![]() |
BIRAK BENİ
Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen ben bırak Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde degil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen Çok istedim unutmak istedim esmer ellerini Gözlerini kokunu yanık tenini Bana dokunduğun anda hislerimi unutmadım Oysa sen bir yalancısın Sen kimsin sen ne rahat bırak bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen ben |
ŞİNANAY
Ada vapuru yandan çarklı Bayraklar donanmış caf caflı Simitçi kahveci gazozcu Şinanay da yavrum şinanay Estirir de ada yeli estirir Seni sevindirir beni kusturur Lüküs kamarada kimler oturur Şinanay da yavrum şina şinanay şinanay da şinanay hopa şinanay Müslümanı yahudisi urumu İsporcusu ihtiyarı veremi Kiminin saçı uçar kiminin eteği Şinanay da yavrum şina şinanay Şinanay da şinanay hopa şinanay |
GİDİYORUM
Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke bu hırs bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle benzer izler etrafında Alışkanlıklarımız bile sıradan Gidiyorum butun aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım birde yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Zaman sadece birazcık zaman Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları hep yakarım bu korkudan |
SON BAKIŞ
Bir söz bitişi gibi son buldu sevişler Bir yaz güneşi gibi eritir hep bu terk edilişler Bir an durusu gibi ömrün gidişi gibi Veda ederken aşk ateşi gibi söner iç çekişler Amman amman yandım amman Acı yüzler kurşun gibi izler Son bakıştaki o gözler kaldI aklımızda YILLAR SONRA Hiç bir şey kalmasın hepsi silinsin hepsi Elimde olsa yırtardım gölgeni Resmine vurmuş bir pazar günü Yıllar sonra...Yıllar sonra... Hiç bir şey kalmasın Hepsi silinsin hepsi... |
BENİ KATAGORİZE ETME
Beni katagorize etme Benle oynama Yaftayı yapıştırıp Bana isim koyma Karikatürleştirme beni İlahlaştırma Tabulaştırma sakın tapulaştırma Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim Matematikleştirme beni çarpma,bölme Toplama çıkartma sakın beni hesaplaştırma Mekanikleştirme beni otomatikleştirme Yarıştırma sakın onla bunla karsılaştırma Sıkıştırıp tıkıştırma beni depolaştırma Duygularım yok oldu yüreğimi nasırlaştırma Beni demoralize etme depolitize etme Her isten kaçar oldum illegalize etme |
BELALIM
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma taktığım sensin Dağ golleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım Yanarım yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım Ah belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin |
KIŞ MASALI
Bir su damlası ürperir tenimde Bir temas hatırlarım ta eskiden Gözlerimi unuttum masallarda Ağlayamam ki ben Su gibi çırıl çıplak ve aydınlık Saz gibi durdum şiddetin önünde Sevgiyi bilmiyorlar bilmiyorlar Söyleyemem ki ben Yabanım esmerim sevgilim sebebim Bir gün bir kış masalında sevip yitirdiğim Şimdi artık korkular şarkılar mırıldanan Öpüşünle yaralı bir kız çocuğuyum ben Her sözüm mühürlenmiş kilitlenmiş Bin öpücükten bin dokunuştan Duysam da,canımın çığlığını Susturamam ki ben... |
AYNALAR
Haksızlık bu geçen yıllar Gönlüm çok genç bedenim yaşlı Haksızlık bu eskiyen yüz Bana hala çok uzak güz Aynalar durun yalancı Aynalar değişmeyin Biraz daha zaman verin Bu ben değilim bu yabancı Haksızlık bu eskiyen güz Bana hala çok uzak güz Haksızlık bu vakit çok erken Aşka hala doymadım ben Haksızlık bu... İSTANBUL HATIRASI Bir eski resim duvarda Belki beti belki Pola Markizde oturmuş sakin Seyrediyor zamanı gözlerinde tozlarla Ah bu ne sevgi bu ne ızdırap Bu şarkıyla gönlüm ne harap Al al olmuş gül yanaklarımız Bu mahcup bu eda bu hal Bir mısra gibi ağzınız Dillenmemiş dinlenmemiş bakire aşklarda Günlerden güz mevsim sepya Bir tüy kalemle yazılmış bekler Bir hayat daha olmalı der gibi Kahverengi tonlarda uykularda İstanbul hatırası Bir yerinde altın yaldızlı tarih ve yazı |
ZOR YILLAR
Acılardan bir türkü düşünce yüreğime Yetmiyor sevda sözleri yaralanmış ömrüme Sığınaklar aramak kederli şarkılarda Biraz daha yitip gitmek yıpranan dostluklarda Yaralayan sözler sözler gibi Silinmeyen izler izler gibi Bir birini gözler gözler gibi Zor zor yıllar Uykusuz gecelerde sarıveren kaygılar Kuşkuyla gözlediğin o ölüm dolu sokaklar Eksildi ömrümüzden umut dolu o Yıllar Siz miydiniz bizler miydik yorgun düşen kuşaklar |
GAMSIZ
Gamsız yaptı dünya beni kadere razıyım ben Yorgun ve şikayetsiz herşeye hazırım ben Ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok Benim olmayan güzelin adı yok Olsun varsın biz gene de memnunuz Bu dünyada olmazsa ahrette huzur buluruz Yolsuz yaptı dünya beni yolları görmez oldum En sonunda anladım sus oldum sus pus oldum Gaddar dünya arsız mI yaptın bizi Hep beraber bulduk mertebemizi |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:57 . |