![]() |
Keske..:69: |
Romeo ve juliet...:)
|
pişt gittinmi.. ben kaçıyom uyumaya çalışıcam biraz.. kib yarın görüşürüz ii geceler allah rahatlık versin..
|
Sana pissst.. :72:
kapanmisti o yuzden..:2: Iyi CeCe Ler.. |
piştttt...:11: nerelerdesin...
|
Aksam serifLeriniz hayirli olsn efendmmm... ben geLdimm... :72: |
way way kimler gelmiş kimler..:11: hoşgeldin efem nasılsınız inşallah..:11:
|
Bir icim Ruya oldum geldim .. :11: butun gunum kuaforde gecti.. saatlerce hu huuuu fon sesi dinlemekten oLdumm... ama guzelligim saha kalktii.. :78: :72: |
allah sahibine bağışlasın o zaman o güzel prensesi..:2:
|
Baktim adam makinayi almis resmimi cekecek ? hayirdir dedim.. model oLsun dié dio.. ???? Yanit olarak bakisim yetti ama hemen kaldirdi :) Eee sen naptin , gitti mi keciler. ?? :) |
çoktan gönderdim..:72: keyfim yerinde..:85: yanında olsaydım ben çekicektim o adamın fotusunu ama makinayla değil.. duvarla..:72:
|
Booo.. :89: fLashta patLarmiydi Ki.. :72: |
hı hı adamın gözlerinde çıkardı ışık hemde..:11:
|
uF uF uF.. adami avize gibi parlatican sen , abimden betersin..:11: Neyse , seni gordum kaciim ben artiK..size keyifLi formLar..:2: |
nereye..:65:
|
Ee sen tozu dumana katiosun zaten , neseLi sincapp.. :72: asayis berkemaL diérekten gidiim dedim di.. :2: Uyku yoK mu ? |
uykumu kaybettim hükümsüzder..:72::11:
yaw eğer uyumayacaksan gitme biraz daha kal sonra ben seni kendim götürür teslim ederim eve..:11: |
Uykunun U 'su yoK. II peKi .. az biraz daha bakiniiim.. :72: |
:111: :111: :111:
|
elektrik gitti yaw yeni geldi... gittinmi sen...
|
:18:
Burdayim. Fazla acilmadim. Yazilim bakiyordum.:70: |
tmm..:2:
|
I-na-nil-maz derecede aciktim. Uf. muffaga gitmeye useniyorum. |
sen gitme ben getirem sana.. n istiyon söle bakem..:)
|
Mmmm.. sandwichi ikié boL.. arasina aci sur , sonra peynir salam tomates maydonos sosis hardal zeytin ezmesi kasar salatalik ..uf bak iste.:11: |
bi beni istemedin içinde allahtan..:72: mübarek tekmi yiyicen bunu..:72: tmm birazdan geliyor..:85:
|
Yiiicem bitircem hepsini. :) Bugun kahvaltidan sonra kahve ictim. baskada bise yemedim. Cunku yine unuttum , akLima gelmedi. firsatimda oLmadi. Uf tok evin ac kedisi gibi kivraniyorum simdi . |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Afiyet olsun.......:2: |
Ufff.. naptn Satan. Muthish .
Muffak yapmak bana farz oLdu.. Simdi hemen gittim .:72: . |
aferin sana.. ben şimdi seni dayakla bi güzel doyururum mrk etme...:93: yaw hep bana diyosunuz kendinizde benden farklı bişey yapmıyosunuz.. bidaha duymak istemiyorum tmmı.. yok unuttum yok fırsatım olmadı anlaştık mı..:2:
|
:85:
( son lokmam ) |
ii hadi afiyet olsun..:2:
|
Oldu , saoL.:2:
|
:2:
|
saçların bozulmasın die yatamıyosun demi..:72:
|
:11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: