![]() |
burcum aslan halk müziği dinlerm çıkıyorum sohbete sonra devm etsek olurmu
|
olur tanşştıqımıza memnun oldum bye
|
AKŞAM ERKEN İNER Akşam erken iner mahpusaneye. Ejderha olsan kar etmez. Ne kavgada ustalığın, Ne de çatal yürek civan oluşun. Kar etmez, inceden içine dolan, Alıp götüren hasrete. Akşam erken iner mahpusaneye. İner, yedi kol demiri, Yedi kapıya. Birden, ağlamaklı olur bahçe. Karşıda, duvar dibinde, Üç dal gece sefası, Üç kök hercai menekşe... Aynı korkunç sevdadadır Gökte bulut, dalda kaysı. Başlar koymağa hapislik. Karanlık can sıkıntısı... "Kürdün Gelini"ni söyler maltada biri, Bense volta'dayım ranza dibinde Ve hep olmayacak şeyler kurarım, Gülünç, acemi, çocuksu... Vurulsam kaybolsam derim, Çırılçıplak, bir kavgada, Erkekçe olsun isterim, Dostluk da, düşmanlık da. Hiçbiri olmaz halbuki, Geçer süngüler namluya. Başlar gece devriyesi jandarmaların... Hırsla çakarım kibriti, İlk nefeste yarılanır cıgaram, Bir duman, kendimi öldüresiye. Biliyorum, "sen de mi?" diyeceksin, Ama akşam erken iniyor mahpusaneye. Ve dışarda delikanlı bir bahar, Seviyorum seni, Çıldırasıya |
bne kaçar bye sayfam kib;)
|
bne qeldim(:
|
SezeN akSu....
YANLIZCA SİTEM
Vurgun yemiş misali gönlüm tutuldu aşka Ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın Doymadım doyamadım sevmelere seni ben Kimseyi koyamadım yerine yeniden Saymadım sayamadım sensiz gecen yılları Ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem Zannetme bir gün geri dönmek değil niyetim Hasrete teslim oldum asla gelmeyeceğim Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın |
sezeN akSu....
BENİ UNUTMA Bir gün daha yaşandı ve bitti Küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle Her hangi bir gündü çok önemli değildi Seni düşündüğüm bir kaç andan başka Bilirim herkes boyuna düşeni yaşar Ve her yeni günde değişir hep bir şeyler Sende kendi payından bir hatıra seç ne olur Ve o ben olayım unutma beni unutma Beni unutma unutma beni unutma Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana Sende kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma beni unutma Bilir misin seni gerçekten sevdim Sevdiğim daha bir çok şeyin arasında Bir tek seni seçtim hatıralar arasından Sebep diye bir küçük mutluluğum |
$iwaN pErweR_pawaNekani
şiwan perwer in en sewdiqim we bnece en qüzeL şarqısı kardeş türkülerde seslendiriyor we vizyontele dede çalıyodu.... |
$iwaN pErweR_pawaNekani
$iwaN pErweR_pawaNekani pawanekanî dezirîngî tewa qefle laya hewlêr e egirê tewa qefle laya kerkûk e egirê tewa çavreşim wa were bênxweşim zû were emro ezîzim were rûhîşîrînim were were were a wan e zêrî hejdeh eyar e yarekem bi naz û nazik û nazdar e çavreşim wa were bênxweşim zû were emro ezîzim were rûhîşîrînim were were were ax eman nazdarim were were ezîzim delalî ey gulî şaxî sefîn were canim desotî be agirî to were ezîzim were ax eman nazdarim tu dilşadî min perîşanim were bangî le canekim bawere be dil perîşanim wek cîhan bûme perwaneyî tu ey hewar were ey ezîzim were le dûrî to ye şêt û şeyda mam carî were hey canim çaw le rêka ma çavreşim wa were bênxweşim zû were emro ezîzim were rûhîşîrînim were were were |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:55 . |