![]() |
düşdün galiba sen...:(
|
can sıkıntısı işte ne diyeceksin ki aniden gelir nerden bileceksin bazen bir ses, bazen bir bakış bazen de uzun bir sessizlik bazen de derin bir 'of'tan gelir gecelere dost olursun saatlare düşman geçmek bilmez zaman nasip mi dersin kader mi oynar durur seninle şeytan |
nereye gittin yaw... bak n buldum..:72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Haniiimis , goster.. :72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
uyyy n datlu bu bölee..:72: yeyim ben yeyim...:72:
|
Acir ! yazik kizima. :) |
acıtmam yaa biyazcık ama lütfeyn....:2:
|
Hele bi dene :33: |
öldürsen bile deniyicem banne..:72: allam yaa sevmek suçmu yani..:72: tatlı işe bizde sevelim dedik n var bunda biticek değil ya..:72:
|
Odasina cikti gitti yatti bile , gec kaldinn :) |
bende ufaktan öperim nolucak..:72: bak n buldum çok güzel bi şarkı ama....:2: |
Tmam , actim sayfa..dinliyorum..
Ben 21.15 te cikmak zorundayim.. :( Tv ve pc yasagi var.. bas agrilarimi tetikledigi icin kisitlandi . |
tmm sen ii olda gerisi önemli değil.. Önce sağlık...:85:
|
Aradan bi kac gun gecsin kaynar yine bu kisitlama. Kiziyorlar bana. Simdilik hihi diyorum. |
Yaw dedim ya öncelikle sağlığın sonra buralar sen ii ol yeter..:2: umarım en kısa zamanda düzelirsin cici bak kendine tmmı...
|
Tmam. ! |
ilaçlarınıda zamanında al ona göre...
|
Bak burda kim var..
|
:2:
|
Iyi Geceler Jeli. Kendine ii bak. Seninle konusmayi cok ozledim biliyomusun. Kanalin Guzini gibisin ama seninle dertlenmeye ihtiyacim var.. Cikmak zorundayim.. :( Ii cecen olsn. |
tmm ruya.. ii ceceler sen ii ol hele dertleşiriz bigün..:2:
|
Cok sevdim bu sarkiyi , Sanada gelsin..
|
tmm dinliyorum...
|
çok güzeldi sağol..:2:
|
Selam .. :) Iyi oldum Adnan , biseym kalmadi.. kulagm agrimio artK. Sen nasilsin ? |
bak buna çok sevindim..:2:
nasıl olam yaa ptesi ya koşturmaktan bi hal oldum.. yine o banka senin bu banka benim..:72: |
Guzel bi dinlen sende hemen yat uyu simdi. :) |
elektrik gitti yaw.. kapanıyo.. gelir gelemez girerim tmmı..
|
Tmam. :) |
kayanlıkta kayınca çok koykum ben..:11:
geldi nihayet yaw.. ama sinyal veriyo sanki kendini hazırla gidicem diye..:72: |
fff.. ! o gitmeden ben gidiim bari. :) |
nereye yaw daha karpuz kesicektik...:72:
birazdan yayına girebilirim... |
Hep bostaki radyo. |
birazdan açılır...
|
Tmmm.. :) :) |
başladı....:)
|
upss.. aciyorummm.
|
tmm..:)