![]() |
tutsak: yenilerden ama iyi :)
lastdesigner: ooo benim bitanecik gardaşımdır ;) alosar: alta devrediyom alosar, lancelot, BY_W4RRİOR |
alsoar : canemmm.... benim.... ;)
lancelot : yeni üyelerden (worldcan :85:) :D by_wa4rrior : o da yeni üyelerden (worldcan :85:) :D |
isim hani
|
sorry :( :D
akustikçi, muhemar, çikolata ?? |
akustikci:ben mi harikayımdır yaa (şaka şaka alta postalanıyorum)
muhemar:pek tanımam ama iyi biri ve üstadımız çikolata :tek bildiğim tam bir şebocu akustikci,lastdesigner,calimero99 |
lastdesigner__gerçekten iyi bi mod
calimero__tanımıyorm pek akustukçi__pek tanmıyormm :) çikolataaaa,miss maniac,sea_star |
çikolataa- aynı adı gibi bir modumuz :D
miss maniac- valla üye olduğunu bile kaçırmışım :72: sea star-aklınıza gelebilecek her türlü klibi ekleyerek klip bölümünün varolmasıda pay sahibi bu aralar sessiz olan modumuz.iyi kalpli :D zyrec-akustikçi-PeaC_eR |
zyrec: ii bi ansan aynı zamanda yöneticimiz
akustikçi: pek tanımam PeaC_eR: şeker gibi bi kız;) muhemar ato last designer |
muhemar_çok ii çalışan site yöneticimizz
lastdesigner_ çok ii biri :) ato_sıcakkanlı cana yakın bi üye;) bedewi_jesterx_helin_helin |
bedewi: baya eski üyelerden yanılmıyosam
jesterx: hiç tanımam helin_helin: o da ii biri alosar deniz kızı PeaC_eR |
alosar:çok sevdiğim biridir kendileri...
deniz kızı:canümdür o yaa çok tatlı bi ablam... peac_er:forumda sık bulunan bi üyemizz..zmn geçtikçe daha cok tanırımm... zyrec sinem lancelot |
zyrec muradiyeden nette bağlanan abimiz
sinem abi ben bu kıza hastayım aya (konularına):72: valla lancelotu tanımıyom akustikç.i,calimerro99 ve deniz kızı |
3 ü de birbirinden değerli ;)
çikolata - peac_er - nagy |
çikolataa-şebnem ferah de ona akan sular durur
peac_er sıcakkanlı ve çabuk alıştı buraya nagy-aşk bazen ve faheka jack_sparrow-isveç kralı-ato |
jack_sparrow: yenilerden
isveç kralı: benim biricik kuzenim çok severim kendisini :) ato: ato da çok değerli benim için ;) hackoogle, çikolata, muhemar |
hackogle:değerli bir forumucumuz
çikolata:iyi bir konu yazarı muhemar:çok değerli biri nagy,peac_er,deniz kızı :72: |
nagy: çok güzel yazıları olan biri
peac_er: kızmış ben erkek sanıyorsum :72: :11: deniz kızı: horuldum buna yorum yaza yaza sea star, isveç kralı, zyrec |
:11: :11: nerden anladın yaa
|
biraz zor oldu ama :72: :11:
|
benjede zor olmuş yaaa ne zamandır burdaymm:11:
|
fazla geyik yapmayalım oyun bozulmasın :72: :11:
|
sea star, isveç kralı, zyrec isimler :)
|
:D:D:Disweç kralı_çayı çok sewio heralde
zyrec_bence harika bi yönetici seastar_ii bi mod bedewi_lancolet_tatlıxperi:) |
bedevi: zafer abi iyi biri
lancelot: üyelerden biri tatlıxperi: o da yeni ama alıştı oda :) ato, lastdesigner, calimero |
pardon alasor :) olum sende hep kaynak yapiorsun araya :)
|
ato, lastdesigner, calimero
|
Alıntı:
vermişim |
walla lastdesignerle atoyu tanımış kadar oldum ablam saolsun:D calimero tanımıom ama ii biridir heralde:2:
|
isim verseydin bari :)
|
unutmuşum yaf:) helin_helin peac_er bi de ben:D
|
helin_helin: iyi bir dost :)
peac_er: basketbolu severmiş :) bide bayanmış :72: :11: sen:D :kankamı ve dostumu tanıyormuşsun ablan sayesinde ablan kim? :D muhemar, nagy, isveç kralı |
yaf bakma ben seni de tanıom. bu arada ablam üzli. isweç kralı malum zaten çaycı, nagy rocker, muhemar sewgili yöneticimiz:)
bedewi jesterks zyrec |
yaw sen üzlinin kardeşimisin :89: o zmn tekrardan hoşgeldin
bedevi: zafer bey iyi biridir. abimin arkadaşı :) jesterks: siyo iyi biridir kendisi. nokia koneting poo der :72: zyrec: yöneticimiz :) çikolata, MKtr, PeaC_er |
çikolata - kardeşinide foruma getiren modumuz.
mktr- yok bu aralar nedense :) PeaC_er- çok sefimli ve forumda aktif. Lancelot-wanteds-kenji |
Lancelot-tanışamak daha nasip olmadı
Wanteds-kendim için objektif olamıyorum Kenji-Öğretmenimiz Ato-wanteds-nagy |
ato:mpal mezunu
wanteds:forumumuza hemen alışan..çok hoş konular açan biri.. nagy:şiirlerini beğendiğim biri... çikolataa,calimero,zelal |
çikolataa: adı üstünde şeker biri :2:
diğer iki arkadaşı tanımıyorum :65: helin_helin, ato,özge |
helin== seviom onu :Dii bi kıs
ato: konularıma ilgi gösterio özge : daha tanımadım onu nagy welovetheatre muammer |
Nagy:gÜzel Şİİrlerİnİ Bİzİmle PaylaŞan ArkadaŞ
Welovetheatre:sicakkanli Bİ ArkadaŞ Muhemar: Zor Bİrİ :85: Alosar,denİzkizi,satan22 |
deniz kızı süper biri yeniyim sitede yorumum yarım kalicek ondan sonraya saklayalım
sinem helin wanted |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:14 . |