![]() |
ben inanmadım mesela :72::11:
|
yok yaw inanmıyorum dedim mi?.. ama yinede biraz pratik yaparsanız daha güzel olucaktır..:72::11: yaw sizin bu hocada bi konu açtı öle gitti sonna..:72:
yaw hoca nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn:72: |
bencede ya ben bi ele gecirsem acep:D
|
:72::11:
|
yok yok gecircem ele :D
|
sen iste yeterki :D satanist awcıları diye bi dernek kurarız hayalet awcıları gibi yakalarız sonra :72:
|
Düşünsenize bide forumu hocanız yönetseydi.. nemi olurdu e buyrun..:)))
Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum.
-Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu forum başlıkları -sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -Banu ablanıza derdinizi anlatım -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı. smileys ler zaten ayrı bi hikaye olurdu :nasılsınayolsmileysi: :tırnaklarımıtörpülüyorumsmileysi: :kilomualdımsmileysi: :gözfarımakmışsmileysi: : pembepancurlubirevimizolacaktısmileysi: :bütünerkekleraynısmileysi: :aldatıldımsmileysi: :yaşasınkötülüksmileysi: :benfarklıyımsmileysi: :alışverişyapansmileys: yada sürekli kıyafet değiştiren hoca yetiş senin ders elden gitti gidiyor.:72::11: |
oda gusel walla selin hocam nerdesiniz yaw :72: :79:
|
Selin Hoca: Şekerim ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. bitsin gelicem..:72::11:
:78: :72: :11: |
kotusun satannn :72:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:48 . |