![]() |
Akıl Karaya Vurdu..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şüphe "başlangıç"tır, karar "nihayet " Zamanı zamana etme şikayet.. Kaçmak kurtuluştur diyorsan şayet Beraber kaçalım tut ellerimden.. |
Minare.. Top oynayan arkadaşlarını minareden gördüğü için acelecidir ezan okuyan çocuğun sesi .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Gitmek..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Her akar suyun yazgisidir... ... .. . . |
|
Sesini sesimin üstüne koyma ağzımda prangası tutuklu rüzgâr.. Yüreğimde mezarlar açma artık elimde kırbaçları tutuklu rüzgâr.. Çıplak taş, demir kapı, sessizlik korkuyu mu bekliyor o nöbetçi niçin hiç konuşmuyor yıldızlar şafak söktüyse nerde kar filizleri uyusam uyansam her yerde bahar Çıplak taş, demir kapı, sessizlik sesimde zincirleri tutuklu rüzgâr.. Tek değilim artık, çoğaldım ölüme deli rüzgâr, çıplak suyun rahminde artık ne hücrem, ne yalnızlık eskisi gibi düşmanım.. ama hâlâ yanıyor yüreğimde işkence Tek değilim artık, çoğaldım ölüme yüzümde kelepçesi tutuklu rüzgâr.. -Söyle kim hak kazandı ölüme |
Dizlerine koyup başımı uyusaydım..
çok mu geç seni anlamaların zamanı.. Ellerinin kuytusunda saklardım yüzümü.. çok mu geç seni sevmelerin zamanı.. Özledim özledim acılar zamanı.. çok mu geç seni ölmeler zamanı.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Özlemmmm
|
Kimse Hatırlamıyor.. Kimse hatırlamıyor adımı Bahar gelmiş. Balkonlar serin.. Annelerin çocuk ambarı balkonlar serin.. Su dalgın değil. Bademler açmış.. - Sahi kaç yıldır yalnızım ben.. Çiçekler çürümüş saçlarımda.. Bembeyaz uzun kuşlar da uçmuş fotoğraflarımdan Bulutlar da.. Yüreğimde karanfillerden damıtılmış bir yas Yaşıyor muyum acaba...? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bela (Satan) geliyorum demez gelir...:72: sellam millet n habersiniz..
|
Bi ses duydum gaLiba...:72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:01 . |