![]() |
Alıntı:
|
iyi bayramlar bekir abi..! :D
|
saoL cnM sanada...
|
Seni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde, işte seni sevmemek içinde öyle
Seni sevmek için ne kadar söz varsa dilimde, seni yermek için sana, ermek için yok işte yok işte Bir yalan uyduruyorum ben kendimce, kendime umutsuzluk, sana umut, yollarıma çaresizlik düşmüş eşkiya Ben sana zehir zembelek bir suskunluğum ben sana gözlerinden vurulmuşum Sana açılan kapıların üzerime kapanan sesinde ben seni değil kendimi kendimi unutmuşum Yaraların kanayan damarlarına uykusuz gecelerimden kör sokaklar sürmüşüm Ne mutlu bana ne mutlu en çok bir yıldız kayıyor biliyor musun? Bir dilek tutuyorum işte ellerin oluyor tutunuyorum sana Soluksuz bir sokak lambası altında şubata müebbet gözlerimi sunuyorum sana şubata müebbet gözlerimi anlasana anlasana Seni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde işte o kadar yalan uyduruyorum kendime o kadar yalan kime ne Kendime yalanlarla tutunuyorsam kime ne Kendimi sende unutuyorsam kime ne Sende susuyor sende konuşuyorsam Sende uyuyor sende uyanıyorsam Vuruyorsam talan olan umudun mahzenine kendimi kime ne Kime ne kendimi kanatıyorsam senin düşünde Yalan ya da gerçek sen sen sakın gecesiz uykularında üşüme Sakın üşüme ben üşüyorsam kime ne ben üşüyorsam kime ne kime ne.... |
gizeM cok güzeL bi yazıYdı tskKLEr ......
|
....
|
yoK baNa avriLn resiMLerinden aT :D seSiyLe ilgiLenmiyoRum (:
|
doğum günün kutlu olsun Bekir,iyiki varsın....
|
eyw saoL tskkr ederim... (:
|
Dikkat Kırılmaz....
slm bekir naber naslsn uzun zamandır karşılaşamıoz .
bak ablan eli boşta gelmedi beğenirsin umarım :2: |
ya ozLEdim seni betus... nereLerdesin seN... videOda coK hosTU tsKKR ederİM (((:
|
Bir deli düzeni bu , akıllı masalında... geçen keşfeettm çok güsel dinle..:) |
..........
|
sibeLcm tsKKRLEr buda guzeL... (:
|
geleceğin akademisyenine fizik dersinde başarılar dilemeden çıkmayım dedim.... :46:
|
vaY eyw... Allah razı oLsuN.. şimdinin mühendis haNImı ((:
|
:46:
|
Sayfan Hayırlı olSun:11:[[geç oldu ama]]
|
:11: :11: sibeL yemmin ediyorum o kdr guLdum ((:
|
:174::11:
|
slm..naslmış benm kardeşceyizim bgn?
:2: |
a.s hq sefaLar getirDin... coK iiM herzamNki gibi! sadeCe biraz uykUsuz birazDa yorguNum ((: seN nasıLsın?
|
Bende gelebilir miyim ? :174:
|
eee o kadar hızlı yaşarsan yorulursn tabi..:85:
bende iim bekir :2: |
yorguNLuk ondaN degiL ya gec uyuyuP sabah erkenden kaLkıyorum.. sarsıyo biraz.... geL senDe tabi sibeL hq!
|
gençsin daha yaw ne yorulması
|
hb..
yersiz esrpi yapıp seni daha çok kızdırmak istemiyorum sanırım beni şu an öldüremeyi bile düşünüyosundur..:174: |
hayırr bekir öle bişi düşünemezzz..:72:
bak ben hiç soruomuyum kapıyı açık bulduğum gibi içerdeyim:72: |
çok farklı bi sebebi var..:D
yoksa biliorum öle düşünmeyeceğini..bi ara ağzımı burnumu kırmayı düşünüodu şimdi direk öldürecek..:D canémdir o benim..:2: .. öldürsede bişe olmaz.. Betül sen gelince sölersin ona kusura bakmasın..akşam akşam sinirini bozdum.. |
hele bi gelsin sorarım ben ona hiç bişicikler yapamaz sana ben varken :72:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aga ne yapıon nasıl gidor hayat... çok özledim seni.. neyseki az kaldı gelmeme 24ünde ordayım inş...vanda görüşmek üzere.. özen ii bak ;)
|
sizi benDe cok ozLedim coK skr kısa bi zamaN kaLdı sag saLim geLin hayırLısıyLa... ;) Allah'a emanet....
|
Onlardan haber geldi. uzamış tıraşları....Oradan onlardan. Gömlekleri kirli değil çatık değilmiş kaşları. Yalnız biraz uzamış tıraşları. "Yandık!" dememişler. Dayanmışlar biliyorum. "Dayandık!" dememişler. Gözleri gülerek bakıyorlarmış adama. Şakaklarında taze bir yara varmış ama, çatık değilmiş kaşları. Yalnız biraz |
be ne nazıM aşkı caNé... oraLarda yaNLış düşüNceLere mi sapTınız yoKsa? biran oNce geLin temizLenin oyLe gidiN :D
|
önemli olan kimin yazdığı değil hangi duyguları barındırdığıdır cane :)
yeri gelir nazım yeri gelir muratyhan mungan yeri gelir başka biri... :)) |
waLLa benCe onemLidir canéM ....
|
polemik yapma benle öyle diisem öyledir :72:
|
LaN başlarım senin polemigine... kişiseLime gomdurtme kendiNi... hani vataNsever şairLErimiz varKen ne gereK var vaTAn hainLErini okumaya ,oNun eseriNden haz aLmaya.. dizeLerin arasıNda gizLdir fikirLeri bunların... seN farkınDa oLmadan bilinç aLtına yerLeşir.. cok masuMmus gibi geLebiLir sana ama sen diKkate aL benm tavsiyemi oKUma.. (:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:51 . |