![]() |
hmm bilmem aklmda bişi yok
|
sen bi şarqı söle bu da hediyem;)
|
buldum qrup yorum_uqurlama;)
|
yine mi bu yaw geçen az daha zorlasa ağlıyordum:19:
|
nsl başlıodu hatrlatayım istersen:D
UĞURLAMA Bu kente yanlızlık çöktüğü zaman uykusunda bir kuş ölür ecelsiz alıpta başını gitmek istersin karanlık sokaklar kör sağır dilsiz Ey sevda kuşanıp yolara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eyer Yarin hasretinin yankısı kalır Ey sevda kuşanıp yolara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eyer Yarin hasretinin yankısı kalır Gecenin ucunda gün aralanır Yar sevdası ile yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın Kır çiceklenir Gecenin ucunda gün aralanır Yar sevdası ile yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın Kır çiceklenir Ey sevda kuşanıp yolara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eyer Yarin hasretinin yankısı kalır GRUP YORUM |
bne seni uyarmıştım ama birden fazla dinleme die:D
|
ooo unutmuşum ben bunu en son internete verilmiş die duydum ama bakalım meşur olacaz heralde
:D... |
cidden werdiniz mi hanqi siteye?
|
bilmiyom işte yazın ilk döneminde vercem dedi youtube'a ama bilmiyom
|
BİR DAĞ TÜRKÜSÜ
Yolun yalnızlığa düştü, Kar üstünde yürüyorsun umarsız İnsansız sıcaksız Acımasız doğadasın Ah gülüm dostum kardeşim Sar dağları şimdi Ah gülüm dostum kardeşim Soluğun bulutlarda Yavuklundur dağlar taşlar Ve aç kurtlar bekler aşağılarda Sen dağlarda ben zindanda Yalnız değiliz Bir koyaktan bir koyağa Bir sarı bulutun üstünde Cıvıldaşan kurşunlarla Gülümse yurduna Grup Yorum Seversin galiba. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:38 . |