![]() |
şş farkına varmadım mı yoksa olum ben daha gencecik bi körpe gencim :D
|
gök yüzü bulutlarla kaplı arkasına ruhum gizlenmiş
gökyüzü kurşun kaplanmış ve arkasına ruhum gizlenmiş gözlerinin göremediği yerdeyim gözlerinin erişemeyeceği bir yerdeyim karanlığın ötesinde bir ışık var herkesin gördüğü arkasında beni gizliyor karanlıklarda sislerin ötesinde bir ışık var sadece hissedebildiğin. ki beni gizliyor bütün gümüş şafaklar ölümün gözyaşını gördün mü? oda ağlıyor... ölümün kızıl damlalarını görüyormusun, o da ağlıyor çaresizliğine yıldızlarım küstüler hayata gökyüzüm karanlık ışıksız umutlarım ışık vermiyor yıldızlarım vazgeçtiler umutlarımı aydınlatmaktan neşeli görünmemi istediler bunca acı varken nasıl yapmacık olabilirim yaşamamı istediler alevler kavururken ruhumu nasıl yürüyebilirim yeryüzünde... yüzüme bakanlar gözlerimin içinede baksınlar yorum sizin yüzüme bakanlar karanlığımı görsünler; yorum sizin bütün düşünürler birşeyler söylemişler herşey için bi sözleri var bana diyecek birşey bırakmamışlar kalkın kocamışlar kalkın benim içinde iki çift laf edin bütün ölü şairler bir şeyler söylemişler tüm "an" lar için... bana sadece yaşanmayanı hissetmeyi bırakmışlar dile gelmeyende... |
bir hatıranın güncesinden yazıyorum günden güne eriyen zamanın haykırışlarına göz yummak akdar görmezden gelinmiş bir huzursuzluğun içindeelimden birşey gelmiyor yakınışlarının çaresizliğigözlerimizin gördüğü ve duyarsızlık geç kalınmış onca söylenmemiş söz varkengözlerin anlamak istediği huzur
|
Sizin bu bitanecik siirde on siirLik maLzeme var.. :72:
HosgeLdiniz , pardon.. "Sayfaniz HayirLi oLsun " :2: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eet bekliorz....:D
|
bensiz tadı yok dimi:D
|
"beni anlamanı beklemiyorum o yüzden gidiyorum"
"tek kişilik fedakarlık fedakarlık değildir" "gidiyorum dönmek için büyüyüp gelmek için" " evime geldiğimde aslında evimden çok uzaklardaymışım, evim kalbindi çünkü "" "karnaşık söylemlerim olduğunda ve hareketlerimle söylemlerim birbirinden farklıysa tutarsızsam , bilinki kafam çok karışıkve bi okadar çaresiz, yaşamdan uzak ve verem olmuşumdur"" " bir kaz aptaldır! kendi sürüsü ile bası yukarda takılır, asildir kendileri çünkü... kaz kendini beğenmiştir ama bi okadarda aptaldır. yolun ortasında aptalca ölüme yürür. bi kaz kadar asil olamadım belki ama onun kadarr aptalım... yolun ortasında ölüme yürüyorum..." karamsar tabLolar gördüm hayatımda çoğu kez, hepsini ben yarattım. aslında karamsar değilim,beklentiler oldukça karamsar olursunuz.hayatınızda eksik bi taraf varsa karamsarsınızdır. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:00 . |