizliğimde Yeni baştan öğrensem seni Yaşarken sende sen olsam |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yüzün.. Eskimiş bir konsolun Çatlak aynasinda durmadan, Bir buluttur mehtabi inatla kovalayan. Bir hüznü yansitan alninin ortasinda, Yüzün müdür acaba yolumu dolaştiran? Acinin bu solgun haritasinda, Kendime yeni duraklar buldugum. Ulaştigim issiz dag doruklarinda Yüzün müdür hep sorular sordugum, Bakişinin titrek aydinliginda? Aslinda ne bulunur bir gezginin yaninda Kendi yüzünden başka, Hüzünle bileyen direncini. Bir suyun ürpermiş aynasinda Apansiz gözgöze geldigim. Ayaklari ayaklarima bitişik Kimiltisiz bir gövdeyle rüzgârin sildigi. Bir bulup bir kaybettigim Yani bir gezginin hep gittigi, Senin yüzün benim yüzüm degil mi..? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cok ozledim.. |
Ne zaman vazgeçmeye kalksam yüreğim o kocaman haliyle dikildi karşıma. Ben yüreğimin sesini dinledim. Ve yüreğim aslında sendin. Her sözcüğü denedim aslında seni anlatmak için. Her sözcüğün üzerinde durup bin kere düşündüm. Ya onlar anlatamadı seni ya sen onlara yetmedin. Sözcükler yetmedi ya, renklere sarıldım bende. Bir tek mavi anlattı seni. Maviye yakışan yalnız sendin. Ne kendimi sakladım ne de sözlerimi. Duygularım içtendi. Seni kendimi sever gibi sevdim. Tutkuyla bağlıydım sana ama sevdam senin tutsağın değildi. Ben özgürlüğüme düşkündüm ve özgürlüğümde sendin.
Dinle sana bağımlı olmadan senin haberin olmadan büyüttüm ben bu sevdayı içimde. Sen olsanda büyümeye devam edecek olmasanda. Sevmişim bir kere seni kurtuluşun yok sevgimden. Seni özlemeyi en çok ben bilirim. Hiç yakınmadım seni özlemekten. Üstelik kavuşamama ihtimali işlenmemiş soğuk bir taş gibi önümde dikilip dururken. Sana dokunamamak yüreğimi böyle acıtırken. Bil ki ben yüreğimi kanatan bu acıya inat dokunmadan tenine SAATLERCE SENDE VE GÖZLERİNDE KALABİLİRİM... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:50 . |