![]() |
adettendir bir yere giderken eli boş gidilmez biraz geç oldu ama umarım beğenirsin
Kayıp Sessiz bir çığlık gibi gelsem... hücrelerine kadar bölünmüş, gölgesinde anlam arayan, geçmişin sisleri içerisinde kaybolmuş ben beni alırmıydın içeri? |
tşkler hayat :1:
|
Kırılma Noktası
yeniden bas ayak izlerine basabilirsen geç kalmış yalnızlığına giderken nereye dönsen başkalarının hikayesinde birşey bulamayacaksın az öncesi biraz sonranın bıraktığını almaya dönsen kendine açılan kapıdan çıkar gider her kimse kendiliğinden kendi serinliğinden suluboyadır sonrası sürdükçe kapanmayan yeniden tutuşmayan suyun sadeliğinden |
kayıp kardeş nerelerdesin kayboldun ortalıkalrda.. güzel paylaşımlarını göremiyoruz artık.. sayfan güzel olmuş tşkler
|
tşkler myxton.. buralardayız uğraşıyoruz işte :D:D
|
bu şiiri okurken hoşuma gitti ve içinde kayıp sözünü görünce forum arkadaşım kayıp senin sayfana ekliyeyim dedim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avuçlarıma Sığmıyor Yıldızlar Öyle dalmışım ki bu akşamüstü, Komşu arsadır gözümde gökyüzü. Ben dünyadan bihaber bir çocuğum, Kayıp zıpzıplarımı arıyorum. Koşun çocuklar, koşun komşu kızlar, Avuçlarıma sığmıyor yıldızlar. Cahit Sıtkı Tarancı |
tşk ederim güzel şiir di :)
|
Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz!!!
Kan görmek istiyor gözlerim. Ya akmalı benden yada akıtmalıım bir yerlerden. Ölüm istiyor bedenim. Ya ölmeliyim yada öldürmeliim ruhsuz bedenleri... Çığlık istiyor kulaklarım... Ya atmalı derinden ya da attırmalı derinlerden Gün ve gün kan kaybediyor... Yok oldukça içimde eriyor hayallerim... Ne yapmalıyım bilmiyorum... Tüm renkler siyah benim için artık. Ne yapsam renkli yaşayamıyorum... Kan kaybediyor hayatım. Can çekişiyor hayallerim. Yaşamak zor geliyor artık bana. Nerde hata yaptım diye düşündükçe Batıyor her limanda gemilerim. Yaşamak istemiyorum artık aranızda. Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz!!! |
kendi Kendime konuştum hem kızdım hem güldüm halime, Çita noktasından denize girip dinlendim aslan Yelesinde. Duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne Görebilirsin ki? Bir köre rengi nasıl Anlatabilirsin ki?
Mikrop renkli olsa ışık versen görebilir misin ki? Mikrobu nasıl kırarsın, bana hangi kimyayla gelebilirsin ki? Bilirsin; Asidin üstüne baz dökmüştüm maksat PH olsun diye :):):) saGoPa KaJmER___koLERA:) (hediyem olsun) |
:) tşklerr kolera :):)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:12 . |