![]() |
Alıntı:
|
güzel kardeşim bari bunları söyleceğine sen de yap istersen. ister deneme ister gerçek farketmez emek sarfediyoruz sonuçta.......selametle
|
Alıntı:
|
Ellerine sağlık kardeşim bunlar denememi bunlar
|
Arkadaşlar daha fazla uzatmayın lütfen.. saygı ve sevgi çerçevesinde herşey olsun.. İkinizde büyük emekler vermişsiniz sağolun ama bu şekilde bir yere varamayız.. Lütfen.. :1:
|
tşk ederim dostum
|
dur satan karışma kavga edecez. kimse ayırmasın. hadi gel sertac bak teke tek ha :D
Şaka şaka. Walla tabi bende şaka yapıyorum. sertac kardeşimdir. Sonuçta aynı ortamdayız. İtişme ve kalkışmalarımız olacak tabi de aşmamak suretiyle. sertac kardeşim walla takilmak amaciyla uğraşıyorum. Kırdıysam veya üzdüysem affola. Selam ve dua ile.. :1: |
yok be darılması vur kır dök yık.yine iyilik yaparım gardaşım.dert etme SElam ve Dua ile
|
Sevindim arkadaşlar... Sonuçta burası bir forum sitesi belki aynı ortamda olabilirsiniz ama bi başkası bilemezki.. bu şekilde görümmesi güzel olmuyo o yüzden arkadaşlar.. yanlış anlaşılma olmuştur dediğin gibi.. çalışmalara devam arkadaşlar.. Bende uğraşıyorum bitsin atıcam.. :11:
|
Eywallah dostum.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:02 . |