![]() |
vay canım abim,yoldaşım,arkadaşım ayın üesi seçilmiş:4:tebrikler..başarılarının devamnı dilerim:)yaw en son on üç sayfa önce yazmışım hepsini şimdi gecenin bu saatinde okudum gözlerim ağrıyo:Döncelikle nete neden giremediğimi izah edeyim.ablamların kahrolası laptop benm şansıma geldiğimin üçüncü günü çöktü.ancak dün geldi tamirden.dün de karsa geziye gitmiştim geldiğimde yorgundum giremedim.şimdiye nasib oldu..
|
sölediğim gibi herşeyi okudum..önce neşlama tşk ediyorum bana olan özlemini dile getirdiği için:)berjeni çok sevdiğini de biliyorum,yine belirtmiş sağolsun..sonra yaprağa da tşk beni merak ettiği için..ımm sonra tod bi daha söylüyorum şiirlerin harika hepsini aldım biliosun:)arkeolog ben yokken neşlayla bol bol sohbet etmişiniz artık geldim hep beraber sohbet ederiz:)
|
ben yokken verilen şiir paylaşımları da harika..hepinizin emeğine sağlık..ayrıca ben de bilmiodum öğretmenlik yaptığını yoldaş aşkolsun:Dgerçi suç bende değil mi..yoldaş olduktan kısa süre sonra kaçıverdim:Dama biliosun işte anllattım hepsini..:)nesse biraz da diğer bölümlere uğrayayım;)
|
Alıntı:
Yaw özledik seni Yoldaş yaw...:79: Ama sonunda kavuştuk.:2: Öncelikle tebriğin için teşekkürlerimi sunuyorum. Siteye girememen üzücü ancak şans işte ne edelim... Bu arada, iyi geziyorsun haaa...:85: Valla çok iyi yapıyorsun... Gez gez, bizim yerimize de gez...:2: Ablanlar ve yeğenin Berjen de iyidirler inşallah... Sen yokken, sağolsunlar, öteki arkadaşlarla da güzel sohbetlerde, paylaşımlarda bulunduk. ( Ki okumuşsun zaten..) Artık sen de eskisi gibi aramızdasın, ne güzel...:2: Kendini özlettirme gene olur mu yoldaş..!:2: |
slmmm
|
Selam kardeşceğizim... Biraz geç oldu cevap affet ne olur... İnternet sorunlu bu aralar...
|
slm hayırlı olsun da ben selehattin eyyubi lisesinin wep sitesine girdim bu sayfa çıktı neden
|
Merhaba..
Yanlış yazmış olmayasın adresi? Tam olarak aradığını iletirmisin? ( Daha ayrıntılı yardımcı olabilmem açısından) |
Bu siteye Selahattin Eyyübi Lisesi'nin web sayfasın diye mi ulaştınız?
|
Bahsettiğin liseye ait bir web sayfası görünmüyor. Senin girdiğin adresi tam olarak yazarmısın buraya...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:32 . |