Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Geyik Muhabbeti (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=80)
-   -   avatardan fal bakılır (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=3847)

Şehzade 15/05/07 00:50

bizede fal bak sen en iisi suphi :11:hadi bakalım...

suphi 15/05/07 01:14

yunemoz senın aradıgın bırsy var bakmadıgın ne tas altı nede kose bucak kalmış ama bulamamısın omur boyuda bulamayacan olmayan bır seyı bulmanda munkun degıl zaten:11: belliki gozlere düşkünsün aşkı sevgiyi gözlede arıyosun ama nafıle.gozlerde gorupte ask sandıgın o parıltı dozun retınasına carpan gunes ısınlarının yansımasından baska bır sey degıl.sen hiç bulutlu havada aşık olan gordunmu goremezsın cunku o zaman retına parlamaz o ısıgı ask sananlar asık olamaz.senın bu askı bulma fantazın senı goz fetısıstı yapacak:72: gordugun her kadının gozlerıne avel avel bakacak dokunmak ısteyeceksın mezarlıklardan kadın mezarlarını acacak goz toplayacak tum varını yogunu harcayıp goz tıp labaratuarı kurarak o gozlerde askı arayacaksın ama nafıle:11: topladıgın gozlerın cogunda lens cıkacak hayal kırıklıgına ugrayacaksın ısyan edeceksın sonra mezarlardan kalp toplayıp onları ınceleteceksın ama nafıle onlarında cogundan taş ve kıl cıkacak tas senı uzecek kılda mıgdenı bulandıracak isyan edeceksın anlayacaksın askın olmadıgını artık aska dusman olacaksın.:11: sen aska dusman olduktan sonra karsına bır kadın cıkacak senı cok sevecek ama artık cok gec olacak sen ona ınanmayacaksın ve bu fırsatı kacıracaksın:72: kadın sır olacak bır daha goremeyeceksın onu untmamak ıcın sırtına onun gozlerını ve kalbını temsıl eden kalp ve goz dovmesı yaptıracaksın:11: ama sırtına yaptırdıgına pısman olcaksın bakmak cok zor olacak berbee gıttıgınde tsortunu cıkartıp cıft ayanadan bakacaksın :11: yıne bır gun bole berberde soyunurken ahlak polısı senı tutuklayacak ve uzun sure ıcerde yatacaksın:11: bundan sonrasını goremıyorum savcılık fıltre koymus ıcerıyı okuyamıyorum yav:72:

zuzu 15/05/07 09:49

:11: :11: allah seni ne ede suphi sabah sabah öldüm ya :11:

Şehzade 15/05/07 14:04

:11: suphi süpersin ne diyeyim ya.inanılmazsın abiii :11:

Şehzade 15/05/07 14:48

:11: adam biliyo yaw :11:

ZyreC 15/05/07 19:33

Kardeş ya benimde falıma bi baksana yaww.

suphi 15/05/07 20:06

zyrec sana için kararmış demeyecem çünkü dısın okadar kararmışki bu karanlıkta içini görmek mümkün degil.ama belliki kibar bir adamsın insanları saygıyla selamlıyosun küçüklerini beşe kadar sayıyor büyüklerini seviyorsun:72: şapka selamından belli.zyrec senin saç sorunun var saçların dökülüyor ve sen onları kımse gormesın dıye saklıyosu ama nereye kadar saklayacaksınki:11: ama bu saç sorunun kısa surede çözülecek ansızın karşına çıkan biri eline bir şişe tutuşturup kaybolacak.merak edip kullanacaksın ne oldugunu bilmeden sacına başına süreceksin çok buldunya ondan:72: kullandıgın şeyin rus ajanlarından kacan iran ajanının taşıdıgı genetık yapıyı bozan bir ilaç oldugunu sonradan anlayacaksın.genetık yapın bozulacak derın degısecek agız ve diş yapın tamamen farklılasacak.bır daha dıslerını soldan saga sagdan sola fırcalayamayacak ıpana reklamlarındaa oynama sansını hayatının sonuna kadar kaybedeceksın:11: bunalıma gırıp kendını toplumdan soyutlayacak daglarda yasamaya baslayacaksın:11: kurtlarla kuslarla hoplayıp zıplayıp dere tepe gezeceksın.onlar üzerinde soz sahıbı olacak yonetıcılık yapacaksın.ama zyrec sonun hazın olacak kör bir avcı senı yanlıslıkla kara panter sanıp vuracak ama ellerıyle yuzunu yoklayıp dişlerine dokununca tuh ben naptım panterlerın dişleri böyle olmaz bu kesin kara ördek yavrusu deyıp aglayacak karalar baglayacak:11: mezarını dag basına bır agacın altına koyup mezar taşınada baına ne geldiyse başından geldi yazıp bir dahada ugramayacaklar:11: yav zyrec okadar karartıcı bır avatarkı senınkısı insanın içi kararıyor ancak bunlar gorunuyor:11:

zuzu 16/05/07 10:34

:11: :11: sen harikasın ya :11:

ZyreC 16/05/07 11:10

Alıntı:

suphi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26049)
zyrec sana için kararmış demeyecem çünkü dısın okadar kararmışki bu karanlıkta içini görmek mümkün degil.ama belliki kibar bir adamsın insanları saygıyla selamlıyosun küçüklerini beşe kadar sayıyor büyüklerini seviyorsun:72: şapka selamından belli.zyrec senin saç sorunun var saçların dökülüyor ve sen onları kımse gormesın dıye saklıyosu ama nereye kadar saklayacaksınki:11: ama bu saç sorunun kısa surede çözülecek ansızın karşına çıkan biri eline bir şişe tutuşturup kaybolacak.merak edip kullanacaksın ne oldugunu bilmeden sacına başına süreceksin çok buldunya ondan:72: kullandıgın şeyin rus ajanlarından kacan iran ajanının taşıdıgı genetık yapıyı bozan bir ilaç oldugunu sonradan anlayacaksın.genetık yapın bozulacak derın degısecek agız ve diş yapın tamamen farklılasacak.bır daha dıslerını soldan saga sagdan sola fırcalayamayacak ıpana reklamlarındaa oynama sansını hayatının sonuna kadar kaybedeceksın:11: bunalıma gırıp kendını toplumdan soyutlayacak daglarda yasamaya baslayacaksın:11: kurtlarla kuslarla hoplayıp zıplayıp dere tepe gezeceksın.onlar üzerinde soz sahıbı olacak yonetıcılık yapacaksın.ama zyrec sonun hazın olacak kör bir avcı senı yanlıslıkla kara panter sanıp vuracak ama ellerıyle yuzunu yoklayıp dişlerine dokununca tuh ben naptım panterlerın dişleri böyle olmaz bu kesin kara ördek yavrusu deyıp aglayacak karalar baglayacak:11: mezarını dag basına bır agacın altına koyup mezar taşınada baına ne geldiyse başından geldi yazıp bir dahada ugramayacaklar:11: yav zyrec okadar karartıcı bır avatarkı senınkısı insanın içi kararıyor ancak bunlar gorunuyor:11:

Güleyimmi kızayımmı ne diyeceğimi bilemedim. Allah iyliğini versin suphi :11: :11: Hemen avatarımı değişecem.

suphi 16/05/07 11:13

:72:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:21 .