Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Kişisel Sayfanız (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   Arkeolog (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=18658)

S!yaH MeLeK 10/07/08 23:33

vay canım abim,yoldaşım,arkadaşım ayın üesi seçilmiş:4:tebrikler..başarılarının devamnı dilerim:)yaw en son on üç sayfa önce yazmışım hepsini şimdi gecenin bu saatinde okudum gözlerim ağrıyo:Döncelikle nete neden giremediğimi izah edeyim.ablamların kahrolası laptop benm şansıma geldiğimin üçüncü günü çöktü.ancak dün geldi tamirden.dün de karsa geziye gitmiştim geldiğimde yorgundum giremedim.şimdiye nasib oldu..

S!yaH MeLeK 10/07/08 23:38

sölediğim gibi herşeyi okudum..önce neşlama tşk ediyorum bana olan özlemini dile getirdiği için:)berjeni çok sevdiğini de biliyorum,yine belirtmiş sağolsun..sonra yaprağa da tşk beni merak ettiği için..ımm sonra tod bi daha söylüyorum şiirlerin harika hepsini aldım biliosun:)arkeolog ben yokken neşlayla bol bol sohbet etmişiniz artık geldim hep beraber sohbet ederiz:)

S!yaH MeLeK 10/07/08 23:41

ben yokken verilen şiir paylaşımları da harika..hepinizin emeğine sağlık..ayrıca ben de bilmiodum öğretmenlik yaptığını yoldaş aşkolsun:Dgerçi suç bende değil mi..yoldaş olduktan kısa süre sonra kaçıverdim:Dama biliosun işte anllattım hepsini..:)nesse biraz da diğer bölümlere uğrayayım;)

Arkeolog 12/07/08 14:42

Alıntı:

dertkolik´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 210949)
ben yokken verilen şiir paylaşımları da harika..hepinizin emeğine sağlık..ayrıca ben de bilmiodum öğretmenlik yaptığını yoldaş aşkolsun:Dgerçi suç bende değil mi..yoldaş olduktan kısa süre sonra kaçıverdim:Dama biliosun işte anllattım hepsini..:)nesse biraz da diğer bölümlere uğrayayım;)

Yaw özledik seni Yoldaş yaw...:79:
Ama sonunda kavuştuk.:2:

Öncelikle tebriğin için teşekkürlerimi sunuyorum.
Siteye girememen üzücü ancak şans işte ne edelim...
Bu arada, iyi geziyorsun haaa...:85: Valla çok iyi yapıyorsun... Gez gez, bizim yerimize de gez...:2:
Ablanlar ve yeğenin Berjen de iyidirler inşallah...

Sen yokken, sağolsunlar, öteki arkadaşlarla da güzel sohbetlerde, paylaşımlarda bulunduk. ( Ki okumuşsun zaten..) Artık sen de eskisi gibi aramızdasın, ne güzel...:2:
Kendini özlettirme gene olur mu yoldaş..!:2:

_kolera_ 12/07/08 14:53

slmmm

Arkeolog 12/07/08 15:05

Selam kardeşceğizim... Biraz geç oldu cevap affet ne olur... İnternet sorunlu bu aralar...

*bahar* 12/07/08 15:31

slm hayırlı olsun da ben selehattin eyyubi lisesinin wep sitesine girdim bu sayfa çıktı neden

Arkeolog 12/07/08 15:33

Merhaba..
Yanlış yazmış olmayasın adresi? Tam olarak aradığını iletirmisin? ( Daha ayrıntılı yardımcı olabilmem açısından)

Arkeolog 12/07/08 15:37

Bu siteye Selahattin Eyyübi Lisesi'nin web sayfasın diye mi ulaştınız?

Arkeolog 12/07/08 15:38

Bahsettiğin liseye ait bir web sayfası görünmüyor. Senin girdiğin adresi tam olarak yazarmısın buraya...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:32 .