![]() |
canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın olsun istemiyorummmm:65:
|
değmezsin ağlamaya
bitip tükenmiş ömür her şeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül hayaller asmıştım aşk buğulu gönlün duvarlarına ümitler yeşerttim aşk kokulu ömrün baharlarına azıcık sevseydin sükretseydin sevdamızın hatrına değdimi yitirmeyi düşleri böyle bir hiç uğruna gözüm kör olmuş aşkından yazık beni acıtsanda suçlamadım tek başına sevmek yetmiyormuş biraz geç oldu ama anladım değmezsin ağlamaya bitip tükenmiş ömür her şeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül... |
DERİN ŞUNLARA BAAAK [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çok tatlılar m!grom sağol bitanem
|
kapanmıyor gönül yaram
sevdim seveli... yaşanmıyor buralarda gittin gideli... sevilmeden sevmek varya hasretinden yanmak varya bıktım artık usandım artık çekilmiyor bu çile bırakıp gittin yaa ellerin oldun yaa senle dolu bu kalbi sensiz cansız bıraktın yaa |
hoş geldin derin
|
asıl sen hoş geldin kayıp nasılsın çay içermisin:caylar:
|
h.b. tşkler .. sen ısmarlarsında ben içmezmiyim..
gelmişken son defa çayınıda içeyim bari :)) |
sen gittiğinde
gözüm arkada kaldı canım sıkıldı çabuk gel tadım kalmadı sensiz bir kaç gün içinde dön ne olurrrrr bıraktğın gibi burdayım yanlız değilsin canındayım tut elimi tut yanındayım yanlız değilsin canındayım bir kaç gün içinde dön ne olurrrrr |
ebru gündeş sadece sevdim
olmaz sana kalpten sitemim
her ne dersem dilimden eğer seni incitirse bu kalp inan sökerim yerinden anlamıyorsun gönül derdinden neler çektim elinden kaç kere üzdün kaç kere kırdın beni perişan ettin sen yine de ah etmedim yine de ah etmedim sadece sevdim sadece sevdim sadece sevdim ben kıymasana kalpten bu yürek her ne dersem dilimden senin için atmassa bu kalp söküp atarım yerinden |
niye son defa bir daha içmiyicek misin yoksa:2:
|
beni unutma:(
CUMAN MÜBAREK OLSUN DERİN YAAAA BU GÜNLERDE AYRAN İÇTİNMİ BİLMİYORUM AMA BEN İÇMEDİM:85: |
canımsın yaa kim ayırdı bizi ben burdayım canım bir ara pc çöktü benim şimdi iyi durumu eskisindende iyi şükür fazla kalamadım kardeşimin pcden girdim bir iki defa bakıp çıktım müzik arşivim vardı bir zamanlar pc çökmeden önce onları aktarmamışız hepsi gitti iki gün onlarla uğraştım
|
TAMAM BİRAZ İDARE EDER BENİ BU SÖZLER :20:ŞİMDİ M!qRoN YESİN Mİ :70: SENİ YERİM SENİ YERİM YANINDA OLSAM O REKLAMDA Kİ GİBİ YANAKLARINA ASILIRDIM NE TATLISIN YA:50::50::50::50::50::45::45::106: |
Zaman öyle akip gitmis
Bir bakmisim sabah olmus Farketmedim düsünmekten Yanlisligi aramaktan Nasil düzelir bu iliski Sana olan askim tükenmisken Beni mahvetti bu celiski Ayrilmam lazim senden Bilemiyorum becerebilecek miyim seni üzmeden bu isi Sen de az cok farketmissindir bendeki degisikligi Seni seviyormusum gibi rol yapmak bana yakismaz Dilerim anlarsin umarim ayrilik sana cok koymaz Ister ah et ister kin duy Kendine göre haklisin adimi kötü an sonumu elinle yaz sen de bir gün anlarsin |
:2:derin ne haber iyimisin |
iyiyim m!grom sen nasılsın canım görüşemiyoruz yine
|
Sizin de Kandiliniz Mübarek Olsun...Dualarınızda Ununtulmamak Dileğiyle:2:
|
BAZI GECELER GÜNEŞİN ÜZERİNE DOĞDUĞU ÇOK ŞEYDEN HAYIRLIDIR Bİ TANEM BU GECE YÜREĞİNE IŞIK OLSUN YÜREĞİNİ BÜTÜN SIKINTILARDAN KURTARSIN SANA YENİ UFUKLAR AÇSIN UNUTMA SEVİLİYORSUN VE DUA ALIYORSUN:) |
tşkler seninde kandilini kutlarım :)
|
beni sevemedin yaaaa
şu belimi bir saramadın yaaaa o zaman en hayırlısı o olsun hakkımızda git hadi burada durma ama lütfen kapıyı vurma iki medeni insanız biz bu kadar olsun farkımızdaa |
çok sağolun arkadaşlar :106:
|
öğreneceksin beni sevmeyi
unutmasanda geçmişi yaşanmışı ve bitmişi duyacaksın sensiz çarpan yüreğimi üzüleceksin işte o zaman boşa oyaladın zamana beni görmeyeli yeni başladın anlatınca ben kendimi seni karşılıksız sevdiğimi |
|
sağolll bitanemmm sanada hayırlı pazarlar
|
GELDİN Mİ CANISI;) NELER YAPTIN BU GÜN |
geldim m!grommmmmm bu gün evdeydim sen neler yaptın kimsecikler yok bu gün
|
Aşk,
Sigaramın ucunda dumandan külden senden yani ateşten ibaret Çekiyorum içime işliyorum yüreğime Seni sevgini Her çekişte iç çekişlerimde ortak oluyor bana Sevdan bir sigara kadar yakın Sigaramın dumanı kadar uzak bana Külüyüm sevdanın Ateşinle yanarken dumanınla kayboluyorum… Bitmeden sigaram bir yenisini sarıyorum sararan parmak uçlarımda Tıpkı tıpkı sararttığın yüreğime sevdanı sararcasına Defalarca bıkmadan Sen gitmek için çabalarken ben defalarca sarıyorum sevdanı yüreğime Aşkım sevdan bir sigara kadar yakın dumanı kadar uzak bana Ateşinle yanarken küllerim bile sızlıyor külüyüm sevdanın Ayağının altında eziyorsun her defasında Aşk sigaramın ucunda dumandan külden senden yani ateşten ibaret Yakıyorsun her defasında… Aşk herkesi kırar biraz Eksilmesin acısı şükret Varsın ağlasın dalda kiraz Herkes kendine sürgün biraz Çocuk gülüşün dünden bir yara Aşk bize sıla Günler gelir ve büyürüz elbet Aşk bize gurbet Ayışığı dalgakıran Yarada tuz aşktan kalan Ayışığı tende bıçak Giden sürgün kalan kaçak Aşk bize sıla Aşk bize gurbet Kapansın yarası şu gecenin Ayrılıklar örtsün üstümü Kimim kimsemdi ah gözlerin Gidecek yeri yok kimsenin |
BENDE EVDEYDİM YALNIZDIM BİRAZ FORUMDA OYALANDIM ÇIKTIM PAZAR PAZARI VARDI ORAYA GİTTİM BİRAZ ALIŞVERİŞ YAPTIM BİLİRSİN BAYANLARIN EN İYİ STRES ATTIKLARI ALAN:11:ALIŞVERİŞ ERKEKLERİNDE STRES ALANI NE KADAR ZIT DEĞİLMİ? |
bir süre giremedim foruma hastalık bırakmadım peşimi şimdi çok şükür iyiyim özlemişim burayı
|
asma güzel yüzünü bebeğim senden öncekiler yalan...
tek gerçeğin tabiki sensin bana başkası haram... |
yakaladım hayatı yakasından
yinede vermedi seni bana çok uğraştım yormadan tesir etmedi kanayan yarama oyuncak etti aşkın hain yürek kalbim yok oluyor sensizken ufak tefek sıkıntılara çare yok ayrılıklara çare yok... |
derinimmmmmmmm cnm ya nasıl özlemişim bir bilsen malesef eve daha int gelmedi eşimin iş yerindeyim:2:napiyim dayanamadım olmadı int cafe den girerim artık seni çok seviyorum umarım hayatında her şey yolundadır:64: |
canım yaaa nerelerdesin özlettin kendini iyi sayıllırım iyi olucamda denebilir. sen nasılsın iyisindir inşallah nasıl gidiyor hayat
|
SENİN NEYİN VAR HASTAMIŞSIN NE OLDU BENİM JAPON GÜZELİME:79: BENDE İYİYİM CNM NOLSUN TAŞINDIK FALAN ÇOK YORULDUM SADECE SAĞLIĞIM İYİ ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞDE İYİYMİŞ AZ ÖNCE ULTRASONDA GÖRDÜM TEYZESİ SANA SLMLARI VARDI:11: |
yerim ben o bebişi teyzesinin birtanesi ne cinsiyeti belli oldumu canım:64::45:
ben iyiyim canım hastalık vs.. başka şeyler ama iyiyim şimdi çok hemde zaman herşeyin ilacıdır ;) |
slm derin nasılsın
|
ooooooooo kayıp hoş geldin:106: nasılsın ya nerelerdesin sen ben iyiyim çok şükür asıl sen nasılsın bakalım nerelerdeydin
|
iyiyim cane tşkler.. sen nasılsın bakayım :) söyledim yaa askerdeyim diye.. :)
|
ciddi misin ya:69: ben gördüm ama ne biliyim oy yo şimdi sen asker misin? nerde yapıyosun? peki nasıl gidiyor? ne kadar oldu gideli? hayırlı teskereler bu arada umarım bir an önce tamamlarsın vatani görevini :64:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:18 . |