Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Kişisel Sayfanız (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   yaprak (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=20944)

yaprak 22/04/09 15:27

Alıntı:

KeNd! HaL!nDe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 265501)
Olur olur ama önce şu mahpus cezan bitsin değeri kolay İzmir dediğin neki 1,5 saatlik yol.

tamam acımasız ver bakalım mapus cezamı kaç sene verceksin sn acımasızsın ama artık vicdanına kalmış:72:

yaprak 22/04/09 15:28

esracım birac geç bi ccp ama bu sıra nete sağlıklı giremiyorum
ama sabah sabah bna günaydın demen bi mutlu etti canm

KeNd! HaL!nDe 22/04/09 15:44

Alıntı:

yaprak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 265681)
tamam acımasız ver bakalım mapus cezamı kaç sene verceksin sn acımasızsın ama artık vicdanına kalmış:72:

Yani resmen duygu sömürüsü yaptın cezan düşsün diye .

Onun için bizde bu halini gözönünde bulundurarak beraatine karar verelim en iyisi :D Ama bi dakka beraat ama Para cezan çıkacak. Onuda 1 yemek cezası verelim bu defalık :D

YANİ BENDEDE VİCDAN VAR NE ZANNETTİN :)

esrarli 22/04/09 16:42

Alıntı:

yaprak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 265682)
esracım birac geç bi ccp ama bu sıra nete sağlıklı giremiyorum
ama sabah sabah bna günaydın demen bi mutlu etti canm

aaaa ne demek arkadaşım her zaman gelirim gelincede sana merhaba demeden gitmiyorum canım.

yaprak 23/04/09 09:20

Alıntı:

KeNd! HaL!nDe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 265685)
Yani resmen duygu sömürüsü yaptın cezan düşsün diye .

Onun için bizde bu halini gözönünde bulundurarak beraatine karar verelim en iyisi :D Ama bi dakka beraat ama Para cezan çıkacak. Onuda 1 yemek cezası verelim bu defalık :D

YANİ BENDEDE VİCDAN VAR NE ZANNETTİN :)

günaydınlar...erdalcım beratıma karar vermenize çok sevinidm gelelim yemek borcuna sna söz sahilde balık söylerim :46: nerdesin yoksun

yaprak 23/04/09 09:22

Alıntı:

esrarli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 265692)
aaaa ne demek arkadaşım her zaman gelirim gelincede sana merhaba demeden gitmiyorum canım.

canımsın yaaa günaydınlar her zaman beklerim sevdiklerimize kapımız sonuna kadar açıktır :2: nasılsın nasıl gidiyor ankarada havalar nasıl

KeNd! HaL!nDe 24/04/09 09:53

Alıntı:

yaprak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 265738)
günaydınlar...erdalcım beratıma karar vermenize çok sevinidm gelelim yemek borcuna sna söz sahilde balık söylerim :46: nerdesin yoksun

Benim alacak defterime yazda balıkları sonra borcunu inkar etme sakın . Balıklarda Çipura olursa sevinirim :72:

esrarli 24/04/09 10:00

Alıntı:

yaprak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 265739)
canımsın yaaa günaydınlar her zaman beklerim sevdiklerimize kapımız sonuna kadar açıktır :2: nasılsın nasıl gidiyor ankarada havalar nasıl

günaydın canım.teşekkür ederim sıcak karşılaman için.çok şükür herşey yolunda haziranın 3 ünde kısmet olursa vana gidiyorum o yüzden şimdiden heyecanlanmaya başladım.ankarada hava çok kötü sürekli fırtına ve yağmur var.ısınamadık daha.kendine iyi bak.

esrarli 25/04/09 07:52

günaydın yaprakcım.ben yine geldimmmmm

yaprak 25/04/09 09:44

Alıntı:

esrarli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 265810)
günaydın canım.teşekkür ederim sıcak karşılaman için.çok şükür herşey yolunda haziranın 3 ünde kısmet olursa vana gidiyorum o yüzden şimdiden heyecanlanmaya başladım.ankarada hava çok kötü sürekli fırtına ve yağmur var.ısınamadık daha.kendine iyi bak.

canm kucak dolusu günaydınlar memleketine gitmene snin adına sevindim
umarım tatilin dilediğin gibi geçer hasret nedir bilirim bnde şuan izmirden uzaktayım ve inan izmiri çok özlüyorum hadi gel birer çay içelim azcıkta sohbet edelim :caylar::caylar:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:01 .