![]() |
Her şey allahtan biz bişey yapamayız..:85: o yüzden içini rahat tut olurmu.. bak her şeye ragmen hayat devam edio böle şeyler düşünüp kendini strese sokmana gerek yok... N kendini üz nede seni sevenleri olarmı..:2: Sonra ruşen geldiğinde bizi böyle bunalımlarla görürse n deriz..:2: Herzaman ki gibi kapa gözlerini bi defa ve aç aklında hiç bişey kalmasın... Baksen halen gözleri açık kapasana..:)
|
bi aspirin felan alsana sen ?? :( uf.. bi gunde saglam olsan be Satan. |
alırım du bi bu ayarları yapayım..:)
|
Peki. gelcem hemen |
yayındayım ben.. yabancı slow takılıcam bu gece..:)
|
Peki Satan , Allah rahatlik versin.. |
Sanada ruya.. kib..
|
|
slm ruya n habersin...
|
Kolay gelsin.. :) |
Hoşgeldin..:) yaw nerdeysin sen keşke biraz erken gelseydin veya ben biraz erken girebilseydim..:)
|
Ben baktim yoksun bari macin ikinci yarisini izliim die cikmistim.. sende pesimden gelmissin.. Noldu ki cikiyomusun sen ? :) |
Yok benim için değil onun için diyodum..:78: çıkmam ben dünden beri yokum özledim buraları...
|
uf..evt , ucumuzde nobetlese gelmisiz yine. :( |
:) dün akşam zaten uykusuz bi gece geçirdim öğlene kadar uyudum..:) geldiğimde baktım ruşen girmiş siteye sonra telle görüştük işte sana söylediklerimi söylememi istedi oda sen müsait değilsin galiba...
|
Iletirsin .. tmam ? |
msj attım zaten ona sen gelmeden siteden çıkmış yetişemedim die... Yarın diğer kanaldan görüşürüz seninle uzun uzun tabiki girersen....:)
|
Ben onumuzdeki hafta boyunca cok zor gelirim .. yogunum. Bi ton isim var. |
O bi ton işlerini bana gönder ben yapayım..:)
Şaka bi yana çokmu yoğun olucan.. |
Maalesef.. :( Isimle ilgili nefes almaya vaktim olmadan gececek gibi. Ki belli.. |
Allah koyalyık versin o zaman tezelden biter inşallah...:2:
|
Aminnn. |
biliyonmu dün gece bitmek bilmedi..:) foruma öle alışmışımki arkadaşıma bi ton laf söyledim nie netin yok die..:72: oda abi salı günü gelicek diyo idare et die..:72:
|
Saliya kadar onunla mi kalican ? |
yok..:) net almassan bidaha yanına gelmem dedim..:72: oda salı günü mutlaka alıcam dedi..:72:
|
e arada bi kaliyosun diye ne diye cocuga masraf cikariosun ki. Alemsin ya. Yazik , gunah. |
Benimle arkadaş olmak öle kolay değil..:72: şartları kabul ederse olurum..:72:
alsın yaw biraz dünyaya açılsın hem hayır işlemiş olurum..:72: |
Kendine benzeticen yani..? Peki. :) |
Ben artik kacanazii. :) Dittim.. ii cecen olsunn.. ! |
tmm ruyakazi..:) seninde ii cecen olsun..:85:
haa hiç birşeye canını sıkma tmmıı annadın sen onu..:85: kib allaha emanet ol... |
Ne sikcam yaa.. Bebuse guzellik uykusuna yatsinnn.. :70: yarin yogun bir haftaya merahabam olacak.. En ince ayrintilarina kadar herseyim hazirr.. :5: Da daaa... |
O yoğun hafataya vereceğin mrbdan ufacıkda olsa bizede bi mrb düşer demi..:2:
allah kolaylık versin ruya... |
Tabiiki , muhakkak ugrarim .. :2: Kolay gelsin.. ( Muzik kutusu ile ilgili ) :72: |
Tmm..:85:
sağol ama galiba müzik kutusu çalışmıyıcak gibi..:65: off yaa ip yenilendi bi daha bağlanamıyorum noldu ki.. |
Seni goreyim bunu kendine dert et ??? deli ya.. Yarin halledersiniz..hem yarin is gunu degil mi ? Yatip dinlensene sen ?? Cennet yolu sanki ya..olmus gibi radyo derdindesin.. Hadi. ! ( havaya girdim ) :72: :11: |
tmm tmm..:72: öle heyecanla okuyorum ki ama sonunda n var diye..:72: korktum ama kesin kalemimi kırmıştır dedim..:72:
|
Kiyamammm.. :) uf lafa tutuldum.. Dittim ! . . ( tip ! ) |
:72: tmm ruya.. kib..
|
Akadasimmm... :) Geldim ama yoksun.. cok yorgun olmasam birz daha beklerdim... Kendine iyi baK.. Tmam ?? :) Sana oyuncagimi birakiyorum ( onada ii baK :) ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
a.s ruya.. yeni geldim bugün pazarın ertesi ya ondan çok yoğundum.. daha yeni girdim içeri..
oyuncak içinde sağol sabaha kadar oynar dururum ben onunla..:) nese sonra görüşmek üzere arkideş.:2: kib ii cecelerin olsun... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:58 . |