![]() |
Yanar..yanar..Gonlum aglar... |
Bugün iyi değilim sevgilim, İyi uyanamadım bu sabah, Ağlarken buldum kendimi, yalnız ve hissiz… Neye neden ağladım bilmiyorum dün gece Ama bugün iyi değilim sevgilim Sana uyanamadım bu sabah, Garip bir heyecan var içimde, Tuhaf bir titreme ellerimde, Ellerim acıyor, gözlerim de… Ben yine senin sesini duymayı bekleyeceğim, hep o aynı hevesle, Bir su sesi arayacağım evde, uyanman için yine o ses çıkaran terliklerimi giyeceğim, Uyanmana kıyamayacağım sonra, kapının önünden geçerken adımlarımı susturacağım… Birazdan uyanacaksın, Kapıyı açıp beni camın önünde bulacaksın Ne düşünüyorum, neden düşünüyorum hiç anlayamadan Öylece bakacaksın… Yutkunacağım yine, hissiz bir günaydın dilimde, Zar zor kalkacağım ayağa, Dünya dönüyor oysa, Her yer karanlık! Bir bardak çay için bütün kutuyu boşaltacağım yine demliğe, Ve belki de asla öğrenemeyeceğim yemeği pişirmeyi kısık ateşte, Sofrayı kuracağım usul usul, Kırarcasına tabakları raftan alacağım, Sesi duyacaksın, “yine mutfakta sen varsın” diyeceksin, Camlar açık olacak, bir karanfil sigarası kokusu olacak evde, Boğulacaksın! Bu anlaşılmaz halim, seni yoran bu suskunluğumdan boğulacaksın, Gülümsemeye çalışacağım, İçimde hiçbir sahtekarlık olmadan ama dudaklarımı da açmadan güleceğim, Yine düşüneceksin, sabah sabah ne oldu diyeceksin, Sofraya oturacağız, ben gelmeden asla kahvaltına başlamayacaksın, Çayını dolduracağım, usulca karşına oturacağım, Sen asla benim an be an seni izlediğimi anlayamayacaksın, Huzur bulacağım sende… Yine! Ama rüya bu ya işte, iyi uyanamadım bu sabaha sevgilim, İyi de olamayacağım… Her sabah herkese gülerek günaydın diyen kadın bu sefer ben olamayacağım… Konuşmadan ya da anlamsız sözlerle çatal bıçak sesine karışacak kalbimin atışı, Duyamayacaksın… Yine! Zaman geçecek, saate bakacağız, Hazırlanma vakti gelecek, Birbirimizi görmeden tesadüfen seçtiğimiz aynı renkleri giyeceğiz, Aynada kendime bakacağım, Saçımdan, duruşumdan rahatsız olacağım, Güleceğiz biraz bu halimize… Belki biraz daha iyi olacağım, Sabah hali diyeceksin, Ben, hiç böyle uyanmazdım eskiden diyeceğim, Karışacak aklım, kalbim aksayacak, İyi olmaya çalışacağım… Anahtarlar, camlar, elektrikler… İçinde yaşanmışlık olan bir evde ne varsa her şeyi kontrol edeceğiz, Mutlaka bir yerde bir hata yapmış olacağım, Sen arkamdan ya bir camı ya da bir musluğu kapatacaksın, Bu dalgınlığım, bu umarsızlığım beni o an yine senden habersiz kahredecek, İnsanlar girecek günümüzün içine, aramıza, sözümüze, Biz asla seninle yalnız kalamayacağız… Kaldığımızda da asla “beni” anlayamayacağız… Ve gece olduğunda ben bu sabahın tekrarlanmaması için dua edeceğim, Sen Tanrı ile aramda konuştuklarımı asla duyamayacaksın, O da beni anlayamayacak… Sana da anlatamayacak… Aramızda kalacak! Gözlerimi kapadığımda nefesini duymaya çalışacağım, Zamanın akması için yalvaracağım, Her gece tekrarlanan bir yalnızlığın sabaha asla sağ çıkmayacağını anlatamayacağım sana! Beni suçlayacaksın, seni hiç hesaba katmadan… Ve belki de ben yine iyi uyanamayacağım yarın sabaha… Ve sen yine anlamayacaksın! Çisel Onat |
Kolay.. Farkında mısın, Değilsin kendi bahçende. Kendinden değil, Kendini bu kendin sanışın... Özdemir Asaf |
Hayırlı olsun sayfn
|
I. Ablamın oyuncak bebeğini tutuşu gibi tut ellerimden.. Yaklaştır yüzüne gözlerinden öp göğsümün. Tek sen bil beni Yetim bir çocuğun saçını okşar gibi okşa Yıldızları eksik olmasın yüreğimin II. Topallıyordu seni taşıyan bulutlar Yanlış yere de indirebilirdi seni yağmur melekleri Rahmettin, ağırdın, yaşamak zordu belki Geceleri yanık sesli kanaryalar söyler sevda notlarını Çiy düşen toprağın sis gibi çöksün üzerine ebemkuşağı Ayna su gibi üşüdüğü zaman Buğusuna yazılır yalnızlık Gözlerim değince kumdan tenine tefeci dakikaların Bilemem akrebin ne yana döneceğini Seni görünce kurusun ayrılık nemi Elde bir ay gölgesi ve erenlerin Türküleri Yağ diye bir ses gelmeseydi arza inmezdin aşk Bulutlar araçtı. Sultanlara taht kurmak için nice çölleri aştılar. Muştuyla mı sundular sanıyorsun? Sancılıdır adını saklayan yazarlar III. Ölü tenli yapraklardır kaldırım taşları Sayrılığı titreyişinden okunur kudretli bildiğim ağaçların Bu mevsim sonbahardır (haberin yok!) Eşiğine düştüğümü bilmiyorsun ilk cemre gibi Sessiz, susak ve öksüz. Binbir gece masallarında bir er olarak Yetiştirmiştim kendimi… Seninle başlayıp Seninle bitmenin zevkini dağlara sor bakalım Tandırda yanan demir gibi erimez miydi? Aşk; demirci gibi döver adamı İşler de kılıç gibi eder kelimeleri... Mehmet Türkmen |
Yar'e Selam Goturen Turnam Vuruldu , Ne Yaman Hallerdeyim..
|
bir gün gelir de unuturmuş insan en sevdiği hatıraları bile bari sen her gece yorgun sesiyle saat on ikiyi vurduğu zaman beni unutma.. çünkü ben her gece o saatlerde seni yaşar ve seni düşünürüm hayal içinde perişan yürürüm sen de karanlığın sustuğu yerde beni unutma.. o saatlerde serpilir gülüşün bir avuç su gibi içime, ey yar senin de başında o çılgın rüzgar deli deli esiverirse bir gün beni unutma.. ben ayağımda çarık, elimde asa senin için şu yollara düşmüşüm senelerce sonra sana dönüşüm bir mahşer gününe de rastlasa beni unutma.. hala duruyorsa yeşil elbisen onu bir gün benim için giy saksıdaki pembe karanfilde çiy ve bahçende yorgun bir kuş görürsen beni unutma.. büyük acılara tutuştuğum gün çok uzaklarda da olsan yine gel bu ölürcesine sevdiğine gel ne olur tanrıya kavuştuğum gün beni unutma.. ümit yaşar oğuzcan |
Mutlu yıllar..:2: msj attım ama geldimi bilmiyorum...
|
Canimmm... mutlu yillar..:2: gelmedi ama senin gelisin mutlu etti.. Nasilsin ? |
sağol iim yaw nasıl gelmez özellikle sana attım.. sen napiyon
|
Rusende atti daha once ama onunkide gelmemisti.. Hicc bise yapmiyorum.. eve geldim.. duman heryer.. goz gozu gormuo.. |
niemiş o dumanlar..:) yılbaşı için bişey yapmadınmı sen...
|
Yoo.. kuzenler gel dediler ama canim istemedi. keyfsizim |
hayırdır bi sorunmu var yoksa..
|
Hayiir..durgunlugum uzerimde canim laylaylom istemedi.. hem heryerde havaii fisek var..adim atilmio Ki. Sen cikmiomusun ? |
babamın yanında olmak istedim en güzel yer burası benim için..:2:
|
Bak ? benden daha sanslisin.. :2: |
hem sende varsın ben daha n isterimki..:2:
|
Bence sen bi adette ZyreC istersin.. :72: |
oda olur az kaldı hem..:72:
|
Dunya uzerindeKi tek rengarenk satansin sen.. :) Pozitif adam !..:72: Sicak yurek , can dostum..iiki varsin Allahim seni ve sevdikLerini korusun. |
teşekkürler yukarıda yazdıkların aynen senin içinde geçerli..:2:
|
Al beni gidelim buradan Yada ben gideyim senden Gideyim.. Gidiyorum diye üzülme Çekmem gözlerimi gecenden... Hatırlatırım sana kendimi, Anlamsız bir rüyanın son hecesinde... Yarın sabah olmasada Bir sabah kalkacaksın Her sabahtan erken, hiç gerek yokken Dudaklarındaki tebessüm güldürecek insanları Hep sevecekler seni Benim seni hep sevdiğim gibi... Anlamadın di mi? Gittim ama Mutluluğu bıraktım kanına .. Ceyhun Yılmaz |
Çok Sevmişti.. Herhangi bir geminin limandan ayrılmasına bile ağlar oldum Sonra akşamların gelişi gündüzlerin vedası üzdü beni Sayende yaşadığıma bile efkarlanıyorum Artık gerisini sen düşün Sebepsiz hüzünlerdir benim kirpiklerim İster istemez öpüp kaçarlar beni Hiçbir şey olamamış gibi Nasıl bir selama mutlu oluyorsam Sensizliğimde bir yağmur damlası bazen kahrediyor beni Çok genç ölücem belki Belkide yaşayanlar kendi nefeslerine bile inanamayacaklar öldüğümde Elbette her veda gibi hüzünle uğurlanıcam Kimileri üzülecek kimilerinden fazla Az yaşadı diyecekler arkamdan az yaşadı Ama çok sevmişti... Ceyhun Yılmaz |
ben yatsam bana kızarmısın başım çok kötü...
|
Evet cook kizarim.. basinda agrisa disinde agrisa durcn burda basimda.. :85: deli dumruL..yat tabii.. Iyi gecen oLsun.. :) Burada kiyamet kopuo.. butun komsular costu varya.. kuLaklarimi tikiyorum..:11: |
tmm hadi kendine cici bak tmmı.. kulaklarına pamuk tıka..:11: artık yeni yılın ilk gününde buluşmak dileğiyle ii geceler..
|
E barut kokusunu napcas.. burnumada camasir mandalimi bulcas simdi..:72: Iyi geceLerr..non-stop Ruyalarr.. :72: |
ii geceler..:72:
|
slm n habersin.. ruşen aramıştı az önce seni aramış ama telin kapalı galiba oda msj atmış.. teli açık tutmanı söylüyodu seni aradım ama ulaşamadım. bi ara çaldı sonra kapandı.. hbr vermeyi unutma tmmı..
|
Hey Cipso.. ben geLdim..:2: |
hoş geldin du teldeyim bitsin gelicem...
|
geldim...
|
Sefa getirdin.. :72: Gerci bu yorgunLukla sefa bile cekilmesss.. Sabahtan beri pestilim cikti benm.. ! |
Kimbilir...
Ne zaman düstün sol yanima da, vuruldum sözlerimden benim yazim degilsin, korkarim kisim da tenimde çildirmis bir dilek tutusturur iliklerimi Sen atessin.. saat 17:28 kimbilir, simdi neredesin..? Yoruldum korktugum yanginlara yakalanmaktan suya düstü intihar, boguldu son bakis kimi istesem uzaktir kiyi boylari vedalar alnima islenmis, nakis nakis ask! Sevdigim ama dokunamadigim çiçek kulaç attigim dalgalara sikisti haykirisim gitmeyi ögrettiler bana, kalmak nasildir..? Nasildir bir gögüste endisesiz uyumak.. Yirttigim takvim yapraklarinda agliyor çocuklugum söylesene, nasildir dudaklarini bir dudakta uyutmak..? Ne zaman girdin aklima da, karistim gecelerde benim sevdam degilsin, korkarim sevenim de yürekte saha kalkmis bir arzu islatir dilimi Sen havasin.. saat 22:16 kimbilir, simdi hangi kuytudasin... Arindim ve çözüldüm geçmisin kirli nefesinden geceye düstü uyku, titredi aci soluk kimi çagirdiysam, kapalidir seslerinin yolu üsümeler içimden akiyor, oluk oluk tutku! Bildigim ama gösteremedigim resim akittigim renklere takildi gül yüzlü uçurtmam susmayi ögrettiler bana, konusmak nasildir..? Nasildir, bir sesin içinde bagdas kurup dinlenmek..? Yitirdigim öpüslerde yaniyor sevgilerim söylesene, nasildir bir yüregin içinde demlenmek..? Ne zaman geldin yanima da, dagildi hüznüm kaçarim degilsin, korkarim tutanim da Sen topraksin.. saat 22:39 kimbilir, simdi hangi duygunun uykusundasin.. Pelin ONAY |
noldu yaa söylesene.. yaw bugün hatlarda yine sorun var ha bire net gidiyo sinir oldum...
|
Yaa.. benm ilkokul arkadasim var Claudia.. onunla sabah deli gibi yuzduk.. git-gel 15Ledik.. sonra onLara gittik kahvalti yaptiK.. sonra carsiya talana gittik.. malum hasat zamani.. acik havada amator rockerlarin canli performansini izledikk.. sarki soyleyip tepinmekten oldummm.. dahada dio Ki gel bize kahve icelim dizi izleyelim.. off..bi ay gormek istemiyorum bida o kizi.. :11:
|
ah Claudia ah bir değil iyisimi sen 2009 a kadar görüşme..:72:
|
Gorusmicem.. annemde hep soylenio nerden buLdun bu kizi dié ! ikimiz yanyana cok komiK gorunuoruz.. bende pigment yok oda simsiyah.. :11: |
haa o siyah kız demi bi ara sölemiştin annem bunu sevmiyo die..:72::11: görmek isterdim onu..:72:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:19 . |