![]() |
canım babama ithaf olunur.........
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Gecenin bir yarısı yine,uyku girmedi gözlerime... Bu saatte yaptığım bütün işler bahane. Bütün gün çatık kaşlarla gezdim aklımda sen... Bir şeyleri sebep gösterdim bahane sen... Küçük olayları büyüttüm asıl olay sen... Ağladım sessizce sensizliğime herşey hikaye. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Eskiden en çokda sana... Birşeyleri ıspata çalışıyordum... Beni daha çok seversin sanıyordum... Düşününce maziyi,şimdi o telaşlar...Ah!... Benden çook geride... Bayram yaklaşırken... Yine biraz heyecan... Yine biraz hüzün... Çocukluğumu çok anıyorum, Arıyorum... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] En çokta arefe gününü... Elleri poşetlerle dolu... Eve gelişini,o heyecanı... Çok özlüyorum... Yanımda olsaydın yine... Acaba bana bayramlık ne alırdın? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Düşünmeden edemiyorum... Hep mahsunum o günden beri... Kanatlanıp uçtuğumdan beri... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hani çok özgür olacaktım... İstediğim gökte uçacaktım... En özgür yıllarım orada... Kanatlarının altında... Hep hırçınım o günden beri... Kızgınlığımın sebebi sen... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Başkaları almasın istemiyorum... Sen beni o güven dolu kucağına al... Benim bayramlarım orada... Kanatlanıp uçtuğumdan beri... Kanatlarının altında... Aradığım sen... M@v!NuR |
Alıntı:
|
çok tşk ederim canım ben artık her siteye girişimde misafirinim ona göre ok :85:
yazmış olduğun en son yazı ve resimler çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkk güzeldi ellerine sağlık... beni hüzünlendirdi,eskiye götürdü,arıyorum artık o bayramları eskisi gibi olmuyor işte..artık onsuz ikinci bayramım olacak ama ben alışamıyorum işte alışamıyorum unutamıyorum..yapamıyorum işte kimse anlamıyo ki olmuyo olmuyo olmuyoooooooooo |
Alıntı:
KÜBOŞUM HER ZAMAN:85: SAHİP OLDUĞUMUZ HER ŞEY ANCAK PAYLAŞTIKÇA ANLAMLI OLUR.... ŞİİRDE ÖZELLİKLE ALENEN YAZMADIM ÖZNEYİ ÇOK İNCE BİR RUH YAPIN VARKİ ÖZNEYİ HİSSETMİŞSİN ONU KAYBETTİĞİNİ BİLİYORUM:79: EBEDİ HAYATI NUR İÇİNDE OLSUN...ONU HER ÖZLEDİĞİNDE BİLDİĞİN BİR DUAYI YOLLA HEM SEN RAHATLARSIN HEMDE ONUN İÇİN FAYDALI BİR ŞEY YAPMIŞ OLURSUN...TAM ANLAMASAMDA SENİ HAYAT ŞARTLARI ONUDA BENDEN ALDI EN MUTLU GÜNLERİM GERÇEKTEN ONUN GÜVEN VEREN KANATLARININ ALTINDA KALDI:79: |
Alıntı:
|
ya alışmak çok zor halen alışamadım.....:65:
|
ALIŞMA ZATEN...
YÜREĞE İŞLENMİŞ BİR SEVGİ NASIL SÖKÜLÜR SEN SÖKMEK İSTERKEN DAHA BİR YERLEŞİR... SADECE DURUMU KABULLENMEN YETERLİ BENCE BUNU BAŞARABİLİRSEN BU STRESTEN KURTULURSUN....ONU HEP YÜREĞİNDE YAŞATABİLİRSİN:1: Alıntı:
|
tşkler herşey için...:2:
|
şimdiden ii bayramlar......
|
Alıntı:
CNM NE DEMEK YA!... BİZ KARDEŞİZ. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...:2: BENDE KUTLUYORUM BAYRAMINI:64: YÜCE RABBİMDEN YÜREĞİNİ KEDERDEN ARINDIRMASINI DİLİYORUM... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:49 . |