![]() |
ya kusura bakma benim amacım espri yapmaktı seni kırdım galiba pardon..
|
Alıntı:
Alıntı:
:72::72::72::72::72::72::72::72: YOK ŞAKAYDII YA SENİ YAZILARINLA TANIYORUM TEPKİNİ ANLAYIŞLA KARŞILADIMM HER ZAMAN SAYFAMA BEKLERİMM WE TABİİ Kİ SAYFANADA GELİRİMMM BİZ BU TOPRAKLARIN KÜLTÜRÜYLE BÜYÜDÜK MİSAFİRLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAMAK BİZ ONURE VERİR TEŞEKKÜRLER ............... |
kanserli bir akciğerin isteyeceği tek şey gibi sarhoşum şimdi çünkü değmiyor hayat ne yüreğime kelimelerime susmaktır çare duymaz bu zaman beni şu gece vakti tekrar dinlerim türkülerimi son kez susarım bu dünyaya ---------------------------------------------- mattet --------------------- Çocuksun sen alnına kırlangıçlar konan Bir bulutun peşine takılıp gittiğimiz yer Okyanus diyelim istersen ya da sen söyle Batık bir gemiyim orda, seni bekliyorum... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... ------------------------------------------------------- mattet ------------------ Farkında olmalı insan...'ßir damlacık sudan nasıl yaratıldığını farketmeli..Anne karnına sığarken,şu koca dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metrekarelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli...Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu,ölürkende aynı avuçların herşeyi bırakıp gidiyorum işte dercesine apacık kaldığını farketmeli...'Farktmeyi farketmeli en azından.... ---------------------------------------------------------------------- Yine yankılanıp ses Arşa ulaştı Yine Ölümsüz yürek kudurdu Sığınıyorum hayallerin gölgesine Ah, ciğerim yanıyor... Ve yaralı gönlümün derinliklerinde Günlerin ateş parıltısı Ah! Dağlanmış ve onulmaz yüreğim, Yetim ve sevinçsiz öfkem! ----------------------------------------------------------------------------- Bizde Bilirdik Sevgiliye Karanfil Almasını, Lakin Aç İdik Yedik Karanfil Parasını.. (Yılmaz GÜNEY) Asla bu toplumdan biri olmadım... işkence altında şarkı söyleyenlerin soyundanım ben yasalardan anlamam sağduyum yoktur ben bir hödüğüm ( Arthur rimboud) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ben özlemeyi özlüyorum özlenecek kimse dekalmadı ki bu dün yada kimi özlesem ki.... ------------------------------------------------------------------------------------------------- Gün gelir rüzgar, fırtına olur Dertleri gönül kendisi arar da bulur Her gülüş cevap, her cevap günah Olmuyor ne yapsan, içinde kopar bir isyan Vur durma vur yüreğim vur Olan olmuş ne olur Hayata bir daha vur Gülümse ne olur Bu günler dün olur Hatıralarla yaşanmaz ki yazık olur... ---------------------------------------------------------------------------- özlemek güzeldir ve her güzel şey gibi oda acı verir, her ne kadar canını acıtsada güzel şeyler, her ne kadar yitirsende birşeyler kendinden hepsi yaşanmaya değer ve de değer o kişiler için... ------------------------------------------------------------------------------------- özlemeyi hakedenleri özledim sadece... ------------------------------------------------------------------------------------------------ Ahh "hasret..." Zorlanıyorum be yürek sızım... Alıp verdiğim nefes bile yoruyor beni... Kan damlıyor geceme.. İdama sürüyorum düşlerimi...! ... Özledim... Sessiz-ce...! ---------------------------------------------------------------------------------- olmayanı..olanı...özledim... gidenleri özledim... yaşamak yerine ölmeyi.... aşkı bilyenleri özledim... masum insaları özledim... varlığını bilen insanları özledim... kendi ve kendi dili için ölümü göze alanları özledim... bizim için ölümü göze alanları.. kendi halkımı kendimi özledim... başka insanları ve başkanımı özledim... özledim özlemeyi.... ------------------------------------------------------------------------- Ne wannnn anladı beni, nede sen. Oysa ne çok sevmiştimki ikinizi de bir bilsen ! ! ! . . . ------------------------------------------------------------------------------- birini sevmişsindir geçen yıllarda açık bir yara gibidir hala hala ne çok özlemişsindir onu Aglayamazsın... ------------------------------------------------------------------------------------- ' HaKsıZ OLaN AFfedİLmeyİ BEkLemEmeLidir ' ------------------------------------------------------------- GözLerin DaLarSa ßiLki dü$ündüm Seni,KuLagIn ÇInLarSa ßiLki aNdIm Seni,GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm,GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM... -------------------------------------------------------------------------------- Kendimi Arıyorken,Olmaktan Korktuğum Yerdeyim..Sendeyim... Al beni ne yaparsan yap ... ....................................... ........mattet........ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Sadece iki kişilik yer var bu sofrada.. Üçüncü girdiğinde devreye, garip bir koltuk telaşı, anlamsız bir ekmek savaşı, sonunda bir açlar sofrasına dönüşür her şey... Ekmek paylaşılır, dostlar paylaşılır, her şey paylaşılır da bu dünyada, sevgilinin alnındaki ter, yanağındaki gamze, göğsündeki huzur, elindeki sıcaklık paylaşılmaz kimseyle.. mattet |
Yarınlarrrrr
yarınlar..... Kelepçeye vuruldu bütün bir hayat Ne yarınlar,nede beni ben eden sevdalar Önemi yoktu hayatımın, çünkü yargılanmıyordum Ben değildim ki yaşayan, nefes alan Dar ağacına götürülen bir mahküm çaresiz ve mutsuz Bitiyordu hayatım başlamadan Son nefesti,son fırtınaydı yarınları olmayan Bu benim hayatımmıydı,sorulmadan çalınan Ne ben ne sevdam ne mutluluğum olacaktı yarınlarda Kızgın bir çölde, kum taneleri gibi savruldum Bazen öyle bir fırtına oldum ki, ateşimle kavruldum Haykıramıyordum, coşamıyordum dalgalar gibi Bu benim iç dünyamdı, anladımki yalnız ve çaresiz Umut ışıklarının bittiği, sevgilerin tükendiği Mutluluğun son bulduğu bir dünyadı beniim dünyam Kahrolurcasına, ezilircesine, gömdüm acıları içime İlk ve son gemiydi yanaşan, habersiz ve sessiz Saf ve temiz hiç yaşanmayan Her yerde her şeyde hayallerim vardı,habersiz ve sensiz Neydi düşlerim, neydi umutlarım bilinmez Ama bu benim iç dünyamdı hiç yaşanmayan Sevgi verdim besledim, umut verdim bekledim Hep daracık bir pencereden baktım hayata Korktum, sevgiden mutluluktan, yarınlardan Doğayı sevdim, çiçekleri sevdim,çocuklarımı sevdim Beni ben yapan yüreğimi sevdim Acılarımı sevdim...Ama sormayın bana Yarınlarımı daha çok sevdim MATTET |
merhaba biraz geç oldu ama kabul edersen sayfan hayırlı olsun şimdi biraz işlerim var ama en kısa zamanda ilk sayfadan başlayarak sayfalarını okuyacağım buna evinide dolaşmak diyebiliriz ama art niyetsiz gerçekten emek verilerek üretilen her şey benim yanımda çok değerlidir ve sen güzel şeyler üretiyorsun şiir bölümündeki paylaşımlarını okuyorum kolay gelsin başarılar
adettendir bir yere ilk gidildiğinde eli boş gidilmez umarım beğenirsin Kazım'a Mektup Gözkyüzünün en parlak yıldızı Devrimcilerin en yakışıklısı Şair Ceketli Çocuğumuz Karadeniz sana asiliğini öğretirken pes etmemeyi öğretmedi mi? Sana yakışmadı böyle gitmek Türkülerimizi öksüz bıraktın, kim ‘didou’ diyecek şimdi Kim toparlayacak ‘Zuğaşi Berepe’ yi Çernobil’e kim dur diyecek,kim savaşacak o illetle Karadeniz otoyoluna kim karşı koyacak Kimsenin direnci kalmadı senden sonra Gittiğinden beri farklı bakıyor gözlerimiz gökyüzüne Her bulutta senin siluetini arıyoruz sanki Belki bir gülümseme görürüz diye Sesin devamlı yankılanıyor kulaklarımızda Her Lazca melodide sen geliyorsun aklımıza Sevdayı bize öğreten çocuk Karadeniz bile eskisi kadar hırçın değil artık O bile sustu sen gittiğinden beri Biliyoruz hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Belki yeni‘Kazımlar’ doğmayacak Ama ‘Kazım’ bir sembol olacak Tıpkı öncekiler gibi… |
Sana söyliyeceqim tüm kelimelere sansürlü diyorlar karalıyorlar cesaretimi! Yıkılıyor qüvenim,hayalim varsa neyim!
Sonrasında Kalıyorum apaçık ortada! ßulamıyorum seni anlatan kelimeler daha fazla.. Yıkılıyor umutlarım bir bir.. Nefretimi anlatacak,fışkıracak içimdekileri, bulamıyorum adeta ßir düşünce sarıyor bedenimi. Ondan mı, yanındakinden mi nefret etmeli ? Peki ya onun benim hakkımdaki düşünceleri..? Sanırım bilmesek daha iyi! Fazla laubali… Hepsinin içinden kala kala ona mı kaldın kalbim! Diyorum ama anlatamıyorum derdimi… ßiranda nedensiz susuşlarda buluyorum kendimi. Ahh İstanbuL…Fazlasıyla acıtıyorsun bedenimi ! €n son ne zaman **lamıştım bir qereksiz için ? Ne zaman dökmüsüm yaşlarımı anlamsız bir serüven için! Hmm..Hatırlayamadım şimdi.. Ne yani, o kadar eski mi ?! Sanırım evet… Artık qecmisimde kalmıssın sen! Tozlanmış raflarımın arasındaki sarı sayfalı kitaplar.. ßak!Seni anlatmak için ne cok tamlama kullandım! Oysaki sadece ‘qereksiz’ demem bastan sona anlatıyordu seni! dimi ? .. Cocuksu ruhlara kaptırdım kendimi. ßilmem kac serüvenlik bir dizi! Kac bölüm oynandı ki? Yine de, hayatımı anlatmaya yetmezdi.. Kac sezonluk filmler qördüm ben! Hicbiri de sevdayı anlatmaya yetmedi, yetemedi ! Daha devam eder senaryolar yazılmaya.. Hepsinin sonu aynıdır! Klasik Türk filmi .. Yeşilcam’dan teklif qeldii… Sanırım beqenmişler hayatımla oynama fikrini ( : ßiliyor musun, eskidendi seni seviyorum’la baslayan, hayatımsın’la biten cümlelerim. Sevmiyorum işte kimseyi ! Ne seni, ne de sevdirmeye calısan emellerini .. Gidislerim soquktur, bilirsin ! Ona qöre hatırlatayim dedim..Dısarda ayaz var,kalın qiyin mattet Her Ne Yapıyorsan Yap, Dışında Kal ve Bak İzle. Sadece İzle.Ondan Kurtulmak İçin Aceleci Olma, Sadece İzle. Ne Kadar İzlersen, O Kadar Yeterli Hale Gelirsin. Bir Gün Aniden Görüverirsin Ki, Kendiliğinden Kaybolmuş...! mattet Düşmeden Bulutlarda Koşmam GereK |
Alıntı:
Güzel mısralar... Yüreğine, emeğine sağlık...:4: |
beni özlemişsin belli, satırların çok sitemli, can canandan vazgeçermi, yinemi sensin.. hayret ağlamışsın belli, mektubunun ucu nemli, yine nerden çıktın deli, yinemi sensin.... teşekkürler arkadaşlar herşeyyy için.... teşekkürlerr bizde adettir herelen misafiri güzel sözle karşılamak beniiiiii onurlandırdınızzz........... |
{Gİt ...... Me}
Gitmelisin... Yüzünü bir daha dönmeden gitmelisin... Ardına ve arkanda bıraktığın bana bir daha dönmemek üzere gitmelisin... Bu güne kadar seni görmediğim bir gün olmamıştı... Her gördüğüm an daha çok özlüyordum seni... Her gördüğümde içime biraz daha işliyordun... Sensiz nefes alamayacağımı düşünüyordum... Görüşemediğimiz iş saatlerimizde sesinle avunuyordum. Sesinle dolduruyordum içimde ki boşluğunu... Sesin kulağımda, varlığın içimdeydi... Bir günü bir güne ekliyordum... Aşka aşık olmaktan vazgeçmiş, direkt sana aşık olmuştum... Seni bir bütün olarak sevmeyi öğrenmiştim... İçimde ki senden farklı yönlerini gördüğümde şaşırıyor ama hiçbir zaman vazgeçmiyordum seni sevmekten... Artık sevgi ötesi bir durumdu varlığımda ki varlığın... Ben, ben olmaktan çıkmıştım... Ben, sen olarak yaşamaya başlamıştım... Bir beklenti taşımıyordum sana karşı... Bu güne kadar hep yalnızdım... Yalnızlığıma dokunulmasını, kanımda dolaşan özgürlüğümün kısıtlanmasını düşünemezdim... Fakat yanımda olan senle yalnızlığım dağılmaya başlamıştı... Çevreme ördüğüm duvar gittikçe yıkılıyordu... Korkmam gerekirdi ama keyif alıyordum... Yeni bir ben buluyordum karşımda... Bir beklenti istemediğini fark ettiğim anda şaşkına döndüm... Korkmuştun... Kaçmak istiyordun... Yaşantında gittikçe şekillenen ve gittikçe sevdiğin benden korkmuştun... Beni daha fazla sevmekten korkmuştun... Benim sevgimin sorumluluğunu taşımaktan korkmuştun... Beni taşıyamamaktan korkmuştun... Aramıza bir mesafe girdi, korkularımızın açığa çıkmasıyla... Artık görüşmez olmuştuk... Kavgalarımız çıkmaya başladı... Beraber yapamıyorduk ama ayrı iken hiç olmuyordu... Bir müddet ayrı kalmak istiyorduk... Canhıraş yürek bağırtıları ile teslim oluyorduk tekrar birbirimize... Sevgi yüreğimde, sensizliğe teslim olmuştum... Beklediğim seni, sana teslim etme zamanı idi... Yüreğimde ki acıya rağmen sana seslendim... “GİT”, dedim... Susma hakkını kullandığını söyledin... Ancak, alamıyordum sevgiyi... Veremiyordum sevgimi... Sevgimiz donmuş ve kalıp şeklinde bekler gibiydi... Ve biz yenilmiştik... “GİT”, dedim... Kanayan yüreğimde ki yara daha da açıldı... “GİT “, dedim... Gitmeni hiç istemedim... Gitmeyi hiç istemedim... “GİT”, dedim... “ME” ‘yi ekleyemedim... “GİT............. ME” mattet |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:01 . |