![]() |
:20:
|
(...TV - 8 / Bay Tahmin)
FİKRET ENGİN: Boynu tutulana bir önerim var; yarım kilo çileği ezip, tülbente sarılacak ve boyuna koyulacak. MURAT ÖZARI: Ben de terlemeye karşı yapılması gerekenleri anlatayım; Roka yiyin, erik hoşafı için... |
(...KANALTÜRK / Telegol)
ERMAN TOROĞLU: Senden bir ricam var; benim yerime konuşmasan da ben kendi fikrimi söylesem?... AHMET ÇAKAR: O zaman şöyle yapalım; ben senin yerine de konuşayım, parayı sen al... |
(...SHOW / Survivor - Nihat Doğan İncileri)
“-Halk, kazananları unutur ama kahramanları unutmaz...” “-Kibir uzayda bile olursa gider savaşırım...” “-Duygusalım... Bir sinekle bile duygusal etkileşimde bulunabilirim...” “-Mesele; yolda yürümek değil, yürüdüğün yolda iz bırakmaktır...” |
(...KANALTÜRK / Arım Balım Peteğim)
PETEK DİNÇÖZ: Senin sevenlerin olduğu kadar düşmanın da var?... NİHAT DOĞAN: Benim gözlerimdeki ışıktan korkuyorlar, benim sizden aldığım ışığı yansıtmamdan korkuyorlar... PETEK DİNÇÖZ: Nasıl bir şey o?... NİHAT DOĞAN: Benim yanımda olan benim ışığımı alır... Her kim ki Nihat Doğan’ın uzağına düşer karanlıklar içinde kalır... |
(...SHOW / Survivor)
ACUN ILICALI: Sizin iyi günleriniz de oldu Derya ile... NİHAT DOĞAN: Benim önüme trilyarlar serseniz, sahte okeylerle işim olmaz... |
(...NTV / Yorum Farkı)
MEHMET BARLAS: Evet, gördüğünüz gibi sayın seyirciler bu konuda sayın Kongar’la aramızda bir yorum farkı yok... EMRE KONGAR: Evet. Ama siz Q klavye kullanıyormuşsunuz sayın Barlas, çok gücendim doğrusu... |
(...STAR / Magazin)
MUHABİR: Nasıl oyuncu olunur?... KIVANÇ TATLITUĞ: Güzel ya da çirkin görünme derdimiz olmamalı... MUHABİR: Yakışıklı olmak bir avantaj sağlamaz mı?... KIVANÇ TATLITUĞ: Evet ama herkesin Yunan heykeli gibi görünmesine gerek yok... |
(...FLASH TV / Rüyanız Hayrolsun)
SUNUCU: Kocan çok hayırsız biri gibi görünüyor?... TELEFONDAKİ KADIN: Evet çok hayırsız... Hiç evini barkını düşünmüyor... SUNUCU: Boşasana kız, ne uğraşıyorsun?... TELEFONDAKİ KADIN: Boşayıp napayım, nereye gideyim?... SUNUCU: Sen gitme bacım, kocayı gönder... Kadın dediğin evinden çıkar mı hiç... |
(...SHOW - Mobil Hayat...)
SUNUCU: Siz teknolojiyle ilgilenen birisiniz... Beklediğiniz teknolojik yenilik var mı?... TUĞBA EKİNCİ: Evet... Yollar kendiliğinden gitsin istiyorum... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:40 . |