![]() |
Şimdi Git-me Yâr ..
Simdi Gitme Yar Sen bir kitap kapagi gibi kapamisken adimi, ben her sozcukte seni okuyorum harf harf Tumcelerimin boyun bukuslerine aldirma yar! Gozu yasli satirlarimin kan dokuslerinde buyutuyorum keskelerimi Harflerimin ayagi kayiyor ucurumlarindan. Oysa sen bir liman sakinligiydin yuregime Bir gun batimi huzuru Ucsuz bucaksiz bir ozgurluktun mavilerime Atese verdin kiyilarimi apansiz, sinsice Zuleyha'nin kaderine raziydim Yusuf(um)sun diye Pesinden kosmaya, kinanmaya, dile dusmeye Nerden bilirdim dil(in)den dusecegimi? Bir sozunle atese verdin ugruna odenen bedelleri Gitme demem, git simdi! Bir metalin icine bindirip vedalarini, son bir kez kokunu cekmeden tiryakiligim, son bir kez dusmeden kollarinin girdabina, bir buseyi cok gorup Alnima, en kara yazgilari sur de git!.. Son fethedilen miyim mechul ama, sen son Fatih'im Bilsen, kac varliga hiclikti fetihlerin Ama dur, gitme!... Su topraklarimda dalgalanan sancagini indir, oyle git! Yuregimden sevdani, dilimden adini sok de git! Cigerlerimden kokunu, gonlumden gozlerinin okunu cek de git! Sozlerimi esaretten kurtar, dilimi coz de git! Kac kez ugurladim seni bu kentten? Kac kez boynu bukuk biraktin ardindan el sallayislarimi garlarda? Donusunun umuduyla gidisine dayanamazken, bu muebbet vedaya nasil dayanirim soyle? Ah yar En yakinimken uzagimdin. Simdi benden ote bensin ki, ben bana t-uzagim Kin tutmaz kalemim, bilirsin. Sen kapatsanda c-ismimin ustune son sayfani, bu masalin devamini bir omur bekler yuregim Sana git diyebilmek icin kac alfabe satin aldim z-amansiz pazarliklarla bilsen. Tum kirginliklarimi cikarip kumbaramdan saydim, bir git etmedi. Yaninda me'si olmayan bir git yakistirilmadi sevdama Ama cok istiyorsan, iste orda; alfabemin kiyisinda bir git Eksik, mahzun, caresiz Ister al git, istersen k-al git-me Yar!... Yar demisim sana yoklugun dipsiz bir yar! Iste, diz cokuyor sevdana yuregim, gitme!... Gitme, sensiz issiz bu diyar Kahraman Tazeoglu |
Her Satırı Ayrı bi Güzellikte şiir ..
|
Gece ıslak çıktım yola Söz verdim sana hız yapmamaya ama, Annem hıçkırdı yıllar sonra Babam yenik düşmüş yıllara S en hep dersin bana sevgin yalan Senin gibiler hayatta geç yaşlananlardan Yutkunup sustum, hassastı ruhun Onarmak çok mu zordu gidenleri Tüm şehir ağladı sen gittin diye Mecbur musun hep en uzağa gitmeye? Gece ıslak bastım gaza Söz verdim sana hız yapmamaya ama, Annem hıçkırdı yıllar sonra Babam yenik düşmüş yıllara |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yeni bir gün… Yine bir gün… Üşüyorum… Duygularımın soğuğu içime işlemiş, Sarmış tüm hücrelerimi… Duygularım üşüyor, benliğim değil… Öyle bir üşüme ki ısınmaktan çok uzak, donmaya ise tek bir adım… Titrek yüreğim varlığını belli etmek istercesine çarpıyor buzullarının arasında, Ben buradayım der gibi… Buradayım çıkar beni… Titrerken duygularım birbirine çarpıyor ve dağılıyor parçalar halinde… Her bir parça benliğimde yine ayrı bir yere dağılıyor… Toplamakla uğraşmıyorum… Uğraşamıyorum… Yorulmuş bir beden, o bedenin içinde buzlanmış bir yürek… Tek bir darbesi kalmış tuzla-buz olmak için… Tek bir darbeye kalmış yok olmak için… Varlığını hissetmekten uzak bu yüreğin yok oluşu kimin umurundaki, Benim bile olmazken… Ben bile ısıtamazken yüreğimi, kim ısıtabilir tüm benliğimi? Varlığımın yok oluşunu izlemek düştü bana… Yokoluşumla var oluyorum son zamanlarda… Canım yanmıyor… Üşüyorum… İçime işleyen bu vebalı duygulardan kurtulmak sanırım eskisi kadar kolay olmayacak… Bu ilk üşümem değil… Ama son olsun artık… Son olması için benim sonum gerekse, sona yaklaştım ben artık… Sonlarda var olma çırpınışlarım artık bitsin… Bitsin bu içime işlemiş soğuk… Bitsin kanımı donduran buzulların ortasında ki yalnızlık… Bitsin içimde ki bu karanlık… Bitmeli... Bitmeliler… Bitmeliyim… BİTİRMELİYİM.... |
gelmeli gelmeliler gelmelisin GELMELİYİM.. :72: |
baya bi özen göstermişsin sayfan güzel
|
Alıntı:
İlla uyuzluk yapcan demii :D .. Uyuz n'olcak :p :D Bana bak sen gene nerelerdesiin bakeem =) |
Alıntı:
Bu Arada Hosgeldiin Sayfama :) |
Candan Erçetin - Meğer
Ben ne çok hata yapmışım meğer Gözüm kapalı bakmışım meğer Yıllar geçmiş ben saymışım meğer Dostum sanıp aldanmışım meğer Yıllarca sürer sanmışım meğer Boşa kalbimi açmışım meğer Vakit kaybıydı diyemem ama Sen hiç dostum olmamışsın meğer Olsun varsın pişman değilim Biraz üzüldüm hepsi bu Ağlamam artık gidenlere Ağlamam artık bitenlere Ağlamam artık üzenlere İhanet edenlere Ben ne çok hata yapmışım meğer Seni yokken var saymışım meğer Yollar gitmiş ben kalmışım meğer Aşkım deyip hapsolmuşum meğer Bir ömür sürer sanmışım meğer Ben boşa kürek çekmişim meğer Vakit kaybıydı diyemem ama Senden çoktan vazgeçmişim meğer! |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:16 . |