![]() |
bye
|
Belki durup dururken yanına gelince
Söylediklerimi anlamsız buldun Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana.. Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor Peki görüşmek çok mu kolaydı? Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla Bence gayet iyide anlaştık Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... |
sibel naber ?
|
ßiiodum bana yazdıını:D iyi senden..;) msn e girip çıkıosun bişi yazmıorum ok?
|
he yaw sinirim bozuldu yine o eşek yine beni ekleyip duruyo mail attım beni ekleyip durma die.:(
|
iyi yapıosun....kabul etme sakın..!!!
|
Etmem Zaten Ya DÜŞmÜyo Yakamdan Ne Manyaq Ya Offff...:(sİnİrm Bozuldu
|
benimde bozuldu...
|
Ayrildik iste sonunda bitti
kim hakli kim haksiz ne fark ederkii? ne ben senden iyi nede sen benden sonucta bir bedene sigamadik kiii ne ben senden iyi nede sen benden sonucta bir bedene sigamadik kiii Uslansanda fark etmez benim icin öldüüün dün gece son gözyasim akti hayata döndüüüüm eski bi sevdayi sizlattin diye cok sevdim zannetmistim artik gözümden düstüün Uslansanda fark etmez benim icin öldüüün dün gece son gözyasim akti hayata döndüüüüm eski bi sevdayi sizlattin diye cok sevdim zannetmistim artik gözümden düstün Ayrildik iste sonunda bitti kim hakli kim haksiz ne fark ederkiì? ne ben senden iyi nede sen benden sonucta bir bedene sigamadik kiii ne ben senden iyi nede sen benden sonucta bir bedene sigamadik kiii |
:20: qüsel şarkı
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:49 . |