![]() |
beni al kucağına,elini belime sar.
Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an ölürüm beni al. |
!!p!NhAn!_çoqqda UmRumdA!!
hayat boş elde var sıfır hiç bişey yok yine yalnızım
birtek ben varım etrafımda hiç kimse yokki başka oysa alışmıştım sana görmeye hergün seni başka başka nerdesin bilmiyorum ve seni hiiiç özlemiyorum bugünb uzaksın bana çokta umrumda ağlıyorum sanma sakın ha üzülme benim adıma bu daha fazla koyar bana yoldan geçen herkesin aklına takılırsın ah bi sana baksa başka ne istersinki sen bundan daha fazla ve evet hoşsun güzelsin ama sadece bunlar yetmezki bana nerdesin bilmiyorum ama seni hiç istemiyorum bugün uzaksın bana çokta umrumda ağlıyorum sanma sakın ha üzülme benim adıma bu daha fazla koyar bana |
içimden geldi sözler süper.....:1:
|
öle sailr :20:
|
Kaçalım Mı
Yine gönlüm hazanlarda değmen Senin olsam başka şey istemem Bu kadar beklemeye değer misin Kaçalım mı sevdiğim aşkı vuracaklar yine Canım iste onuda vereyim yerine Bak yine ne hallere koydun beni Çektiğim acılarda yetmedi mi Sana sorsam sesin bile çıkmaz Kaçalım mı sevdiğim aşkı vuracaklar yine Canım iste onuda vereyim yerine |
vaayy yasak kalkmış görünüo:Dyoksa ödev mi yapıon:11:
|
şarkılar için de ayrıca tşk
|
ewt cnm ne yazkk ki arada giriom :D uff şu edb. ödewleri bitsnnde bişi istemiom:D
|
beyza konu açmış eğitim bölümüne gördün mü?ordan al istersen
|
hmm gördümde çoqqq uzun bana bide kitap özeti lazım:72:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:57 . |