![]() |
Güzel söylemiş gerçekten...
|
net çok yawaş her an kesilir o yüzden kusura bakma
|
(önemi yok, zaten Van genelinde bir sorun var galiba...)
Jestin için tekrar teşekkür ederim... |
rica ederim ne demek beqenmene sewindim...
|
Bir Garip Aşk Bestesi - Kıraç Ben bir garip aşk bestesiyim Şu yüreğin güftesiyim Hiç umulmaz nerelerde Tek başıma sersefilim Bir garip aşk bestesiyim Öyle içten öyle serin Akıl almaz dayanılmaz Tek başıma çok sefilim Ben bir garip aşk bestesiyim Bilemezsin ne haldeyim Çok uzakta bir şehirde Bıraktığın serseriyim Bir garip aşk bestesiyim Yalnız senin tek seninim Arama hiç başka yerde Bende gülüm aşk dediğin Duyulmamış hiçbir yerde Söylenmemiş kimselere Sen uyurken gecelerce Heryerinde aşk yeliyim Senin senin senin senin için deliyim |
110_özLediM seN!
Özledim Seni Özledim seni bu gün sebep yokken Uzansam hayallere dokunurum sandım bak Yıllar geçmiş üstümüzden Hala ilk günkü gibi aklımdasın Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni Sen duyduğum En güzel cümlenin en güzel öznesi Tanrının unuttuğu bu kentte Cennetten düşen bi manzara gibi Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni Söyleyecek çok sözüm vardı Hepsi yarım kaldı Neler ummuştum hayattan Elimde ne kaldı Kırılan kalbim miydi yoksa Karnımdaki bu sancıyla Küflenmiş ruhum unutmadı Unutmadı seni hala Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni... |
teomaN _ anLıyorSun deqiL mi??
Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yalnızlığımda birtek sen varsın bugün Ya dön bana artık duyuyor musun beni? Ya çık git dünyamdan anlıyorsun değil mi? Bir resmin kalmış bende tam ortadan yırtılmış Hani siyah kazaklı biliyorsun değil mi? Gözlerimden süzülen birkaç damla anıda Senin sıcaklığın var anlıyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yalnızlığımda birtek sen varsın bugün Ya dön bana artık duyuyor musun beni? Ya çık git dünyamdan anlıyorsun değil mi? |
Dön Bak Dünyaya - Pinhani Yalnız kaldıysan, kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Herkes gitmişse, sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı, aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya, dön bak dünyaya Bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan Asla vazgeçme, kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya |
bne qeldim (:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]hoşgeldin...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:32 . |