![]() |
doğruluk - forum
doğruluk - Sevdiğin ßir şairin en güzel şiiri cesaret - Acıyı sevmeyen ßirine fazlasıyla acı ßir yemek yap |
Doğruluk: Dini şiirlerden ayrı olarak...
Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? Doğruluk: Şuan seni en çok mutlu edebilecek şey? Cesaret: En sevmediğin insana telefon et ve seni seviyorum de :D :D ßæ |
doğruLuk - hasretLiğin ßitmesi
DoğruLuk - gerçekleşmesini istediğin ßir hayaLiN Cesaret - sohßeti seni ßoğan ßiriyle saßaha kadar sohßet et |
Doğruluk: Okulu bitirmek...
Doğruluk: Bu konuya girince düşüncen neydi? Bu soruyu okurken ki düşüncen ne? Cesaret: Bilgisayarını 1 yıl boyunca antivirüs yüklemeden kullan ßæ |
Doğruluk : Her insanın hayali vardır düşüncesinin küçük ßir örneğini görmekti.
Soruma karşılık güzel ßir soru olduğunu düşündüm. Doğruluk : Yıl olarak kötü anısı olan yılın hangi yıl ? Cesaret : Misafirlerine ikram edeceğin çayı tuzlu ikram et |
:D :D :D Hem doğruluk hem cesaret demek istiyorum:D
Doğruluk: 2007 yılı Doğruluk: Alttaki en sevmediğin ay hangisi ve neden? Cesaret: Elbiselerinle duşa gir :D ßæ |
:)
Doğruluk : Ağustos ayı çünkü iklim şartlarından hemde değerli ßir yakınımı kayßettiğim için. Doğruluk : Gitme dediğin oldu mu neden ? Cesaret : Cimri olan ßir arkadaşından yüksek meßlağda para iste |
Doğruluk: Vardır herkesin hayatında gitme dediği/dedikleri, benimde var işte :)... Gitme dediğim zamanki çocukluğumdan mı desem o anki duygularımın yoğunluğundan mı bilemiyorum şimdi...
Doğruluk: Hayatında bir daha öyle bir duruma düşmeyeceğim bir şey var mıdır? Varsa neden? Cesaret: En sevdiğin arkadaşına kötü bir şaka yap. ßæ |
Doğruluk : Yok çok şükür.
Doğruluk : Çocukluğunda hatılamak istemediğin ßir anın veya yaşanmışlığın var mı ve sendek etkisi Cesaret : Anneler gününde anneni arama |
Doğruluk: Var... Bendeki etkisi: Beni şimdiki ben yaptı :D
Doğruluk: Çaresizce en son ne zaman ve neden ağladın? Cesaret: En sevdiğin arkadaşına asla unutamayacağı kötü bir şey söyle:D ßæ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:56 . |