![]() |
Ruzgarla yarisirken.. kosamaz oLdum.. |
mrbb ">
harbi çok güseL olmuş sayFan Güle eqlene Sohbet etmek nasip olsn :):4: :1: :72:
|
Alıntı:
|
|
rojhat bu sayfada bi daha abuk sabuk yazılar yazmaaa. Tekrarında seni banlarım.
|
Deli Kus..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Deli kuş bilir misin nedir.. türküler kadar sevdalanmak duyabilmek yüreğinde bir depremin uğultusunu.. Suya düşen bir karanfilse yüreğin bırak kendini ırmağın türküsüne gülüm vursun seni o taştan bu taşa o çağlayandan bu çağlayana sürüklesin.. Kavgadan uzak kalmışsan sevdadan da uzaksın demektir devinmez yüreğinin mağması çatlamaz sabrın kara taşı, unutma.. |
Asmin..
Asmin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kimdi cesaretimi kıran, üstelik Yeni serüvenlere hazırlarken kendimi Sesimi cılız, rüzgarımı yelkensiz Bulan kimdi, ki şimdi geniş zaman Kipiyle düşürüyor gölgesini anılarıma Ama kimdi adını bir kadına ödünç verip Doruklara çekilen, büyülü doruklara Biz Asmin dedik ona, sevgilim, kadınım, Anamdı belki, ama o çoktandır Üç bin metrenin altına inmiyor artık İçimde bir fil sezgisi, kopup gitmeliyim Dağlara yazmalıyım aşkı ve ayrılıkları Asminli düşler kurmalıyım ya da birisi Karşılık bulmalı canımı yakan sorulara Kim demiyorum, kim olursa olsun Boynu kırılan bir oyuncaksam, hırçın Bir çocuğun elinde, ki celladım Gözlerimi de oymuştu fırlatıp atarken Yine de özlüyorum onu, niyetçi Tavşanlara dönerken beklediklerim Aynı soruyu sormaktan, minör Ağrılardan yoruldum, gitmeliyim buralardan İçimde buharlaşan cıvayı soluyorum artık Yoruldum, yoruldum, yoruldum Gereklilik kipinde yaşamaktan. |
Birileri..
Üşüdüm.. Nasıl üşümez insan Dışarısı soğuk.. Ayaz geceleri.. Yalnızsan bir de Giyinirsin hasretleri Nasıl üşümez insan Susuyorsa birileri.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sokak Çocukları Şahidimdir..!! Sen gittiğinden beri hiç gülmedim.. Gözlerimi hiç güldüremedim.. Zamanı düşündüm.. Seni düşündüm.. İkimizi aradım boş sokaklarda.. Sokak çocuklarına sordum ikimizi.. Onlar da tanımıyor bizi.. Ama şahitlik edecekler bana Söz verdiler.. Sen gittin gideli hiç gülmedim.. Onlar da hiç görmediler.. Sokak çocukları şahidimdirler.. Ben sadece gamzelerimi güldürdüm... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:40 . |