![]() |
gizem.:sevdiğiim birrii..şeker kıss..:D
wanteds:o da yenilerden herhalde..:D nagy:çok güzel şiir yazan bi ablamızz..:D tutsak,muhemar,zelal |
tutsak -yeni üyemiz .aktif ama gidecekmiş :D
muhemar bakınız üstte var yorumum :D zelal-avatarını çok sefiom o da cici :D cigerxun-zerguwan-ato |
cigerxun:eskisi gibi gelmio sanki forumaa..:D
zerguvan:modumuzz...:D ato: bilmiomm..yorum yok...!! çikolataa,mktr,zyrec |
çikolataada senin gibi helin transa geçiyo konu açarken :D
mktr ya sefimli biri gibi başta çekimserdi ama sonra açıldı :D zyrec ehh ne desemki her türlü gıcıklığına rağmen saygımız sonsuzdur :Dçok sefiom onuda.onsuzda olmas :D dekoratör(mahir abi)- ismail karakaş-suphi |
mahir abi..:.ok tatlı bi abimiz.akvaryumcu oda..:D
ismail karakaş:o da akvaryumcu..:Dmodumuzz..:D suphi..:gelmio sankim bu aralar...sanırsam şiirleri seven biri..:D sinem,kenji,sea star. |
sinem acayip şeker gibi.birkaç kez muhabbet etmemize rağmen sempatisini belli etti.
kenjiyi sölemiştim.tekrarlayayyım benim için çok değerli :D sea star forumun güllerinden :D çok cicidir çok last designer-satan22-zelal |
last designer : son dizayncıymış ;)
satan22 : sanırım forumun herşeyi gibi birşey :D zelal : avatarını çok seviyom :) alosar, zyrec, mktr |
alosar : onunda dediği gibi 4 yıllık geçmişimiz war can dostumla ;)
zyrec : sewgili yöneticilerimizden biri ;) MKtr : o da can dostlarimdan biri ;) satan22 - dekorator - denizkızı :) |
satan22: ya nedesem bilmiyorum ama bu forumun vazgeçilmezlernden biri
dekorator:kendisini tanımıyorum ama eminim iyi biridir denizkızı:forumun en neşelisi,ve süper modu helin_helin,çikolata,save_your_kisses |
helin - şekerpare o böle değişik bişi sımsıkı sarılası gelio insanın :11:
çikolata desen o da farklı değil :D save_your_kisses yeni ama sıcaklığı belli kenji-muhemar-ato |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:35 . |